Bana bir çare :)

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Evet arkadaşlar fikir ve bilgilerinize ihtiyacım var. Bir hafta sonra bi yakınimin kınası var kardeşim gibi diyim bi akrabamin. Dip boyam gelmiş saçlarım şuan 3 renk ee hamileyim boyada yapamiyorm. Bildiğiniz hamileyken yapılan bir boya var mı? Veya sizce kına yapsam boyalı saça kına tutar mı? Bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim çünkü çok sıkıştım..

Ve asil derdim kıyafet..
Nasıl bir elbise giymeliyim? Bana acil model konusunda yardımcı olabilir misiniz? Güvendiginiz siteler var mı
bana onerebileceginiz.. hiç bir şeyim hazır değil ve ben çok stres oldum. Mağaza mağaza gezemiyorum dusuk tehlikem var doktor gezmek yok yatacaksin dedi. O yüzden site onerirseniz ve model çok memnun olurum.

Şimdiden okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim :KK200:

Ben senelerdir boyanın bebeğe zararını anlayamadım.
Organik boyalar var, onlar denenebilir.
Kına tutsa bile geri dönüşü çok zor. Silmek birkaç ay alır.

Kıyafete gelince. Gebelik çok yeni, kaç bedensiniz vücut şekliniz çok önemli.
2 aylık bir gebe her istediğini giyebilir.

Boyalı saç kına tutmaz diye biliyorum. İyi bir kuaföre gidip bitkisel boya yaptırabilirsiniz gerçi güven olur mu o daha ayrı. Saçlarınızı kısaltın katlı kesim uçları balyaj gibi durabilir.

Bence sprey boya kullanın
Başka çare yok gibi
Şöyle şifon bir kumaş elbise ilede
Hem şık hem rahat olursunuz
nwlimq1369292672637.webp

Ben senelerdir boyanın bebeğe zararını anlayamadım.
Organik boyalar var, onlar denenebilir.
Kına tutsa bile geri dönüşü çok zor. Silmek birkaç ay alır.

Kıyafete gelince. Gebelik çok yeni, kaç bedensiniz vücut şekliniz çok önemli.
2 aylık bir gebe her istediğini giyebilir.

Kilolu değilim ama biraz şişkinliğim var o zamana kadar inecegini düşünüyorum. En kötü ihtimal korse giyerim şişligim devam ederse :)

İyi de Allah göstermesin, ya bebeğinize bir şey olursa? Korkmuyor musunuz?

Evet korkuyorum ama onu tehlikeye atacak birşey yapmıyorum . Bir bebek kaybettim acısını biliyorum. Arabayla gideceğim bir kınada evde oturdugumdan daha farklı bir zarar gelecekse zaten evdede gelir. Kalkıp pat küt oynayacak değilim..

Korse giymeyin. Muhtemelen daha göbeğiniz çok yoktur kendi bedeninizde gönlünüze göre bir şey giyin.
Boya konusunda organik boyalar var ama organik boyalar saçımı yaktı benim. Kiminin saçını da yakmıyor.
Doktorum beni 16. haftadan itibaren boya konusunda özgür bıraktı ama sizin gebeliğiniz yeni. Bence boyatmayın, düşünmeyin bile saçınızın halini uygun bir şekil verdirin kuaförde.

Ilk 3 ayi atlatmadiginiz icin boyayi kimse önermez, suan elinize degen çiğ et bile bebegi etkiliyor diye biliyorum ben. Topuz yaptirarak kapatabilirsiniz sacinizdaki renk farkliliklarini. Henuz kilo almasaniz da siskinliginizin rahatsiz etmemesi icin bedeninizden 1 beden buyuk elbise tercih edebilirsiniz ama kesinlikle topuklu ayakkabi giymeyin derim ben. Iyi eglenceler ;)

saçını balerin topuzu gibi yaptır ne renk olduğu bile belli olmaz
elbiseyi bilemem her şey giyilebilir de topuklu ayakkabı giyme derim

Evet arkadaşlar fikir ve bilgilerinize ihtiyacım var. Bir hafta sonra bi yakınimin kınası var kardeşim gibi diyim bi akrabamin. Dip boyam gelmiş saçlarım şuan 3 renk ee hamileyim boyada yapamiyorm. Bildiğiniz hamileyken yapılan bir boya var mı? Veya sizce kına yapsam boyalı saça kına tutar mı? Bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim çünkü çok sıkıştım..

Ve asil derdim kıyafet..
Nasıl bir elbise giymeliyim? Bana acil model konusunda yardımcı olabilir misiniz? Güvendiginiz siteler var mı
bana onerebileceginiz.. hiç bir şeyim hazır değil ve ben çok stres oldum. Mağaza mağaza gezemiyorum dusuk tehlikem var doktor gezmek yok yatacaksin dedi. O yüzden site onerirseniz ve model çok memnun olurum.

Şimdiden okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim :KK200:
Tozludan alışveriş yapıyorum ben son 3 yıldır hiçbi sıkıntı yaşamadım.. gayet de kaliteli ürünleri.. bitkisel boyalar var.. netten markaları bulabilirsiniz.. ben yine farmasi diycem ama.. gebeler rahatça kullanabiliyo.. kokusu da çok hoş zaten zararlı bi şey de yok içinde..

Back
X