- 28 Haziran 2013
- 286
- 34
- 43
- Konu Sahibi nomoresorrov
-
Ben genel kanının aksine zorlamanın ters tepeceğini düşünüyorum. Çünkü "gidemezsin" dersen "giderim" diye tutturacaktır. Eğer bağımlılık seviyesinde değilse, içkinin ayarını kaçırıp olmayacak hallere girmiyorsa yasaklayarak daha da cazip getirme derim. Zamanla ne eski arkadaş grubu kalır ne başka bir şey... Hepsi teker teker evlenir, hele ki çoluk çocuk olduktan sonra birinin vakti olsa diğerinin olmaz.
Yalnız kalmak istemiyorsan güzellikle "Canım istiyorsan tabii ki git ama hamile olduğum için yalnızken tedirgin oluyorum. Sen yanımda olsan hiç gerek kalmaz ama gittiğin zaman annemi çağırmam lazım." gibi konuşursan bence daha olumlu tepki alırsın. Hiç kavga gürültüye gerek yok, kendini de bebişini de üzme. Belki çocuk sonrası hayat onu biraz korkuttuğundan da gitmeye meylediyor olabilir.
içince ben öyle yapsam apartmandakileri rahatsıdız eder at kapıyı diye. düşünmedim mi sanki delidir zaten ne yapacğı belli olmaz onun.
rahatsızlandım diye ara, hamile karısını evde yanlız bırakıp gitmek neymiş korksun da anlasın biraz
bu akşam eve gelmeyecek demişssiniz de merak ettim?
eve geliyor yani değil mi uyumaya sonuçta ? 12 gibi falan? yoksa sabaha doğru mu geliyor?
eve gelecek tabi büyük bi ihtimal 12ye geçmez. zaten akşama kayınpederleri çağırdım eşimden habersiz gelicekler babası beni evde yanlız görünce arayacak oğlunu 8i bulmaz evde zaten birdaha da beni yalnız bırakıp gidemez babasından biraz çekinir.
bence olanları ailesine anlat gerÇi onlarda biliyordur evlendiğinde değişir diye evlenmesine rıza göstermişlerdir
benim ilişkimde içen taraf bendimo yüzden sana karşı tarafın da hissedebileceklerini içine katarak yorum yapacağım. kesinlikle yapamazsın, edemezsin, içemezsin, gidemezsin. deme bunlar kesinlikle ters tepiyor ben kendimden biliyorum. eski sevgilim bana kesinlikle benim yanımda içemezsin diye yasak koyduğunda o yasak benim beynimi deldi geçti. kendimi kısıtlanıyor müdahale ediliyor, engelleniyor hissettim. bu ise beni daha çok teşvik etti ve sonunda ilişkimize yansıdı ondan soğumama neden oldu biryerde. oturun anlaşın. şu kadar akşamda bir evde iç, haftanın şu günü arkadaşlarınla gidebilirsin gibi. bir gün evde içsin, bir günde arkadaşlarıyla takılıp nefes alsın, ama tabi sabaha kadar değil. bazılarında eşli organizasyon olsun sen de git. böyle böyle bir çerçeve çizmeye çalışın ucu bucağı kaçmadan. Hayırlı doğumlar dilerim arkadaşım.
güzellikle demekten anlasa tamam diycem ama illaki o zoru seviyor üstüne gidiceksin bırak diye her musubetliği yapacaksın anca öyle. bu içmek adına değil başka konular için böyle. güzellikten anlamaz işte işin kötü yanı bu neyse saolun yinede deniycem
bizim eşimin bir akrabası sürekli gençlik yıllarından beri içiyor bir ayrılıyorlar bir barışıyorlar , adam bırakacağım diye ne yeminler etti
ama olmadı vazgeçemedi, 2 ay öncede hanımına ne küfürler ne küfürler saymış sonrada kadına tokat atmalar yemek tabağınım suratına atmalar ,ölmüş anasına babasına küfürler , kadın tabi bırakıp diğer evlerine gitti bunlarda ayrılamıyorlar zihinsel engelli çocukları var ve adam şu an 60 yaşında , umarım senin hayatın bu şekilde geçmez , bence doğrusu direk boşanmak ,yıllarını heba etmektense
Icki ve sigara icen adamla evlenmicen arkadas.. Askindan olsen evlenmicen. Yok sadece evinde icsin filan da degil..Hic icmesin.. Ne gerek var? Bosa saglikve para israfi..Sigara bile icse evlenmezdim kocamla... Hayat kisa, o keyif yapacak diye ben dert mi cekecem..
Çocuk için çok acele etmişsiniz bence. Bilmiyorum, akşam eve gelmeyecek, yani dışarıda mı sabahlayacak? Ya ben ya içki diyin, yoksa gidicem ayrılıcaz diyin, ama çok güzel blöf yapmanız lazım, ciddi olmadığınızı anlarsa bir işe yaramaz. Herkes onaylamaz, ama bence bu gibi kritik durumlarda sağlam şok olmadıkça değişmiyorlar.yeni evlilik yaptım eşimin alkol alışkanlığı olduğunu biliyordum. ama bağımlısı değildir arada sırada kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla dışarıya çıkardı. bana evlendikten sonra akşamları dışarıya çıkamam evde seni tek başına bırakmak olmaz derdi. şimdi ise arkadaşları kanına girdi. olmaz beni yalnız bırakma diyorum ama yırtınsanda gidicem diyor. birde 2 buçuk aylık hamileyim çok ağırıma gitti kavga ettik. sen gidersen bende annemlere giderim beni onlara bırak dedim onuda kabul etmedi çünkü annemlerlede arası kötü. bu akşam eve gelmiycek ben şimdi ne yapayım ya 5 aylık evliyken böyle beni evde yanlız bırakırsa böyle alışırsa arkası kesilmez. şimdi evdeyim çıkıp annemlere gitsem mi yoksa onun bu hallerine alışıp sürekli akşamları onun gelmesini mi bekleyeyim. farklı bir düşüncesi olan varsa neolur söylesin bu konu ikimiz için çok ciddi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?