Bana bir el atın noolur

maveraben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
332
400
33
Böyle bir konu açtığım için gerçekten utanıyorum neden bende normal insanlar gibi değilim demekten kendimi alamıyorum. Dört ay sonra düğünüm olacak inanın salondur gelinliktir bunları değil göğsümün tahta oluşunu düşünmekten kafayı yiicem ilk gece eşimin tepkisi ne olur diye diye hasta oldum her yanımdan uçuklar patlıyor artık. Yani az bi doku olsa valla sorun etmicem ama sütyensiz bildiğin ütü masası gibiyim bi ara sormuştum size ameliyatı ama cesaret edemedim şimdi de zaman çok az kaldı yaptırsam bile anlaşılır oturmaz silikonlar. Dolgu yaptırsam olurmu aranızda dolgu yaptıran bilgi sahibi olan varmı lütfen bana bir akıl verin yada bu şekilde evlenen varmı yani utanıyorum sormaya ama eşiyle gerdekte sorun oldumu göğsün olmayışı. İnanın çok çaresizim uyku uyuyamıyorum bunu düşünmekten..

Sizi gogusunuz icinmi sevicek?bu kadar takmayin bence.guzel yerlerinize odaklanin bide sizi ilk defami goruyor?ciplak gormemis anladigim kadariyla ama giysiylede o kadar kucukse belli olur zaten kucuklugu abartmayin bence sizi boyle seviyor

merhaba . bir ay önce ameliyat oldum . 15 gündür spora bile başladım . Hayatta böyle bir özgüven yok sana söyleyeyim . Ki ben tahta gibi değildim baya baya dokum vardı . Şimdi bu durumu değiştirmek senin elinde . Eğer memnun değilsen bunun çaresi estetik . Yağ nakli için yağı belinden baseninden göbeğinden yani illaki bir yerinden alacak .Bıu yağ %80 oranında vücut tarafından emilecek ve yine tahta gibi olacak . Kardeşimin nişanlısı ile ameliyat olduk . İnan bana gelinlik bakmaya gidiyoruz . O modeller nasıl güzel oluyor sana anlatamam .Çünkü artık memeleri var .Eskiden altına ne giyicem abla bu modelin diye soruyordu . Şimdi çamaşır derdi bile kalmadı . Sonuç olarak %100 memnuniyet ve mutluluk :) Karar senin

Hamile olunca büyür zaten. Keşke benim de problemim bu olsaydı, benimki daha beter. Vajina iç dudak sarkması ve kararması var bende. Benimki daha ciddi problem mesela. Eşiniz beğenmezse o zaman yaptırmayı düşünebilirsiniz ama gerek yok bence.

Büyük memeli daha iyi hissedeceğim derseniz, kime ne, yaptırın gitsin ama sırf kocam beğenir mi endişesiyle bunu yaptırmak, insanın kendisine saygısızlık bence. Bir de karşınızdaki adam da mermerden oyulmuş Yunan heykelleri gibi bir vücuda sahip değildir, emin olun. Ben buyum, böyle güzelim, beğenmeyene de haydi eyvallah diyecek gücünüz olsun. Ayrıca eş adayınız da sizinle meme ölçüleriniz için evlenecek kadar sığ bir adam değildir herhalde.

Vücut ölçülerine göre orantısız mı?
Bel,kalça normal
Sadece göğüs mü yok?

Nişanlınızla bu konuyu paylaşın. Silikon taktırmak istiyorum ama 4 ayda doğal gözükecek kadar iyileşmeyeceğinden endişeleniyorum deyin.

Ayrıca 4 ayda niye iyileşmiyormuş anlamadım. İsterseniz burada estetik doktor tavsiyeleri var, o sayfaları okuyup, aklınıza yatan doktorlarla görüşmeye gidin. Belki de korktuğunuz gibi değildir.

Nişanlınızın bilgisi dahilinde silikon taktırırsanız, 4 ay sonra silikleşmiş izleri en ufak dert etmez sanırım.

Evliliğe yakın bu tarz konular konuşmuyor musunuz?
Ne bileyim beklentilerinizi, neyin ne kadar önemli olduğunu?
Çok garip geliyor bana.

Senin kafanda büyüttüğünü o önemsemiyor belki de..
Boşu boşuna kendini üzüyorsun.

Ben olsam senin için bir kadında en önemli fiziksel özellik ne diye sormuştum.
Ağzını aramıştım çoktan :)

Benim de cok kücük ben ameliyat olmak istiyorum ve risklerinden dolayi esim kabul etmiyor. Bir kere simdilik kafaya takma, tatli heyecanina odaklan. Sonrasinda esinle konusursun bunlari. Sonucta caresi olan bir sey. Ama merak etme cok büyük ihtimalle önemsemez.

Hayır tabiki çıplak görmedi beni sarılsa falanda ben dokundurtmuyorum küçük olduğunu anlamıştır zaten çok abartı sütyen takmıyorum anlasın küçük olduğunu diye .ama bunu ona söyleyemem ki nasıl denirki böyle birşey.

Eğer çıtıpıtı zayıf bir kızsan göğüslerinin de öyle olması normal ama bücut hatların belirginse bitek göğüslerin yoksa o zaman estetik olabilşrsin.. nişanlında bunu az çok anlamıştır yani belkide hiç sorun değildir onun için.. kendi kendini yiyip bitireceğine bence onunla konuş estetik olmak istiyorum falan de belkide ne gerek var diyecek..

Benimde göğüslerim küçük. Cinsel acidan 1 saniyelik sorun bile yaşamadım ki zaten her erkek büyük göğüs sevmiyor.

Eminimki nisanlıniz kör değildir ve anlamıştır yani durumu. Adamin hoşuna gidiyordur kesin.

Eğer cok istiyorum diyorsan bence yaptır... 4 ay icinde baya iyileşir.

Bencede çoktan fark etmiştir. Ameliyat istiyorsanda nişanlının bilmesi gerek.
Benzer durumu yaşadım bende. Konuşunca rahat edeceksin. Laf bi gelsin oraya, gerisi gelir))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…