Bana bir mesaj mı vermek istedi??:/

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar merhaba, özetle bir sevgilim var inişli çıkışlı yanlış anlamalı derken sonunda iletişimimizi oturttuk ve yola devam ediyoruZ, bir gün öncesine kadar evlilik mevzularını dile getiren şakayla karışta olsa ifade eden bir hal almıştı tavırları. Dün ise bir misafirlikten dönerken yani kendi ailemden birine gitmiştik, şöyle bir cümle kurdu, hedefim borçları bitirip babama karavan almak, annemi daha güzel bir evde yaşatmak vs, fakat hiç
Bir
Şekilde borc bir seneye biter sonra bunu bunu hedefliyorum derken kesinlikle benle ilgili bir şey demedi, şakayla karışık sölediğimde cevapta vermed konu kaynadı. Bu ne demek kızlar yani şimdi?

Kötü bir şey dememiş ki.
Ailesiyle ilgili planlarını anlatmış.
Şahsen ben karavan sevmem de babası seviyor demek ki. O da babayı mutlu etmek istiyor işte.

Borçlar bitecek, babaya karavan alınacak,anneye ev alınacak da sonra size, evliliğe sıra gelecek . Ölme eşeğim ölme sana baharda taze yonca vereceğim derler ya halk arasında. Sizin durum bu olmuş biraz.
Eşekli benzetmemin kusuruna bakmayın. Teşbihte hata olmazmış.

bence annesine ve babaısna bunları yapmak istemesinde bi sakınca yok. ama o zaman sana evlililik vaadinde bulunmamalı.

ha bunları yapmadan evlenmem diyosa da o zaman sen ya kabullenceksin ya ayrılcaksın.

Kızlar annesnin evide var yani yok değil. Böle bir plan dahilindeyse ona nasıl bir konuşma yapmalıyım ben onu beş altı sene bekleyemem

Zaten daha önce de terk etmemiş miydi sizi bu adam,3 Martta konun var.
Araya ayrılık girince zaten evlilik kolay kolay düşünülmüyor aynı kişiyle.

Aman ne takıyorsun erkekler her şeyi yapabileceğine inanıyor,hayal aleminde yaşıyor.

katılıyorum size daha tüm bunları gerçekleştirdikten sonra evlenmeyi düşünüyorsa ohooo
hee halamin da biyiklari olsaydı amcam olurdu
nenemin de sakallari olsaydı dedem olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…