aynı sorun bende de var. ayak parmaklarım çok uzun; bi çorabı bir gün giyebiliyorum sadece :))) ayağım sığsa, parmaklarım sıkışıyor. o yüzden ayak parmaklarım nasır dolu.Mis gibi güneşli bir günden hepinize merhabalar
Sonunda yaz geldi
Beni artık iyiye deli eden sorunumu sizlere sormak istedim belki vardır bir çözüm önerisi olan
Sorun ayaklarım ve ayakkabı bulamamam
Nasıl desem ayaklarım öyle taraklı vs değil
Ama parmaklarım uzun ve bas parmağım yukarı kalkık
Yanı başparmağım ile ayakkabı delmisligim var öyle diyim siz anlayın
Bir türlü ayakkabı bulamıyorum hep ya sikiyor ya vuruyor üç yıldır bi ayakkabı buldum o daha az acıtıyor hep onu giyiyorum
Ben Nasıl ayakkabı tercih etmeliyim
Ayak numaram 38 ama parmaklar sıkışıyor 39 alıyorum bu kez büyük geliyor ben ne yapacagım
Yalnız değilmişim ahh arkadasım ne yapacağız bizaynı sorun bende de var. ayak parmaklarım çok uzun; bi çorabı bir gün giyebiliyorum sadece :))) ayağım sığsa, parmaklarım sıkışıyor. o yüzden ayak parmaklarım nasır dolu.
Nasıl yaptıracağım kiözel ayakkabı yaptırabilirsiniz
Nasıl yaptıracağım ki
Her yerde bulamam galiba
Bide çok para isterlerse
çok takmıyorum ben yaYalnız değilmişim ahh arkadasım ne yapacağız biz
Aynen ince çorabı delerim hemen
Ben tesettürlü olduğum icin ayakları açıkta bırakan sandalet türü seyler tercih etmiyorumYazın önü açık ayakkabılar, sandaletler, kışın su geçirmeyen spor ayakkabılar işinizi görmüyor mu? Topuklu ayakkabı kültürüm sıfır olduğu için o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Genelde öyle yapıyorum ama büyük ayaklı görünüyorum hep39 alıp tabanlık koydursan olur mu acaba?
Nasıl görünürse görünsün boşver. Önemli olan rahatlıkGenelde öyle yapıyorum ama büyük ayaklı görünüyorum hep
Ayakkabı konusunda takıntı oluştu artık
Bayıldım bunlara çok güzellerYaz zamanları için sandalet giyebilirsin gibi geldi hem rahat hem parmaklarda rahat eder sıkmaz ayaklarını şöyle tarz şeyler foto koyucam.
Öyle haklısın ama her yerde olmuyor iste sık bisey giymişim altında ayakkabı çok kotu duruyorNasıl görünürse görünsün boşver. Önemli olan rahatlık
Bide parmaklarımın bunlardan dışarı fırlama ihtimali var evde giydiğim terlikler hep öyle oluyorYaz zamanları için sandalet giyebilirsin gibi geldi hem rahat hem parmaklarda rahat eder sıkmaz ayaklarını şöyle tarz şeyler foto koyucam.
Peki şöyle şık biseyler giydiğinde ne tercih ediyorsunçok takmıyorum ben yaayaklarım çok çirkin. nasır dolu. her giydiğim ayakkabı bir hatıra bıraktı bende. geniş kalıplı ayakkabıları tercih ediyorum. gerçek deri falan alıyorum. rugan tarzı ayakkabı hiç giyemiyorum. Esneklik payı olanları tercih ediyorum.
Ay bilemedim vallaÖyle haklısın ama her yerde olmuyor iste sık bisey giymişim altında ayakkabı çok kotu duruyor
Benimde aklıma geldi aslında ama küçük bir yerde yasıyorum hiç burda denk gelmedim özel yapım ayakkabıcıyakuzenimin ayak nosu çok büyük olduğundan ( bayan ) Ankarada özel yaptırıyordu o geldi aklıma.
Yaz geldi sizde sandalet tarzı önü açık düz ayakkabılar tercih edebilirsiniz çok rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?