Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naz hanim niye kahvaltida nugets yiyorsunuz?Onun yerine haslanmis yumurta yiyin bence tok tutarSabah kahvaltım
2tane nugets
2çatal patates kızartması
2dilim kaşar
3zeytin
1dilim kepek ekmek
Çay
Bugün kızım kahvaltıda onu istedi yaptığım için yedim ama önerin için teşekkür ederim canım...Naz hanim niye kahvaltida nugets yiyorsunuz?Onun yerine haslanmis yumurta yiyin bence tok tutar
Yavaş ama idare eder diyelim:)Çok şükür iyi gidiyo canım haftaya Çarşamba tartı günüm kilomu bilmiyorum ama mutluyum senin Nasıl gidiyo???
Almaktan iyidir olsun olsun durmak yok yavaşta olsa devamYavaş ama idare eder diyelim:)
Bende emziriyorum oğlum 23 aylık oldu 3hafta sonra ayırmayı düşünüyorum ama kilo almaktan korkuyorum bıraktırınca şişlik olacak diyeBence aksam yemeginiz normal cok yememissiniz ogle de güzel.Ben emzirdigim icin aksam yemeginden sonra bazen dayanamayip peynir,2-3 zeytin falan yiyorum.Onemli olan yavas kilo verip kararli olmak.Ben oyle yapiyorum acelem yok.Cabucak verip sıkılıp geri almak istemiyorum...
Sen kaç kilosun bebeğin nekadarlık???Bence aksam yemeginiz normal cok yememissiniz ogle de güzel.Ben emzirdigim icin aksam yemeginden sonra bazen dayanamayip peynir,2-3 zeytin falan yiyorum.Onemli olan yavas kilo verip kararli olmak.Ben oyle yapiyorum acelem yok.Cabucak verip sıkılıp geri almak istemiyorum...
Yok olmaz zaten 23 aylikmis eskisi kadar emmiyordur.Valla emziren insan bundan az yerse olmaz bence.Elim ayagim titriyor benim.Oglum 11 aylik bizim yolumuz daha uzun o yuzden daha az yiyemem ama siz emzirmeyi birakinca daha dikkatli olursunuz merak etmeyinBende emziriyorum oğlum 23 aylık oldu 3hafta sonra ayırmayı düşünüyorum ama kilo almaktan korkuyorum bıraktırınca şişlik olacak diye
Kilomu suan bilmiyorum dogumdan sonra 78 falandim sonra lohusalik,emzirme problemleri derken 2 ay once 90 ı gordum ve kahroldum.2 aydir dikkatli besleniyorum ama tartilmiyorum cunku kilo verince cabuk gevsiyorum ben.Oyle bir sey yokmus gibi kendimi kandiriyorum.Giysilerim bollasti,esim de en az 3-4 kilo verdin belli oluyor diyor.Dedigim gibi acelem yok tüm seneye yayilmis bir diyet benimkiSen kaç kilosun bebeğin nekadarlık???
Bende tartılınca bozuyorum ya o azim kalmıyo acaba bendemi tartılmasamKilomu suan bilmiyorum dogumdan sonra 78 falandim sonra lohusalik,emzirme problemleri derken 2 ay once 90 ı gordum ve kahroldum.2 aydir dikkatli besleniyorum ama tartilmiyorum cunku kilo verince cabuk gevsiyorum ben.Oyle bir sey yokmus gibi kendimi kandiriyorum.Giysilerim bollasti,esim de en az 3-4 kilo verdin belli oluyor diyor.Dedigim gibi acelem yok tüm seneye yayilmis bir diyet benimki
Bende bu taktik tuttu cok guzel gidiyor.Sanki diyet yapmiyorum da oyle besleniyormusum gibi dusunuyorum.Farki tartida degil aynada goruyorum...Bende tartılınca bozuyorum ya o azim kalmıyo acaba bendemi tartılmasam
Valla çok mantıklı ben mesela hedeflediğim kiloyu veremeyince bi gevşiyorum tartılmak beni çok etkiliyo eğer dayana bilirsem bende tartılmıcam birde böyle deneyelimBende bu taktik tuttu cok guzel gidiyor.Sanki diyet yapmiyorum da oyle besleniyormusum gibi dusunuyorum.Farki tartida degil aynada goruyorum...