- 28 Haziran 2013
- 286
- 34
- 43
- Konu Sahibi nomoresorrov
-
zor bı durum onu bu huyundan nasıl vazgecırebılırsın bılemıyorum ıyı oldugunuz bı anında guzelce konussan fayda eder mı acaba bır ıkı de gozyası döksen anlar mı kı bılemedım
bizimde sorunumuz alkoldu sağlam bir ayrılık boşanma konuşması yaptım önce ayrılmayı kabul etti sonra salya sümük şimdilik içmiyor çıkmıyor ama huy değişirmi sanmıyorum.
oturup ciddi ciddi konuş,ailenden destek al yalnız oldugunu düşünmesin.benimde 2 yıllık evliliğim başından beri böyleydi baştan sıkı tutmanı tavsiye ederim.bebek için acele etmişsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.
ama hamile olmasaydın daha kolay atlatırdın bu krizi.
canım ağlasamda fayda etmiyor. umursamıyor konuştuk diyelim 2 gün sonra yine aynıları oluyor. çok üzerime geliyosun daraldım 2 saat takılcem gelicem diyor ama ben alışkınlık haline getirmesin diye kabul etmiyorum. aslında ben onu çok düşünüyorum annemlerde olduğumuz zaman git dolaş gel ben ordayken diyorum. acaba evden mi soğuttum dışarlara kaçamak yapmak için uğraşıyor resmen
Dışarda alkol almasına müsamaha göstermemeniz gerekiyordu. İçecekse evde içsin bir kadeh iki kadeh...
Maalesef işin içine arkadaşlar girerse içinden çıkılmaz hal alıyor her şey. Çünkü erkekler birbirlerine fena gaz veriyorlar.
Bence otur konuş, gerekirse aile büyüklerini kat meseleye. Kendi annesi babası konuşsun, inan çok etkili olur.
canım ağlasamda fayda etmiyor. umursamıyor konuştuk diyelim 2 gün sonra yine aynıları oluyor. çok üzerime geliyosun daraldım 2 saat takılcem gelicem diyor ama ben alışkınlık haline getirmesin diye kabul etmiyorum. aslında ben onu çok düşünüyorum annemlerde olduğumuz zaman git dolaş gel ben ordayken diyorum. acaba evden mi soğuttum dışarlara kaçamak yapmak için uğraşıyor resmen
Sevgili arkadaşlar ve konu sahibi arkadaşım ben de bu durumu yaşadım ve çevremde de bu durumu yaşayan insanlar oldu. Yazdıklarından anladığım kadarıyla konuşsan ağlaşanda sonuç alamıyorsun. olumsuz olmak istemiyorum ama sanırım genç birisin çok radikal bir karar vermen gerek çünkü bu düzelecek bir sorun gibi durmuyor. Yıllar geçer ve gençliğini heba etmekle kalırsın. herkes bir şey der; çocuk var, adamın cahilliğine ver, hatta zamanla sinirlerin bozulur kavga olabilir bunu bile sana bağlamaya başlarlar adamı evden kaçırıyor diye. son olarak şunu söyleyeyim bu ülkede asla erkeğe bişey olmaz bir şekilde yırtar. ama sonuçta olan hep kADINA OLUR. VE YILLAR GEÇMİŞOLUR bu kadar olumsuz konuştuğum için çok özürdilerim anlattığınız hikayeyi çok iyi bildiğimden. Çok iyi düşünün ve ya devam ya tamam kararını alın derim ben.
yeni evlilik yaptım eşimin alkol alışkanlığı olduğunu biliyordum. ama bağımlısı değildir arada sırada kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla dışarıya çıkardı. bana evlendikten sonra akşamları dışarıya çıkamam evde seni tek başına bırakmak olmaz derdi. şimdi ise arkadaşları kanına girdi. olmaz beni yalnız bırakma diyorum ama yırtınsanda gidicem diyor. birde 2 buçuk aylık hamileyim çok ağırıma gitti kavga ettik. sen gidersen bende annemlere giderim beni onlara bırak dedim onuda kabul etmedi çünkü annemlerlede arası kötü. bu akşam eve gelmiycek ben şimdi ne yapayım ya 5 aylık evliyken böyle beni evde yanlız bırakırsa böyle alışırsa arkası kesilmez. şimdi evdeyim çıkıp annemlere gitsem mi yoksa onun bu hallerine alışıp sürekli akşamları onun gelmesini mi bekleyeyim. farklı bir düşüncesi olan varsa neolur söylesin bu konu ikimiz için çok ciddi.
Adam alkolik değil ki sadece bir de sorumsuz ve maalesef böyle alışkanlıklarını olan insanların değişmesi neredeyse imkansız. E be güzel kardeşim, bunca sorunun icine bir de ne diye hamile kalırsın ki?
yeni evlilik yaptım eşimin alkol alışkanlığı olduğunu biliyordum. ama bağımlısı değildir arada sırada kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla dışarıya çıkardı. bana evlendikten sonra akşamları dışarıya çıkamam evde seni tek başına bırakmak olmaz derdi. şimdi ise arkadaşları kanına girdi. olmaz beni yalnız bırakma diyorum ama yırtınsanda gidicem diyor. birde 2 buçuk aylık hamileyim çok ağırıma gitti kavga ettik. sen gidersen bende annemlere giderim beni onlara bırak dedim onuda kabul etmedi çünkü annemlerlede arası kötü. bu akşam eve gelmiycek ben şimdi ne yapayım ya 5 aylık evliyken böyle beni evde yanlız bırakırsa böyle alışırsa arkası kesilmez. şimdi evdeyim çıkıp annemlere gitsem mi yoksa onun bu hallerine alışıp sürekli akşamları onun gelmesini mi bekleyeyim. farklı bir düşüncesi olan varsa neolur söylesin bu konu ikimiz için çok ciddi.
canım zor bir durum .ama şimdi annenlere gitsen inan aranız daha da bozulacak..kaynanla falan aranız nasıl eğer iyi ise önce onlara anlat onlar konuşsunlar oğullarıyla..sen de anlatınca sakin anlat hamile oldugunu ve akşamları korktugunu syle ..hamilelelikt sakincalı oldugunu anlat..bu akşam eve gelmiyecek dedin...ona izin verme..bnce eve biraz geç gelmesi alışkanlığı kötü ama gelmemesi çok daha kötü.umarım düzelirr canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?