Bana bir çıkış yolu gösterir misiniz?

Samimi söylüyorum beni de güldürdün Allah ta seni güldürsün inşallllaaaahhhh
ne diyim bacım cem yılmazın darbeli matkap dizisi gibi sıralamış abla buraya
Allah hepimizi güldürsün şu saatte konu sahibi abla beni güldürdü şahsen ha bu arada ben 27 yaşımdayım hayal dünyam çok küçüldü bu aralar,şaşırmam hiçbir şeye derken her gün yeni bir bomba patlıyor topiklerde

Anlattıklarınız doğruysa söyleyecek bir şey bulamadım. Bu nedir resmen bir yaşıma daha girdim şuan. Sen gene iyisin,bunca olayın içinde akıl sağlığını korumuşsun. Ne güzel ki bir eğitim hayatın var onlardan uzakta bir düzenin var. Bu düzene sıkı sıkı sarıl. Eğitimini tamamla bir iş bul çalış. Ayaklarının üzerinde dur. Evlatlık görevlerini yerine getir onun dışında da bu aileyle pek muhatap olma derim ruh sağlığın ve geleceğin açısından.

Allah yardımcın olsun. Sen okulunu bitir, kendine bir iş araştır, kendi yoluna bak. Biriyle de tanışırsan ailenle çok içli dışlı etme. Biraz resmi kalsınlar ki sıkıntılar senin yeni ilişkini de etkilemesin. İnşallah karşına hayırlı bir aile, hayırlı bir eş çıkar, tabi hayırlı bir zamanda. Özetle, kendi yoluna bakmaya çalış derim. Çok şükür ki, erken yaşta evlilik yapmamışsın aileden uzaklaşmak için. Biraz daha sabır ve gayretle, uzak durarak yoluna devam etmeni öneririm arkadaşım

Bu ne sapık sülale yahu herkes gördüğüne...
Valla bana hiç inandırıcı gelmedin. Sen bu senaryoyu fox tv ye sat en az iki sezon gösterir.

Bu arada 14 rakamına takıntılısın anlaşılan. Psikiyatr öneriyorum sana.

okulu bitir başka bir şehirde iş bul.
o aileyle de bayramdan bayrama görüş sadece.
bu ne valla arkadaşım brezilya dizisi gibi..

Vallahi kim kime tecavuz etmiş kimin yaşı ne kim kimden cocuk aldırmış
kim boşanmış anlamadım anlasam inanki yorum yapıcam

Son düzenleme:
Bu ne yahu valla kafam karıştı Nuri Alço filmlerini abartı bulurdum ama bu aşmış yani kimin eli kimin cebinde belli değil ailede adam akıllı kimse yok yani toparlamaya çalışırsak. Anneanneniz o yaştan sonra yasak ilişki yaşıyor teyzeniz doğuyor ve babasını başkası olduğunu yeni öğreniyor ee bu arada dedeniz nerede çocuğu nasıl kabullenmiş o da gerçek babası kendisi mi sanıyormuş. Bu üvey teyze boşandı geldi bir de beyin kanaması geçirdi, kızı da yani kuzeniniz halasının kocasının tecavüzüne uğradı, ama şikayet yok bir şey yok üstü kapatıldı. Kaç yaşında ki kuzeniniz tecavüze uğruyor yahu teyzeniz kaç yaşındaki zaten kuzeniniz kaç yaşında olsun. Anneanneniz 70 yaşında olsa 40 yaşında doğurmuş olsa teyzeniz ancak 30 yaşındadır kızı da ancak 10 yaşlarındadır bu yaşta mı uğradı tecavüze Ha bir de yengeniz de öz babasının tecavüzüne uğramış ve bunu siz biliyorsunuz siz bildiğinize göre herkes biliyordur o zaman gizli bir şey değil baya baya aile biliyor yani. Haa dahası var anneniz babanızı amcanız ile aldattı başka var mı güzelim senaryo devamını da getir de bir yapım şirketine gönderelim kaç sezon dizi çıkar bu anlattıklarından tövbe Yarabbim yaa

Yasadiklarinin dogru olduguna sasmiyorum cunku bende kendi cevremizde buna benzer seylere cok tanik oldum. Dusundukce bu olanlari hem kendinden tiksinirsin hem ailenden hem erkeklerden.. ama bu olaylari o kadar cok yere baglayabiliriz ki bi sure sonra aklimiz durur. Basta soyle soyliyim kuzenine teyzene anneannene suna buna yapacak bir sey yok olan olmus herkes yaptigi seylerin karsiligini almis. Ailene gelince annende evet bazi hatalar yapmis fakat bunlari yapmasina iten sebepler olmustur. Babanin ilgisizligi, annene kadinligini hissettirmemesi gibi gibi... suandada baban erkekligine uckuruna yenik dusmus oda ayni seyi yapiyor. Canim benim bunlari dusun senin bir sucun yok bence annenin suyuna git onunla disari cay kahve icmeye yapmaz etmez konusmaz deme huyuna git dertler derdini dinle. Ve her zamann haline sukret he bir tavsiye daha sakin ailenin sehrine donme. Lutfen okulunu bitir meslegini al. Sevgili olaylarina ters bakmaktan vazgec her sey taniya taniya zaman gecire gecire olur. Kalbi tas olursa cozulmesi cok zor olur sonucunda mutsuz evlilikler coluk cocuk ohooo.... gir sogguuuuk bir dusa tak kulakligi yuru bir an once

Aynen bu aralar açılan konular alingirli

Direk okulu bitir başka
Bir şehirde yaşa kaç kurtar aklını bence sen. Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kolay bişey değil tabi ama arkadaşım başkalarınn cahilliklerine sen ne kafanı bulandırıosun yapabileceğin bişey yok kuzenn yengen teyzen vs için.sonuçta herkesin imtihanı farklı.ayrıca her koyun kendi bacağından asılır diye boşa söylenmemiş.sonuçta herkesin anne babası dört dörtlük değil ama üniversite öğrencisisn doğal olarak bu yola baş koyup mesleğini eline alacaksın.herkesin hayatı kendine..sen kendin ,ilerdeki eşin ve çocukların için kendi hayatını kurtarmaya bak..

hersey sen 14 yaşındayken olmuş..

ve sen bu yazıyı saat tam 14:00 de yayınlamışsın..yıl 2014..

vaayy! seni komplocu seniii..

annaneye bak be

yani sülale de namus, ahlak gibi şeyler kalmamış. kim kiminle belli değil.. kim buradan ne fikri verebilir ki sana ? senin sağlam bir doktora görünmen gerek, aileye bak yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…