bana bir akıl verirmisin lütfen oku ne yapmam gerektiğini söyle çok ihtiyacım var :(

onda aileden gelen birşey var. kadının sözü dinlenmez. pısırık olunmaz. iki ağlar oturur. erkek dediğin içer gezer kadın karışamaz gibi. sırf benim sözüm geçmesin diye gitme desem inadına gider

içince ben öyle yapsam apartmandakileri rahatsıdız eder at kapıyı diye. düşünmedim mi sanki delidir zaten ne yapacğı belli olmaz onun.

Dogru diyıosun bizim üst komsuda kocasını eve almaxdı adam bi saat kapıda dururdu sesini duyardık ama bişey demezdık evde mezesini koyun önüne bi iki bardak içsin en azından evde durması bile bi adım güzel sofra hazırlayın boş mezeli benim arkadaslarından neyım eksik diyip bi bardak meyve suyu alın karsısına oturun bükemediğin eli öpceksim derler içince sapıtmıyosa azcıkda öyle içsin gerisi kendi iradesine kalmıs

Oturun konuşun anlaşın belli günleri saatleri olsun arkadaşlarıyla çıkmak için.
haftada 1 gün 3saat arkadaşlarıyla takılsın mesela ozaman senin içinde sorun olacağını sanmıyorum.
Çift arkadaşlarınızla buluşun onlar gelsin siz gidin

rahatsızlandım diye ara, hamile karısını evde yanlız bırakıp gitmek neymiş korksun da anlasın biraz

bu akşam eve gelmeyecek demişssiniz de merak ettim?

eve geliyor yani değil mi uyumaya sonuçta ? 12 gibi falan? yoksa sabaha doğru mu geliyor?

bu akşam eve gelmeyecek demişssiniz de merak ettim?

eve geliyor yani değil mi uyumaya sonuçta ? 12 gibi falan? yoksa sabaha doğru mu geliyor?

eve gelecek tabi büyük bi ihtimal 12ye geçmez. zaten akşama kayınpederleri çağırdım eşimden habersiz gelicekler babası beni evde yanlız görünce arayacak oğlunu 8i bulmaz evde zaten birdaha da beni yalnız bırakıp gidemez babasından biraz çekinir.

bence olanları ailesine anlat gerÇi onlarda biliyordur evlendiğinde değişir diye evlenmesine rıza göstermişlerdir

bence olanları ailesine anlat gerÇi onlarda biliyordur evlendiğinde değişir diye evlenmesine rıza göstermişlerdir

aynen öyle canım. babası oğlunu iyi tanır bi sıkıntın oldumu ara herzaman ben senin arkandayım der. eşimde her durumda babama gidiyosun böyle evlilik yürümez evde olanlar dışarıya gitmez diyor. e napayım bende baş edemeyince onlara sığınıyorum. adam akıllı evinde dursun başımın üstünde yeri var dimi yani :)

benim ilişkimde içen taraf bendim o yüzden sana karşı tarafın da hissedebileceklerini içine katarak yorum yapacağım. kesinlikle yapamazsın, edemezsin, içemezsin, gidemezsin. deme bunlar kesinlikle ters tepiyor ben kendimden biliyorum. eski sevgilim bana kesinlikle benim yanımda içemezsin diye yasak koyduğunda o yasak benim beynimi deldi geçti. kendimi kısıtlanıyor müdahale ediliyor, engelleniyor hissettim. bu ise beni daha çok teşvik etti ve sonunda ilişkimize yansıdı ondan soğumama neden oldu biryerde. oturun anlaşın. şu kadar akşamda bir evde iç, haftanın şu günü arkadaşlarınla gidebilirsin gibi. bir gün evde içsin, bir günde arkadaşlarıyla takılıp nefes alsın, ama tabi sabaha kadar değil. bazılarında eşli organizasyon olsun sen de git. böyle böyle bir çerçeve çizmeye çalışın ucu bucağı kaçmadan. Hayırlı doğumlar dilerim arkadaşım.

güzellikle demekten anlasa tamam diycem ama illaki o zoru seviyor üstüne gidiceksin bırak diye her musubetliği yapacaksın anca öyle. bu içmek adına değil başka konular için böyle. güzellikten anlamaz işte işin kötü yanı bu neyse saolun yinede deniycem

bırak diye üstüne gitme işte. o hiçbir işe yaramaz. ben kendimden biliyorum. sen şimdi onu vazgeçirmek için ne yaparsan yap o tersini yapacak kendine müdahale gibi görecek. o yüzden onu da kendini de üzmeyecek bi çözüm bulmak gerek. o da orta yolu bulmakla olur. anlayışlı davranmakla olur.

Bağımlılık başka bir şey, arada birkaç kadeh içmek başka bir şey. Sizin anlattığınız grip olan insana "ya ölürse?" diye bakmak gibi... "Direkt boşan" demek dile kadar kolay geliyor değil mi? Hele ki bir anne adayına?

Icki ve sigara icen adamla evlenmicen arkadas.. Askindan olsen evlenmicen. Yok sadece evinde icsin filan da degil..Hic icmesin.. Ne gerek var? Bosa saglikve para israfi..Sigara bile icse evlenmezdim kocamla... Hayat kisa, o keyif yapacak diye ben dert mi cekecem..

eşiniz huylu huyundan vazgeçmez ..
erkenden çocuk yaparak hata yapmışsınız ..
zor bir durum,aileleri konuşturun derim ..

Malesef vazgecmiyorlar 10 yildir ugrasiyorum bitsin istiyorum evin bereketi gidiyor cocugun rizkini harciyorsun faydasiz bosa gidiyor diyorum yok vazgecmiyor... sadece azaltti eskiden her haftaydi simdi iki uc bilemedin dort ayda bir gidiyor ... onuda birakir umarim....allah sabir versin !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşa gitsin dicem de bekara koca boşamak kolay tabi..
En başta ipleri alıcaktın eline benle evlenceksen böyle böyle dicektin alkol her kötülüğün başı ne kadar uzak durursa iyi şuna bak evdeki huzuru bile bozuyo çok sinir oluyorum şu alkolü çıkaranın içmeyi marifet gibi aşılayanların hepsinin .............

Kesinlikle çok haklısınız valla takdir ettim düşüncenizi bende sizinle aynı düşünüyorum..

Çocuk için çok acele etmişsiniz bence. Bilmiyorum, akşam eve gelmeyecek, yani dışarıda mı sabahlayacak? Ya ben ya içki diyin, yoksa gidicem ayrılıcaz diyin, ama çok güzel blöf yapmanız lazım, ciddi olmadığınızı anlarsa bir işe yaramaz. Herkes onaylamaz, ama bence bu gibi kritik durumlarda sağlam şok olmadıkça değişmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…