Ah iste Zamanım bile yok bebisim varAy bilemedim vallaişin zor dükkan dükkan gezip bulman lazım heralde ya da aynı sorunu olan arkadaşlar fikir verirler ben tıkandım
şık birşeyler giymemeyi tercih ediyorum dermişimPeki şöyle şık biseyler giydiğinde ne tercih ediyorsun
Ahh tatlım yaa iste bunları giyebilmek istiyorum zaten ikinci tamda istediğim gibi ama uçlardan sıkıyor actirincada model bozuluyorCanım tesettürlüysen o zaman daha kapalı sandaletler dene derim genellikle bez olanları tercih et daha rahat ferah hem sıkmaz o kadar.
Bana lisedeyken öküzümsü bir ayakkabıcı 39 numara bayan ayağı mı olur 38 bile fazla dediydi o günden sonra takıntı yaptım hep pislük psikolojimi etkilediOhaa ya milletin ayakları şiir gibi, benim ayaklar da uzun boyum nedeniyle büyük ve taraklı, toynak gibi( Aslında boyum 176, ayak numaram 40, çok orantısız değil ama taraklı olması her şeyi berbat ediyor.
Çoğu ayakkabıcı 40 numarayı bile dar kalıp yapar, ben de öyle çok beğendiğim ayakkabılar giyemedim ama şimdi ayakkabıcılar da eşşeklik yaptığını anladı sanırım dar kalıp harici geniş ve büyük no bayan ayakkabıları da satıyor. Bazen 41 aldığım oluyor haniHani beğendiğin her ayakkabı olmasa da ayağına olan ayakkabı buluyorsun artık. Dechmann'ın ayakkabıları çok kaliteli olmuyor ama sandaletleri, babetleri rahat, bir yaz giy, öteki yaza Allah kerim ama en azından ayağıma oluyor. İnci, Polaris, Flo gez mutlaka bulursun sanki....
Babet giyebiliyor musun peki canımşık birşeyler giymemeyi tercih ediyorum dermişimsanırım açık ayakkabıdan bahsediyorsun. Açık ayakkabı giyerim tabi ki. Sonuçta parmaklarım özgür olduktan sonra benim için sorun yok. Stiletto mu diyorlar ne, hiç giymem ondan.
babet sevmiyorum da, çok hafif topuklu ama önden babet gibi görünen deri ayakkabılar tercih ediyorum. zaten rugan stiletto gibi ayakkabılar kadınların dolaşımını bozuyor. Gerek yok yani. dediğim gibi, sandalet falan giyerim, çok umursamam yani. her yerim mükemmel bi ayaklarım mı kusurlu diye düşünürüm. Yani ayağa gelene kadar....ho hoooooBabet giyebiliyor musun peki canım
Ya millet öyle ayakkabılar giyiyor ki büyük bir başarıyla taşıyorlarbabet sevmiyorum da, çok hafif topuklu ama önden babet gibi görünen deri ayakkabılar tercih ediyorum. zaten rugan stiletto gibi ayakkabılar kadınların dolaşımını bozuyor. Gerek yok yani. dediğim gibi, sandalet falan giyerim, çok umursamam yani. her yerim mükemmel bi ayaklarım mı kusurlu diye düşünürüm. Yani ayağa gelene kadar....ho hooooo
ben bambinin ayakkabılarıyla rahat ediyorum mesela. çok şey istemiyorsun tabi ki. ama bizler de ayak modeli değiliz ki be gülüm. bence rahatını düşün sadece.Ya millet öyle ayakkabılar giyiyor ki büyük bir başarıyla taşıyorlar
Bu isi ben mi bilmiyorum acaba yanı ayakkabı almayı bir turlu beceremiyorum kaç tane ayakkabım var hepsi mi sorunlu olur yaa
Ben aslında rahat etmek rahat ederkende göze batmayan hoş bir ayakkabı giymek istiyorum çok mu şey istiyorum ki
Babetlerin de spor ayakkabı kumaşından yapılan modelleri var. Marka vermeyeyim de, görmüşsünüzdür mutlaka. Hem çok sevimliler hem de esnek, hafif ve rahatlar. Onlardan denediniz mi peki?Ben tesettürlü olduğum icin ayakları açıkta bırakan sandalet türü seyler tercih etmiyorum
Spor ayakkabı isimi görüyor bir nebze
Ama ben şık olamıyorum hiç
Öyle topuklu giymem zaten de babet ve düz ayakkabılarda giyemiyorum asıl mesele o
Bana lisedeyken öküzümsü bir ayakkabıcı 39 numara bayan ayağı mı olur 38 bile fazla dediydi o günden sonra takıntı yaptım hep pislük psikolojimi etkiledi
Benim öyle güzel görüp aklımda kalan ayakkabilar var kiAslinda ayakkabi kaliplari cok degisik.
Bence bulabilirsin belli markalarda takili kalmiyorsan
Ben mesela bi babet begendim bildigin asik oldum ama hep giydigim beden olmadi
Babet bu ayagina olmayinca olmuyor az buyuk veya kucuk olsun idare ederim diyemiyorsun ama cok guzeldi ya hala aklimda(((
Ben bi bakayım dediğiniz markayaben bambinin ayakkabılarıyla rahat ediyorum mesela. çok şey istemiyorsun tabi ki. ama bizler de ayak modeli değiliz ki be gülüm. bence rahatını düşün sadece.
Şimdi olsa çok güzel ağzının payını veririm de o Zaman mahcup mahcup bisey diyemediydim pis herif38 bile fazla ne be? 37-38 ideal ayak ölçüsü derler.
Bir de ayakkabıcılık yapıyor, millet tiksinip bi daha gelmesin istiyor herhalde. Müşteriye böyle mi denir?
1.60 olup 40 sırıtır mesela. Benim için 39 ideal olurdu ama taraklı olduğu için 40'a kadar gidiyor. Hamilelikte 41 giydim, hele biri bana aaaa 40 ayak mı olur desin alnını karışlarım
Markayı özelden yazsanız olur mu kiBabetlerin de spor ayakkabı kumaşından yapılan modelleri var. Marka vermeyeyim de, görmüşsünüzdür mutlaka. Hem çok sevimliler hem de esnek, hafif ve rahatlar. Onlardan denediniz mi peki?
Mesaj attım size.Markayı özelden yazsanız olur mu ki
Ya da burdan da yazın ya ne olacak benim gibi başkalarına da yol göstermiş olursunuz
Aslında büyük olanı alıp kendine göre taban koydurtmak mantıklı da iste bende büyük ayak takıntısı var kendimi hep rahatsız hissediyorum bi de etrafındakiler hep 35 36 numara ben 39 giyince çok kotu oluyorumBenimde ayaklarim cok zayif ama bas parmagim digerlerinden azicik uzun cokaz ama bende yururken terlikten one one cikar ayagim hatta bir corabi tek gun giyer atarim ,benimde ev terligi delmislugim var iki tane:) bende sorun yok kisin 1 numara buyuk aliyorum zaten deniyosun bazilari bucuklu oluyo ayakkabıların sende azcik buyuk olani al hem ayaklarin dans etsin icerde hemde sen rahat et
Aslında büyük olanı alıp kendine göre taban koydurtmak mantıklı da iste bende büyük ayak takıntısı var kendimi hep rahatsız hissediyorum bi de etrafındakiler hep 35 36 numara ben 39 giyince çok kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?