Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne pes etmesi canım daha dur bi bismillah neler değişecek bende neler...Günaydın canım.
Geçmiş olsun. Olsun şimdilik yediklerine dikkat et sadece iyileşince sporada başlarsın.
Yeter ki pes etme :)
Ne pes etmesi canım daha dur bi bismillah neler değişecek bende neler...
Çocuklarımda hasta oldular ateşliler of yarın güne bomba gibi başlamak istiyorum inşallah öyle olacak
Oyy kıyamam yaa hemen iyileşir inşallah kuzucuklar.
Bugün tartı günümdü benimde 1.2 kilo vermişimmm :)[/QUOT
Teşekkür ederim canım oğlumun ateşi akşama kadar hiç düşmedi kızım daha iyi.
Sendemi haftada 1tartılıyon ben her Çarşamba tartılacam
Günaydın canım teşekkür ederim iyiler çok şükür en azından oğlum gece ateşlenmedi...Günaydın canım.
Evet haftada bir tartılıyorum bende.
Kuzular nasıl oldu iyiler mi?
Kocan kilolarından rahatsız mı oluyo yoksa sen mi kuruntu yapıyosun böyle??
Günaydın canım teşekkür ederim iyiler çok şükür en azından oğlum gece ateşlenmedi...
Yok rahatsız olduğunu bariz hissediyorum ama haklı hakikaten kötü duruyo eşim hiç bir zaman kırıcı bi şekilde söylememiştir hep güzelce uyarır bak sağlığını düşün diye ama artık görüntümde kötü ben bile beğenmiyorum ona bişey diyemem...
Bugünkü menüme gelince
Sabah
1yumurta
2zeytin
1kaşık mıhlama
Domates
Salatalık
Ara
Tarçınlı süt
1muz
Akşam
1lahmacun
3kaşık karnıbahar yemeği
Turşu
Veeee bugün balımın canım kızımın doğum günüydü 1dilim pasta yedim
Ama sonra atladım zıpladım hopladım kalorileri yaktım yarın daha sıkı tutacam kendim....
Çok şükür iyi gidiyo canım haftaya Çarşamba tartı günüm kilomu bilmiyorum ama mutluyum senin Nasıl gidiyo???Naz hanım nasıl gidiyor?