Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eczaneden bitkisel boya alın siz sorun onlar size yardımcı olur. 7 haftalık hamilelikte istediğiniz kıyafeti giyebilirsiniz bu sorunuz biraz tuhaf olmuş.
ben hiçbir alışveriş sitesine güvenmiyorum tam da hep asıl ihtiyaç zamanı sanki bilerek geç geliyor kargunuz
bu yüzden modelinizi belirleyip varsa kızkardeşinizi gönderin sonra siz gidip mağazadan alıp çıkın
saç için açık bırakmayın toplayın önden perçem bırakın(alnınız geniş ise) 3 renk durmaz
saçlarınızı toplayın bence ilk üç ay önermiyorlar boyayı. önemli lan kimyasalın saçınıza değmesi değil onu solumanız. bir çok kimyasal içeren boyalar nikotin ve kafein gibi kandan bebeğe etkiyebiliyorlar direkt. plasenta süzemiyor bunları
Eczaneden bitkisel boya alın siz sorun onlar size yardımcı olur. 7 haftalık hamilelikte istediğiniz kıyafeti giyebilirsiniz bu sorunuz biraz tuhaf olmuş.
ben hiçbir alışveriş sitesine güvenmiyorum tam da hep asıl ihtiyaç zamanı sanki bilerek geç geliyor kargunuz
bu yüzden modelinizi belirleyip varsa kızkardeşinizi gönderin sonra siz gidip mağazadan alıp çıkın
saç için açık bırakmayın toplayın önden perçem bırakın(alnınız geniş ise) 3 renk durmaz
ben çok bilinen siteden alışveriş yapıyorum her kargom 3 günde geldi ama yola gideceğim zaman 2 hafta kala istediğim kıyafet gelmedi siparişten 10 gün sonra yanlış ürün geldi
riske atmayın derim
ben çok bilinen siteden alışveriş yapıyorum her kargom 3 günde geldi ama yola gideceğim zaman 2 hafta kala istediğim kıyafet gelmedi siparişten 10 gün sonra yanlış ürün geldi
riske atmayın derim
boyanızı kendiniz alıp kuaföre gidebilirsiniz. ama ben yine de 3 renk saçımla gitmeyi tercih ederim. saç rengimi fazla belli etmeyecek bir model yaptırırım mesela