• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir diyet günlüğü şart artık

naz5403

Başlangıç85güncel80ilkhedef78....73...68;)
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
3.133
7.231
158
40
Bu böyle olmayacak yedikçe yiyorum kendimi kontrol etmek için yediklerimi yazıp görmeliyim...
hergün yediklerimi an be an yazacağım
Günlüğümün amacı kendimi kontrol etmek......
Kendime okadar çok kızıyorum anlatamam 80e kadar inmişken yeniden başa döndüm hatta 3kilo fazlamla ah ahhh diyorum ama pes etmek yok zayıflıcam ve istediklerimi rahat rahat giyinecem söz veriyorum kendime.......

Merhaba,
Bende 10 kilo vermişken 14 kilo geri almış bi insanım!
Gerçekten insanı o kadar üzüyo ki. Ama pes etmeyip tekrar başlamak daha da önemli :)
Umarım aynı kararlılıkla devam edersin kilolarından tamamen kurtulursun :)

Merhaba,
Bende 10 kilo vermişken 14 kilo geri almış bi insanım!
Gerçekten insanı o kadar üzüyo ki. Ama pes etmeyip tekrar başlamak daha da önemli :)
Umarım aynı kararlılıkla devam edersin kilolarından tamamen kurtulursun :)
Teşekkür ederim canım....
Bu sefer kendimden eminim ya olacak ya olacak sende pes etme sakın sen kaç kilosun??

Kahvaltım
5zeytin
2dilim peynir
Salatalık
1yumutadan omlet
Acılı kahvaltılık sos bir tatlı kaşığı kadar
1dilim kepek ekmeği
1tatlı kaşığı reçel
Ada çayı

Ben 31 yaşındayım 2çocuğum var boy 1.70

Bu böyle olmayacak yedikçe yiyorum kendimi kontrol etmek için yediklerimi yazıp görmeliyim...
Kendime okadar çok kızıyorum anlatamam 80e kadar inmişken yeniden başa döndüm hatta 3kilo fazlamla ah ahhh diyorum ama pes etmek yok zayıflıcam ve istediklerimi rahat rahat giyinecem söz veriyorum kendime.......
Günlüğün hayırlı olsun canim
Biz niye bu kadar iradesiziz bende 8kilo vernistim ve yavas yavas saglikli ama hemen geri aldim hepsini bende cok kiziyorum kendime su an nefesimi orucla terbiye etmeye çalışıyorum

Canım öncelikle hayırlı olsun günlüğüne
Buraya utanmadan sıkılmadan yaz canım yediği başkaları az yiyormuş diye düşünme.
Birde sana nacizane tavsiyem eğer sende ben gibi yemeği çok seviyorsan ilk olarak diyet yerine hareketini arttır derim yürüyüş olur Leslie olur hafif egzersizlere başlamalısın
Yediklerini sadece abartmamaya çalış, çünkü biz çok yiyen insanlar birden diyete başlıyoz sonrası gelmiyo. Hareket bi de tok tutuyor bikşyomusun.

Sevgiler umarım başarırsın :KK200:

Günlüğün hayırlı olsun canim
Biz niye bu kadar iradesiziz bende 8kilo vernistim ve yavas yavas saglikli ama hemen geri aldim hepsini bende cok kiziyorum kendime su an nefesimi orucla terbiye etmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim tatlım
Ben şunu anladım yavaşta versen hızlıda versen kendini kontrol etmediğin sürece kilo alıyorsun her yediğimi yazıcam buraya kilomu yazıcam haftada 1tartılacam bakalım sonuç ne olacak

Canım öncelikle hayırlı olsun günlüğüne
Buraya utanmadan sıkılmadan yaz canım yediği başkaları az yiyormuş diye düşünme.
Birde sana nacizane tavsiyem eğer sende ben gibi yemeği çok seviyorsan ilk olarak diyet yerine hareketini arttır derim yürüyüş olur Leslie olur hafif egzersizlere başlamalısın
Yediklerini sadece abartmamaya çalış, çünkü biz çok yiyen insanlar birden diyete başlıyoz sonrası gelmiyo. Hareket bi de tok tutuyor bikşyomusun.

Sevgiler umarım başarırsın :KK200:
Sağol canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz başarırız :KK200:

Veeee gelelim bugüne grip oldum malasef öğlenden sonra 5saat uyudum
4biskrem
1bardak süt içtim
1elma yedim
Akşam yemek hazırlayamadığım için malasef eşim dışardan getirdi
Hamburger yedik
Şimdi ada çayı içiyorum yarına daha iyi olurum inşallah günlüğüm hiç bir zaman bu yoldan dönmek yok ....
Öncelikle kendimi seviyorum kendim için bişeyler yapıcam :KK200::KK200::KK68::KK37:

Bende 10 kilo vermiştim şuanda 5 kilo geri aldım bize irade sart
Eğer kendine dur demezsen gerisi gelir canım ben 3kilo aldım ay ne olcak 1haftada veririm dedim dedim 8kilo aldım vermeyi geç almayaydım bari....
Neyse hiç bir şey için geç değil geçmişe değil geleceğe bakalım....

Sabah aç karnına limon lu su ve güne başlıyoruz.2 dilim bugday ekmeği lor yesillik domates salata yumurta 5 zeytin.Bu gün yediklerimi yazıp koşu bandında 40 dk yürüyüş yapmayı dusunuyorum

Back
X