- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
İnanır mısınız diğer kadınlardan utandığımdan kuaföre ağdaya bile gidemiyorum. Kaldı ki eşime göstericemAhh ah bende de aynı durum var 3 ay sonra düğünüm var. Düşündükçe kendimi daha çok yıpratıyorum aslında.
Hiç canını sıkma benim de öyle ama eşim farketmedi bileAhh ah bende de aynı durum var 3 ay sonra düğünüm var. Düşündükçe kendimi daha çok yıpratıyorum aslında.
Böyle bir konu açtığım için gerçekten utanıyorum neden bende normal insanlar gibi değilim demekten kendimi alamıyorum. Dört ay sonra düğünüm olacak inanın salondur gelinliktir bunları değil göğsümün tahta oluşunu düşünmekten kafayı yiicemilk gece eşimin tepkisi ne olur diye diye hasta oldum her yanımdan uçuklar patlıyor artık. Yani az bi doku olsa valla sorun etmicem ama sütyensiz bildiğin ütü masası gibiyim bi ara sormuştum size ameliyatı ama cesaret edemedim şimdi de zaman çok az kaldı yaptırsam bile anlaşılır oturmaz silikonlar. Dolgu yaptırsam olurmu aranızda dolgu yaptıran bilgi sahibi olan varmı lütfen bana bir akıl verin yada bu şekilde evlenen varmı yani utanıyorum sormaya ama eşiyle gerdekte sorun oldumu göğsün olmayışı. İnanın çok çaresizim uyku uyuyamıyorum bunu düşünmekten..
Hiç canını sıkma benim de öyle ama eşim farketmedi bile
Belki de farketmiştir ama bana birşey sormadı ben de takılmadım hiç sorsa ve olumsuz birşey deseydi bile vücudum böyle işine gelirse der geçerdim
Bıçak altına yatacak değilim sırf güzel görünsün diye
Ama sağlık olarak etkiliyorsa tabi ki ameliyatı var
Hiç aranızda konusu geçmedi mi nişanlınla bunun.Böyle bir konu açtığım için gerçekten utanıyorum neden bende normal insanlar gibi değilim demekten kendimi alamıyorum. Dört ay sonra düğünüm olacak inanın salondur gelinliktir bunları değil göğsümün tahta oluşunu düşünmekten kafayı yiicemilk gece eşimin tepkisi ne olur diye diye hasta oldum her yanımdan uçuklar patlıyor artık. Yani az bi doku olsa valla sorun etmicem ama sütyensiz bildiğin ütü masası gibiyim bi ara sormuştum size ameliyatı ama cesaret edemedim şimdi de zaman çok az kaldı yaptırsam bile anlaşılır oturmaz silikonlar. Dolgu yaptırsam olurmu aranızda dolgu yaptıran bilgi sahibi olan varmı lütfen bana bir akıl verin yada bu şekilde evlenen varmı yani utanıyorum sormaya ama eşiyle gerdekte sorun oldumu göğsün olmayışı. İnanın çok çaresizim uyku uyuyamıyorum bunu düşünmekten..
Göğüslerinizin olmadığını illaki farketmiştir. Dümdüz diyorsunuz kıyafettende iyi kötü büyük olmadığı belli olur. Benimde evlendiğimde doku yoktu hamile kalınca büyüdü hiçbir zaman eş olan kişinin böyle sorun ettiğini duymadım. Silikon yaptır bende yeni yaptırdım gayet memnunum bu kadar sorun etme herşeyin bir çaresi var geçimsizlik olmasın yeterkiBöyle bir konu açtığım için gerçekten utanıyorum neden bende normal insanlar gibi değilim demekten kendimi alamıyorum. Dört ay sonra düğünüm olacak inanın salondur gelinliktir bunları değil göğsümün tahta oluşunu düşünmekten kafayı yiicemilk gece eşimin tepkisi ne olur diye diye hasta oldum her yanımdan uçuklar patlıyor artık. Yani az bi doku olsa valla sorun etmicem ama sütyensiz bildiğin ütü masası gibiyim bi ara sormuştum size ameliyatı ama cesaret edemedim şimdi de zaman çok az kaldı yaptırsam bile anlaşılır oturmaz silikonlar. Dolgu yaptırsam olurmu aranızda dolgu yaptıran bilgi sahibi olan varmı lütfen bana bir akıl verin yada bu şekilde evlenen varmı yani utanıyorum sormaya ama eşiyle gerdekte sorun oldumu göğsün olmayışı. İnanın çok çaresizim uyku uyuyamıyorum bunu düşünmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?