- 15 Nisan 2018
- 18
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi aytengiller
-
Sizde onun durumunu izleyin whatsaptan, iş atiyorsun bende boş değilim gibi olur.Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese ....
Şimdi benim size bir sorum var durum şu ki mesafeli konuştuğumuz biri var. Arkadaş değil sevgili değil çalışma arkadaşı sadece.Şimdi konuşmakla da kalmadı o başka bi subeye verildi.Ben bu kişiyi gerçek anlamda tanımak istiyorum ama ilk adımı atan taraf olmak istemiyorum kesinlikle yapımda yok yapamam.Herhangi bi sosyal ağlardan ekli değiliz. Sadece iş gereği numaralarımız var .Watsaptan durumlarıma falanda bakıyor. Kısace nasıl bir yol izlemeliyim yüz yüze gelmemizin imkanı çok çok nadir bu arada.
O durum yapmıyor malesef belki haklısınız bende böyleyim işte .Normalde pısırık değilim ama ilişki konusunda yok olmuyor benden..Adamı çözemedim tam işte belkide daha yakından tanıyınca daha farklı hissedicem.Bilmiyorum ama tanımayı istiyorum...Sizde onun durumunu izleyin whatsaptan, iş atiyorsun bende boş değilim gibi olur.
Anacim bu zamanda adım atmanın tarafıda kalmadı , atıver gitsin ,hayat sevince güzel:)
Birde bazi erkek kacmaktan , bazısı kovalanmaktan hoşlanır, bide onu keşfetmen lazım, bu adamın tarzı nasıl.
Genelde çoğu sevmekten çok sevilmeye önem veriyor. İlgi buldularmi yelkenleri fora yani
Yok yapamam ben biliyorum kendimi.Açık açık söyle gitsin içine dert olacağına
azıcık cesaret diyorum kız arkadaşı falan varmı acaba bu adamınYok yapamam ben biliyorum kendimi.
Başka türlü is at , yanlış bir msj gitmiş olsun. Kazara caldirmis ol telefonunu. Aynı isimden başka biri daha varmış da sen onu caldirmis ol.... Vs vsO durum yapmıyor malesef belki haklısınız bende böyleyim işte .Normalde pısırık değilim ama ilişki konusunda yok olmuyor benden..Adamı çözemedim tam işte belkide daha yakından tanıyınca daha farklı hissedicem.Bilmiyorum ama tanımayı istiyorum...
benimde aklıma o geldi watsaptan mesaj atıp silsem farkedermikiBaşka türlü is at , yanlış bir msj gitmiş olsun. Kazara caldirmis ol telefonunu. Aynı isimden başka biri daha varmış da sen onu caldirmis ol.... Vs vs
ay dur hele bacım ne yaptın sen.Yok bildiğim kadarıylaazıcık cesaret diyorum kız arkadaşı falan varmı acaba bu adamın
Hemen silmeyin :) birine doğum günü mesajı atın mesela , oda cvp yazacak aaaa sanami gitti falan :))benimde aklıma o geldi watsaptan mesaj atıp silsem farkedermiki
bugün denicem bakalım sonuc ne olucak yazarım teşekürler bu arada başka bi öneriniz varsa acığım her türlü çünkü ben ilişki konularında cidden çok kötüyümHemen silmeyin :) birine doğum günü mesajı atın mesela , oda cvp yazacak aaaa sanami gitti falan :))
Bacım yaz bize ama acele et etrafta panter çok geç kalma :))) inşallah gönlüne göre olur duaciyiz...bugün denicem bakalım sonuc ne olucak yazarım teşekürler bu arada başka bi öneriniz varsa acığım her türlü çünkü ben ilişki konularında cidden çok kötüyüm
:))) haklısınız kesinlikle şu liseli hallerimden çıkmam lazım artık kaldıki liseliler bnden daha atılganBacım yaz bize ama acele et etrafta panter çok geç kalma :))) inşallah gönlüne göre olur duaciyiz...
attım mesajı gitti şuan telefondan olabildiğince kaçıyorum ay ben nerelere gidem.. :)))Bacım yaz bize ama acele et etrafta panter çok geç kalma :))) inşallah gönlüne göre olur duaciyiz...
Oooo devlete millete hayırlı olsun :))attım mesajı gitti şuan telefondan olabildiğince kaçıyorum ay ben nerelere gidem.. :)))
samimiyetin için teşekkürler bakalım sonucu ne olucak yazarım yine şuan için dönüş yapmadı halaOooo devlete millete hayırlı olsun :))
Kacicak ne var ay evli insanlar birbirine foto atiyormus neler duyuyoruz, bı flört den mi kacicaksin senin neyin eksik bacım :) göster kendini:))
Rica ederim desamimiyetin için teşekkürler bakalım sonucu ne olucak yazarım yine şuan için dönüş yapmadı hala
bende aynı yöntemi denedim suan bekliyorum aranıza katılmak istedim yanlışlıkla aradım dönerse yeğenemin üstüne atıcamRica ederim de
Ayperi ve Aytengiller aynı kişimi
Kafam karisti
Dönüş yapmıyor odun galibaOooo devlete millete hayırlı olsun :))
Kacicak ne var ay evli insanlar birbirine foto atiyormus neler duyuyoruz, bı flört den mi kacicaksin senin neyin eksik bacım :) göster kendini:))
:)))))Dönüş yapmıyor odun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?