Bana bir el atın noolur

Sana bişey diyeyim mi eğer tesettürlü değilsen nişanlın bu zamana kadar seni her konuda ölçüp biçmiş vücudunun nasıl olduğunu aşağı yukarı tahmin ediyordur zaten. Eşimin bana eskiden de söylediği bir şeyi söyleyeceğim her erkek iri göğüs veya koca popo sevmez. Herkesin zevki farklıdır der. Yani nişanlının tercihini sormadan bilemezsin. İlla bişey yapacaksan ya sor ya da evlendikten sonra yaptır.

Tek derdin bu olsun bacağımda upuzun bir ameliyat izi var kocam ne mi der hiç umrumda değil sonuçta brad pitt değil bu adam da bu sizin kusurunuz değil herkes harika göğüslere sahip olacak diye bir kural yok , ha baktınız sorun oluyor onu o zaman düşünürseniz en güzel zamanlarınızı bunları düşünerek zehir etmeyin kendinize

Öğrenciyken hep derdim ilk iki maaşımla silikon taktıracağım diye. 6 senedir çalışıyorum, hiç öyle bir teşebbüste bulunmadım. Bugün de markette gezerken bir kadın dikkatimi çekti, ütü masasından daha düzdü. :) sütyen de giymemişti muhtemelen. Vay be dedim, göbeği eritip ben de böyle olmalıyım, bu sıcakta sütyen derdi olmadan ifil ifil gezmeliyim. :))

Şaka bir yana, toplum dayatması nedeniyle kendinden bu derece memnun olmamak/olamamak çok kötü... Öte yandan da bak Keira Knightley'e diyorum, kadın cidden dümdüz, yaptırsa o yaptırırdı. Ha ben de bugüne kadar eşimle hiç sorun yaşamadım. Çok umursadığını da düşünmüyorum, kadın demek meme demek değil sonuçta. Öte yandan densizin biri bana silikon taktırmayı düşünüyor musun diye sormuştu. Bu kişi beni öyle çıplak vs de görmedi üstelik. Yani kıyafetten belli oluyor zaten memen var mı yok mu. Nişanlın da farkındadır bu durumun.

Ahh ah bende de aynı durum var 3 ay sonra düğünüm var. Düşündükçe kendimi daha çok yıpratıyorum aslında.
Hiç canını sıkma benim de öyle ama eşim farketmedi bile
Belki de farketmiştir ama bana birşey sormadı ben de takılmadım hiç sorsa ve olumsuz birşey deseydi bile vücudum böyle işine gelirse der geçerdim
Bıçak altına yatacak değilim sırf güzel görünsün diye
Ama sağlık olarak etkiliyorsa tabi ki ameliyatı var

Silikon yerine saline de tercih edebilirsin. Bir doktorla görüş, senin doku yapina vs gore iyi bir doktor seni yönlendirir zaten. Saline'i ( salin diye okunur) koltuk altından kesip koyarsa sadece koltuk altında incecik bir kirisk olarak kaliyo iz ve çok çabuk kayboluyor. O zaman estetik yaptirdigini anlamasi neredeyse imkansız(eğer bilmesini istemiyorsan).

Silikon veya saline, sonuc tam olarak 6ay civarında oturmuş oluyor ama 4 ay uzun bir sure, yani sisliklerin kesin inmiş olur morarma falan bişey kalmaz. Yeterince zamanın var yani.

Ben olsam yaptirirdim ki yaklasik 7 sene once yaptirdim. Cooook memnunum, simdiki aklim olsa daha onceden yaptirirdim

Dolgu yaptır. Baktın sevıyorsun taşıyorsun silikona dönersin. Eşininde fikrini almış olursun o dönem dolgu etkisini yitirecek illaki. Deneyim -Tecrübe olur.

Bazı insanlarda ameliyat kötü sonuşlanabiliyor benim kardeşim küçültürmüştü ama dikişleri o kadar kötü yaptılar ki meme ucu kaydı saçma sapan birşeye dönüştü.Bazılarında dikiş alerjik olabiliyor deride.Bence evleneceğin kişinin fikrini al o ne derse onu yap

dert etme evlendikten sonra senı rahatsız ediyorsa yaptırırsın zaten bebeğin olursa dolar onlar merak etme...

bnirincisi bunu nişanlınızla çok rahat konuşabilmelisiniz.utanacak bir şey yok ki..

ikinci düğüne 4 ay varmış...büyütme ameliyatı asla korkulacak bir ameliyat değil..4 aya hiçbişi kalmaz..ne ağrısı ne sızısı..iz konusuna gelince de zaten 4 cm fln iz oluyor büyütme ameliyatlarında..bence yaptırın..yeter ki doktorunuzu iyi araştırın..gerisi hiç sıkıntı değil..

Evet canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum. İç dudak sarkmasını sadece hijyen sağlık açısından ameliyat olmayı düşünürüm ilerde ama eşim beğensin diye hiiiç uğraşamam inanki.

Hiç aranızda konusu geçmedi mi nişanlınla bunun.
Göğsü küçük diye boşayacak adam dan koca olmaz.Eğer büyük istiyorsa evlendiktan sonra yaptırırsın.Çok dert etme.

Vücudunuzda karşı tarafı rahatsız edecek bir durum varsa bunu onunla paylasmalisiniz dinen bu böyle...bunu uygun bir dille sorman iyi olabilir çünkü kimi erkek kadın vücudunun mahremiyeti konusunda hassas olabiliyor ileride daha büyük bir sorun olabilir sizin için önce fikrinizi paylaşıp estetik açıdan rahat hissetnediginizi bir operasyon yaptırmak istediğinizi böyle bir duruma sıcak bakıp bakmayacgini öğrenin

Göğüslerinizin olmadığını illaki farketmiştir. Dümdüz diyorsunuz kıyafettende iyi kötü büyük olmadığı belli olur. Benimde evlendiğimde doku yoktu hamile kalınca büyüdü hiçbir zaman eş olan kişinin böyle sorun ettiğini duymadım. Silikon yaptır bende yeni yaptırdım gayet memnunum bu kadar sorun etme herşeyin bir çaresi var geçimsizlik olmasın yeterki

ay çok afedersiniz ama erkekler kendi vücuduna baksınlar. kıl yumağı gibiler. bakılacak yerleri bile yok. rahat olun. (ha arada nadir çıkıyordur özenli olan ama geneli bu bence)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…