Bencede msjlasmak en guzeliIyi de siz böyle konuşmazsanız elinize bir şey geçmez.
Belki onun da kendince kompleksleri vardır belki penis boyunu falan dert ediyordur ama işte konusmadiginiz için bunu bilemezsiniz.
Adam belki küçük göğüs seviyor değil mi ?
Veya büyük göğüs seviyor bu onun için çok önemli.
Bunu öğrenmenin tek yolu da açıkça konuşmak.
Çok utanıyorum diyorsanız mesaj da bahsedin bana göre çok küçükler sen ne düşünürsün bu konuda vs.diye.
Küçük sevmediğini biliyorum her erkek gibi ilgisi var ,beni ben olduğum için seviyormuş hep öyle diyor. Eski kafayım ben soramam ki o gayet rahat boyunu çapını enini anlatır gururla ben sustururum böyle yetiştik napıym rahat olamıyorum ona karşıIyi de siz böyle konuşmazsanız elinize bir şey geçmez.
Belki onun da kendince kompleksleri vardır belki penis boyunu falan dert ediyordur ama işte konusmadiginiz için bunu bilemezsiniz.
Adam belki küçük göğüs seviyor değil mi ?
Veya büyük göğüs seviyor bu onun için çok önemli.
Bunu öğrenmenin tek yolu da açıkça konuşmak.
Çok utanıyorum diyorsanız mesaj da bahsedin bana göre çok küçükler sen ne düşünürsün bu konuda vs.diye.
İşte istemem deyip benden soğursa diye endişem var . Benden kaynaklı bişe değil yaratılışım böyle ama belki daha iyisni isteyip hep gözü dışarda olacak of deli sorular napcam yaa.Canım açkça konuşup soracaksın
Bunda birşey yok
Onunla konuşamayıpta kimle konuşacaksın
Konuşunca rahatşayacaksı bak,demedi deme
Bizde olmuyor .Ama bana büyür dediler ellemeyle :/ yani sorun şu ay valla çok çekiniyorum da sormaya şimdi adamla sarılsam sırtüstü yattığımda ben dümdüzüm işte ona bişey dermi diyorumbenimde fiziğim iyidir kilolu değilim belim basenim kalçam uyumlu tek sıkıntım bu işte. Evde sütyensiz gezsem bildiğin oğlan çocuğu formundayım elini atsa çıkıntı yok neyi saracak bu adam bunlar sorun olmuyor mu işte
aynı düşünce beni de etkisi altına almıştı düğün öncesi. 4 ayım olsa o kafayla yaptırırdım. benim tanışma ile düğün arası 6 ay zaten:) rezene çayı fayda eder birde portakal yağı ile masaj demişlerdi. bitkisel şeylere sarmıştım.İşte istemem deyip benden soğursa diye endişem var . Benden kaynaklı bişe değil yaratılışım böyle ama belki daha iyisni isteyip hep gözü dışarda olacak of deli sorular napcam yaa.
Yalayip yutarrBi erkek heleki seni seviyorsa, ilk gecenizde ona mi bakar dersin? Bence bakmaz.. ayrica bakarsada baksin! Onun vucudu mukemmel midir sence?
Buarada bak mukemmel vucudu guzelligi vardir kadinin ozguveni yoktur. Kadin vardir balik ettir gogusler sarkmistir ama ozguveni vardir., ne yapar ne eder bi sekilde bunu belli ederse o erkek onu yalayip yutar:))bu konuda dertlenme bence..zmnla vucudunuza alisirsiniz ve isteklerinizi dile getirirsiniz.
E biliyorsan bu konu geçmiş demek ki aranızda.Küçük sevmediğini biliyorum her erkek gibi ilgisi var ,beni ben olduğum için seviyormuş hep öyle diyor. Eski kafayım ben soramam ki o gayet rahat boyunu çapını enini anlatır gururla ben sustururum böyle yetiştik napıym rahat olamıyorum ona karşı
“Anormal bir durumumuz olsa” diyerek siz kendiniz başından kötü bir durummuş gibi algı yaratıyorsunuzAslında onunla konuşuyoruz hani bi anormal durumumuz olsa falan diye ağzını arıyorum yani direk sormasamda ben seni her halinle seviyorum diyo ama göğüse bir ilgisi var
Evet en başta kendim sorun yapıyorum böyle olmamı .yani şu an öyle bir durumdayım ki giyeceğim gelinliği değilde içini doldurmak nasıl olur pamuk mu basıcam onun derdindeyim“Anormal bir durumumuz olsa” diyerek siz kendiniz başından kötü bir durummuş gibi algı yaratıyorsunuz
Adamın takacağı yoksa da sayenizde takar
Özgüvenli durun biraz, laf arasında şakayla karışık durumu söyleyin. Kendinizi aşağılamadan ama
Evlendikten sonra da birlikte bir hal çaresine bakarsınız adam şikayetçi olursa
Göğüssüz derken fındık limon ceviz gibi mi yani benim gibimisiniz , eşinizi geçtim kendiniz bunu nasıl aştınız lütfen akıl verin bana bende aşayım çok bunaldım artık.. sarıldığı zaman bazen şey diyo şunun süngerleri aramızdan ne zaman çıkacak diyoResmen göğüssüz biri olarak şunu diyeyim ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama bence anlamıştır nişanlınız. Yani hiç mi sarılmadınız birbirinize? Benim de yok bi kez hiç yok ya falan demiştim onun ne önemi var ki demişti sevgiliyken. Ama Allah böyle yaratmış, Ben zayıfım biraz da ondan yok. Eşimin de vücudu çok kıllı mesela ben de ona demiyorum ay ne kıllısın falan. Hatta tüy dökücü kullanıyordu kendisi yapma boş ver dedim. Yani insan kendini olduğu gibi sevmeli, karşısındakini de olduğu gibi kabul etmeli bence.
Çift destekli sütyenler var. 2 beden birden büyütüyorlar sanırım. Onlardan alabilirsinizEvet en başta kendim sorun yapıyorum böyle olmamı .yani şu an öyle bir durumdayım ki giyeceğim gelinliği değilde içini doldurmak nasıl olur pamuk mu basıcam onun derdindeyim
Hahaha erkeklerin cogu midesiz zaten dert etmeyin yani:)Yalayip yutarr
Push uplu:) onlardan takarsa normal memeli uzaya cikiyo memeler:) sunger iside kotu dokununca his olmuyorÇift destekli sütyenler var. 2 beden birden büyütüyorlar sanırım. Onlardan alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?