merhaba . bir ay önce ameliyat oldum . 15 gündür spora bile başladım . Hayatta böyle bir özgüven yok sana söyleyeyim . Ki ben tahta gibi değildim baya baya dokum vardı . Şimdi bu durumu değiştirmek senin elinde . Eğer memnun değilsen bunun çaresi estetik . Yağ nakli için yağı belinden baseninden göbeğinden yani illaki bir yerinden alacak .Bıu yağ %80 oranında vücut tarafından emilecek ve yine tahta gibi olacak . Kardeşimin nişanlısı ile ameliyat olduk . İnan bana gelinlik bakmaya gidiyoruz . O modeller nasıl güzel oluyor sana anlatamam .Çünkü artık memeleri var .Eskiden altına ne giyicem abla bu modelin diye soruyordu . Şimdi çamaşır derdi bile kalmadı . Sonuç olarak %100 memnuniyet ve mutluluk :) Karar seninBöyle bir konu açtığım için gerçekten utanıyorum neden bende normal insanlar gibi değilim demekten kendimi alamıyorum. Dört ay sonra düğünüm olacak inanın salondur gelinliktir bunları değil göğsümün tahta oluşunu düşünmekten kafayı yiicemilk gece eşimin tepkisi ne olur diye diye hasta oldum her yanımdan uçuklar patlıyor artık. Yani az bi doku olsa valla sorun etmicem ama sütyensiz bildiğin ütü masası gibiyim bi ara sormuştum size ameliyatı ama cesaret edemedim şimdi de zaman çok az kaldı yaptırsam bile anlaşılır oturmaz silikonlar. Dolgu yaptırsam olurmu aranızda dolgu yaptıran bilgi sahibi olan varmı lütfen bana bir akıl verin yada bu şekilde evlenen varmı yani utanıyorum sormaya ama eşiyle gerdekte sorun oldumu göğsün olmayışı. İnanın çok çaresizim uyku uyuyamıyorum bunu düşünmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?