• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir diyet günlüğü şart artık

Sabah kahvaltım
2tane nugets
2çatal patates kızartması
2dilim kaşar
3zeytin
1dilim kepek ekmek
Çay

Naz hanim niye kahvaltida nugets yiyorsunuz?Onun yerine haslanmis yumurta yiyin bence tok tutar
Bugün kızım kahvaltıda onu istedi yaptığım için yedim ama önerin için teşekkür ederim canım...

Öğlen 1bardak tarçınlı süt
5kaşık Müsli süt ile
Ara
Nescafe
Akşam
4köfte
2kaşık bulgur pilavı
3kaşık karnıbahar yemeği
Salata
Bu kadar çok yedim şuanda acıktım bile sakız çiğnediğim için galiba:((

Bugün akşam yemeği çok oldu ama midemin küçülmeye ihtiyacı var günlüğüm:((
1hafta 10 günü bi atlatalım daha kolay olur sanırım

83 olunca spora başlarım 70lere daha hızlı inerim inşallah

Bence aksam yemeginiz normal cok yememissiniz ogle de güzel.Ben emzirdigim icin aksam yemeginden sonra bazen dayanamayip peynir,2-3 zeytin falan yiyorum.Onemli olan yavas kilo verip kararli olmak.Ben oyle yapiyorum acelem yok.Cabucak verip sıkılıp geri almak istemiyorum...

Bence aksam yemeginiz normal cok yememissiniz ogle de güzel.Ben emzirdigim icin aksam yemeginden sonra bazen dayanamayip peynir,2-3 zeytin falan yiyorum.Onemli olan yavas kilo verip kararli olmak.Ben oyle yapiyorum acelem yok.Cabucak verip sıkılıp geri almak istemiyorum...
Bende emziriyorum oğlum 23 aylık oldu 3hafta sonra ayırmayı düşünüyorum ama kilo almaktan korkuyorum bıraktırınca şişlik olacak diye

Sen kaç kilosun bebeğin nekadarlık???

Bende emziriyorum oğlum 23 aylık oldu 3hafta sonra ayırmayı düşünüyorum ama kilo almaktan korkuyorum bıraktırınca şişlik olacak diye
Yok olmaz zaten 23 aylikmis eskisi kadar emmiyordur.Valla emziren insan bundan az yerse olmaz bence.Elim ayagim titriyor benim.Oglum 11 aylik bizim yolumuz daha uzun o yuzden daha az yiyemem ama siz emzirmeyi birakinca daha dikkatli olursunuz merak etmeyin

Sen kaç kilosun bebeğin nekadarlık???
Kilomu suan bilmiyorum dogumdan sonra 78 falandim sonra lohusalik,emzirme problemleri derken 2 ay once 90 ı gordum ve kahroldum.2 aydir dikkatli besleniyorum ama tartilmiyorum cunku kilo verince cabuk gevsiyorum ben.Oyle bir sey yokmus gibi kendimi kandiriyorum.Giysilerim bollasti,esim de en az 3-4 kilo verdin belli oluyor diyor.Dedigim gibi acelem yok tüm seneye yayilmis bir diyet benimki

Kilomu suan bilmiyorum dogumdan sonra 78 falandim sonra lohusalik,emzirme problemleri derken 2 ay once 90 ı gordum ve kahroldum.2 aydir dikkatli besleniyorum ama tartilmiyorum cunku kilo verince cabuk gevsiyorum ben.Oyle bir sey yokmus gibi kendimi kandiriyorum.Giysilerim bollasti,esim de en az 3-4 kilo verdin belli oluyor diyor.Dedigim gibi acelem yok tüm seneye yayilmis bir diyet benimki
Bende tartılınca bozuyorum ya o azim kalmıyo acaba bendemi tartılmasam

Bende tartılınca bozuyorum ya o azim kalmıyo acaba bendemi tartılmasam
Bende bu taktik tuttu cok guzel gidiyor.Sanki diyet yapmiyorum da oyle besleniyormusum gibi dusunuyorum.Farki tartida degil aynada goruyorum...

Bende bu taktik tuttu cok guzel gidiyor.Sanki diyet yapmiyorum da oyle besleniyormusum gibi dusunuyorum.Farki tartida degil aynada goruyorum...
Valla çok mantıklı ben mesela hedeflediğim kiloyu veremeyince bi gevşiyorum tartılmak beni çok etkiliyo eğer dayana bilirsem bende tartılmıcam birde böyle deneyelim

Ay 3ay tartılmasam ayda 5kilo versem 15 kilo eder ay daha ne isterim(68 olmayı)::))
Ama okadar dayanamamki şuanda kafam karıştı Zaman ne gösterecek bakalım

Uyanınca 1bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2dilim salam
4zeytin
2dilim kaşar peyniri
1dilim kepek ekmegi üstüne krem peynir sürdüm
Domates salatalık
Çay

Eveeet canım günlüğüm 2gün sonra yine menü yazmaya devam...
2günlük menümde gayet iyiydi bozmadan devam...
Kahvaltım
1yumurta
4zeytin
2dilim kaşar
1 çAy kaşığı krem peynir
Yarım dilim kepek ekmeği
Çay

İki çatal bisküvili puding akşam yemedim çünkü

Ara yarım muz
Öğlen
3-4 kaşık brokoli haşlaması yoğurtlu
Bir parça et haşlaması