Şu halde bile güldürdünüz teşekkürler:)) büyükmüş öyle demişti her erkek gibi övünüyor işteSanki onun ç.kü 2 metre![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu halde bile güldürdünüz teşekkürler:)) büyükmüş öyle demişti her erkek gibi övünüyor işteSanki onun ç.kü 2 metre![]()
Evlenincede sen bagirmazsin o da bagirtmak ister :) hayat ne garip :)))
:)))))
Atiolar inanma hepsine :))) hihi hepsi şahin hepsi kartal:)) he heŞu halde bile güldürdünüz teşekkürler:)) büyükmüş öyle demişti her erkek gibi övünüyor işte![]()
Evet evlenmeden önce demistim hic sorun etmedi edemezdeAma onada çocuk emmeyi bırakınca sönecek diyolar ki :) siz evlilikten öncemi dediniz eşinize? . Ya onda böyle bir durum olsa ben sorun etmezdim seviyorum çünkü her türlü kabul ederim ,çok şükür hiç sorunumuz olmadı tek kavgamız bile yaşanmadı bugüne dek . Sırf böyleyim diye yıllarca erteledim kaçtım evlilikten![]()
O ne güzel konuya giris yapmisken sorup cikariverseydin aradan:) erkeklerde bu onemli bisey ya hani sence kadinda olmasi gerekenler ne olsun ne olmasin ne isterdin vs diye sorsaydin cevabini almis olurdun.. :)Atiolar inanma hepsine :))) hihi hepsi şahin hepsi kartal:)) he he
Bi şekilde diycem öyle bi sonuç çıkıyor burda yazılanlardan. Benim avucumu ama onun eller kocaman 1.90boyu var onu nasıl doldurucazEvet evlenmeden önce demistim hic sorun etmedi edemezdeavucunu dolduruyosa yeter iste canim yaa sıkma canini inanki takilcak bi durum deil tamam cinsellikte güzel bisey buyük olmasi ama yoksada yapcak bisey yok yani.bi agzini arasana nisanlinin sen nasil seviosun falan diye
![]()
Yetmek sadece gogusle olmaz:) vajina candir.. olan yerlerle olmayani tamamliycan.., ayrica boyu 1.90 ise off diorum sabahlar olmasin size:))Bi şekilde diycem öyle bi sonuç çıkıyor burda yazılanlardan. Benim avucumu ama onun eller kocaman 1.90boyu var onu nasıl doldurucazişte ona yetememek beni üzen ona çok takılıp kalıyorum
ilgiyi başka yerlere kaydıralım diyorsunuz yanii mesajınız gülümsettiYetmek sadece gogusle olmaz:) vajina candir.. olan yerlerle olmayani tamamliycan.., ayrica boyu 1.90 ise off diorum sabahlar olmasin size:))
Güzel cekici buldugun taraflarinla vur onuBi şekilde diycem öyle bi sonuç çıkıyor burda yazılanlardan. Benim avucumu ama onun eller kocaman 1.90boyu var onu nasıl doldurucazişte ona yetememek beni üzen ona çok takılıp kalıyorum
Ya bizim turk erkegimizde kadinimizda hic konusmuyor. O kdr cekingen bi milletizki.. yaw onceden sole hatta abartki avucum kdr yok filan de.. beklenti iyice dussun gorunce sevinsin:)) haa ben olsam bu kdr guvensizsem konusurdum.. guven sorunum yoksa o gece gorurdu ama sorun olmazdi.. cunku gercekten vucuduna guvenmek erkegi etkilemek icin onemli bi etken.ilgiyi başka yerlere kaydıralım diyorsunuz yanii mesajınız gülümsettivalla şu eşiği atlarsam görücez sabahlar olurmu olmazmı:))
Öyle güzel yazmışssınız ki çok sağolun. İş kendimde bitiyor ona karşı içimdeki bu ezikliği farkettirirsem zaten baştan kaybederim ama bunun elimde olan bişey olmadığını yaradılıştan gelen bişey olduğunu özgüvenli olup söylersem söyleyecek bir sözü olamaz haklısınız . Bunun üstesinden gelmem lazım.Arkadaşımın öyleydi 2 çocuk oldu,nadide sultan gibi şimdi.
Kolu bacağı olmayan,gözü görmeyen,konuşamayan ne insanlar evli ve mutlu.
Evliliğinizi beden güzelliğine bağlı kurarsanız,ömür boyu hep mutsuz olacaksınız.
O vücut hamile olunca değişecek,çatlayacak,o memeler karpuz kadarda olsa sarkacak sönecek,yüzünüz kırışacak vs vs.
Ama ruh ve ahlak sevgi hep taze ve diridir.
Toprağın öğüteceği şeyler için üzme kendini,onkoloji servisinde sadece tuvalete bile kendi gidebilmek için dua eden hastalar var.
