Bana bir çare :(

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Mis gibi güneşli bir günden hepinize merhabalar
Sonunda yaz geldi

Beni artık iyice deli eden sorunumu sizlere sormak istedim belki vardır bir çözüm önerisi olan
Sorun ayaklarım ve ayakkabı bulamamam
Nasıl desem ayaklarım öyle taraklı vs değil
Ama parmaklarım uzun ve bas parmağım yukarı kalkık
Yanı başparmağım ile ayakkabı delmisligim var öyle diyim siz anlayın
Bir türlü ayakkabı bulamıyorum hep ya sikiyor ya vuruyor üç yıldır bi ayakkabı buldum o daha az acıtıyor hep onu giyiyorum
Ben Nasıl ayakkabı tercih etmeliyim
Ayak numaram 38 ama parmaklar sıkışıyor 39 alıyorum bu kez büyük geliyor ben ne yapacagım bende güzel güzel ayakkabılar giyebilmek istiyorum

aynı sorun bende de var. ayak parmaklarım çok uzun; bi çorabı bir gün giyebiliyorum sadece :))) ayağım sığsa, parmaklarım sıkışıyor. o yüzden ayak parmaklarım nasır dolu.

aynı sorun bende de var. ayak parmaklarım çok uzun; bi çorabı bir gün giyebiliyorum sadece :))) ayağım sığsa, parmaklarım sıkışıyor. o yüzden ayak parmaklarım nasır dolu.
Yalnız değilmişim ahh arkadasım ne yapacağız biz
Aynen ince çorabı delerim hemen

Yazın önü açık ayakkabılar, sandaletler, kışın su geçirmeyen spor ayakkabılar işinizi görmüyor mu? Topuklu ayakkabı kültürüm sıfır olduğu için o konuda bir şey diyemeyeceğim.

Nasıl yaptıracağım ki
Her yerde bulamam galiba
Bide çok para isterlerse

kuzenimin ayak nosu çok büyük olduğundan ( bayan ) Ankarada özel yaptırıyordu o geldi aklıma.
Yaz geldi sizde sandalet tarzı önü açık düz ayakkabılar tercih edebilirsiniz çok rahatlar

Yalnız değilmişim ahh arkadasım ne yapacağız biz
Aynen ince çorabı delerim hemen
çok takmıyorum ben ya ayaklarım çok çirkin. nasır dolu. her giydiğim ayakkabı bir hatıra bıraktı bende. geniş kalıplı ayakkabıları tercih ediyorum. gerçek deri falan alıyorum. rugan tarzı ayakkabı hiç giyemiyorum. Esneklik payı olanları tercih ediyorum.

Yazın önü açık ayakkabılar, sandaletler, kışın su geçirmeyen spor ayakkabılar işinizi görmüyor mu? Topuklu ayakkabı kültürüm sıfır olduğu için o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Ben tesettürlü olduğum icin ayakları açıkta bırakan sandalet türü seyler tercih etmiyorum
Spor ayakkabı isimi görüyor bir nebze
Ama ben şık olamıyorum hiç
Öyle topuklu giymem zaten de babet ve düz ayakkabılarda giyemiyorum asıl mesele o

Yaz zamanları için sandalet giyebilirsin gibi geldi hem rahat hem parmaklarda rahat eder sıkmaz ayaklarını şöyle tarz şeyler foto koyucam.

Bayıldım bunlara çok güzeller
Ama tesettürlü olduğum icin tercih edemiyorum bunları ne yazık ki

Yaz zamanları için sandalet giyebilirsin gibi geldi hem rahat hem parmaklarda rahat eder sıkmaz ayaklarını şöyle tarz şeyler foto koyucam.

Bide parmaklarımın bunlardan dışarı fırlama ihtimali var evde giydiğim terlikler hep öyle oluyor

Peki şöyle şık biseyler giydiğinde ne tercih ediyorsun

Öyle haklısın ama her yerde olmuyor iste sık bisey giymişim altında ayakkabı çok kotu duruyor
Ay bilemedim valla işin zor dükkan dükkan gezip bulman lazım heralde ya da aynı sorunu olan arkadaşlar fikir verirler ben tıkandım

kuzenimin ayak nosu çok büyük olduğundan ( bayan ) Ankarada özel yaptırıyordu o geldi aklıma.
Yaz geldi sizde sandalet tarzı önü açık düz ayakkabılar tercih edebilirsiniz çok rahatlar
Benimde aklıma geldi aslında ama küçük bir yerde yasıyorum hiç burda denk gelmedim özel yapım ayakkabıcıya

Canım tesettürlüysen o zaman daha kapalı sandaletler dene derim genellikle bez olanları tercih et daha rahat ferah hem sıkmaz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…