Sen kendini nasıl kabul eder seversen,seni tüm dünya öyle tanır ve sever.
Bir erkeği böyle ilah edinmeyin,seni yaratan ve eleştirecek olan o değil.
Valla böyle moral veren mesajları okudukça güven geliyor çok teşekkürler ya kk kadınlarıYa bizim turk erkegimizde kadinimizda hic konusmuyor. O kdr cekingen bi milletizki.. yaw onceden sole hatta abartki avucum kdr yok filan de.. beklenti iyice dussun gorunce sevinsin:)) haa ben olsam bu kdr guvensizsem konusurdum.. guven sorunum yoksa o gece gorurdu ama sorun olmazdi.. cunku gercekten vucuduna guvenmek erkegi etkilemek icin onemli bi etken.
Onun beğenmediği yeri yokki :)) valla bende hani seninde şunun yok diyeceğim yeri bi tek spor yapmaz kasları yok o kadar:) yoksa herşeyi tamam hatta ona tipin yerinde işin var istesen benden çok daha güzellerini bulurdun bile demişliğim var. O da keşke benim gözlerimle baktığım gibi bi baksan kendine demişti.Güzel cekici buldugun taraflarinla vur onuOnun da vardir mutlaka begenmedigi taraflari..Espri konusu haline getirirse sen de ordan vur :) Ama sanmiyorum ya cinsellik yalnizca memeden ibaret bir mevzu degil..Begenmedigin kisminla ezilmekten cok begendigin taraflarinla yalnizca ellerini degil gözlerini ve aklini da doldur..
Bir zaman sonra ne yapacaginiza birlikte karar alirsiniz zaten kasmayin bence bu kadar.Mutlulugunuzun tadini cikarin..
Onunda ameliyatı olması lazım okumuştumHamile olunca büyür zaten. Keşke benim de problemim bu olsaydı, benimki daha beter. Vajina iç dudak sarkması ve kararması var bende. Benimki daha ciddi problem mesela. Eşiniz beğenmezse o zaman yaptırmayı düşünebilirsiniz ama gerek yok bence.
Ben ole olmadigim icin anlayamiyorum sizleri:) konusmaktan yanayim..lafi dolandirmayi ima etmeyi sevmiyorum. Laf sokmayi iyi bilirim o baska:))) ama acik acik sole cunku erkeklerin cogu gerizekali biseyi direkt soliycen anlamiyolar yoksa:))) sen yaz seni acariz burda.. hos agzimi acmaya gelmiyo bu konularda mune beni banliyo hemen : (Valla böyle moral veren mesajları okudukça güven geliyor çok teşekkürler ya kk kadınlarıMalesef çekinme benim en büyük sorunum :/o da hep öyle söylüyor çekinme eşin olcam senin herşeyini paylaş diyo ama ben yıkamıyorum tabularımı
korkulacak ve değişmeyecek birşey değil durumunuz bunu kabullenin.Öyle güzel yazmışssınız ki çok sağolun. İş kendimde bitiyor ona karşı içimdeki bu ezikliği farkettirirsem zaten baştan kaybederim ama bunun elimde olan bişey olmadığını yaradılıştan gelen bişey olduğunu özgüvenli olup söylersem söyleyecek bir sözü olamaz haklısınız . Bunun üstesinden gelmem lazım.
İşte bende sorun etmemde ya o ederse diye düşüne düşüne kafayı yeme noktasındayım. Konuyu ona açsam rahtalarım ama bakın eşiniz size açamamış işte halimden ancak bu durumdakiler anlarBenim değil de eşimin böyle bir sorunu varmış. Penisinde bir farklılık diyelim. Yıllarca evlenince eşim bana kötü gözle bakacak diye dusunmus. Inanın farketmedim bile. Evlendikten 2 ay sonra anlattı böyle bir tabum vardı dedi. O zaman farkettim ve güldüm bunu dert etmesine. Sonuçta insan bu tür şeyler için evlenmiyor.
Masallah boyle yorumlara ihtiyac var burdakorkulacak ve değişmeyecek birşey değil durumunuz bunu kabullenin.
Malesef dünyada güzellik olarak kadınlarda meme ve kalça,erkeklerde penis ve cüzdan kriteri dayatılıp güzellik budur denilmiş.
Güzellik bu değildir,benim babanem kırk yaşında göz tansiyonundan kör kalmış hiç birimizi göremedi,35 sene dedem eliyle bebek besler gibi sofraya oturduğumuzda bir kaşık önce ona sonra kendi ağzına atarak besledi ve dokuz gün arayla öldüler.
Dünyadaki ennnn mükemmel güzellik onlardır.
Sevgi ve saygı varsa,olmasın bedenimizde herşey mükemmel