Bana bir öneri ?

aytengiller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
18
6
1
34
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese ....
Şimdi benim size bir sorum var durum şu ki mesafeli konuştuğumuz biri var. Arkadaş değil sevgili değil çalışma arkadaşı sadece.Şimdi konuşmakla da kalmadı o başka bi subeye verildi.Ben bu kişiyi gerçek anlamda tanımak istiyorum ama ilk adımı atan taraf olmak istemiyorum kesinlikle yapımda yok yapamam.Herhangi bi sosyal ağlardan ekli değiliz. Sadece iş gereği numaralarımız var .Watsaptan durumlarıma falanda bakıyor. Kısace nasıl bir yol izlemeliyim yüz yüze gelmemizin imkanı çok çok nadir bu arada.

Sizde onun durumunu izleyin whatsaptan, iş atiyorsun bende boş değilim gibi olur.
Anacim bu zamanda adım atmanın tarafıda kalmadı , atıver gitsin ,hayat sevince güzel:)
Birde bazi erkek kacmaktan , bazısı kovalanmaktan hoşlanır, bide onu keşfetmen lazım, bu adamın tarzı nasıl.
Genelde çoğu sevmekten çok sevilmeye önem veriyor. İlgi buldularmi yelkenleri fora yani

O durum yapmıyor malesef belki haklısınız bende böyleyim işte .Normalde pısırık değilim ama ilişki konusunda yok olmuyor benden..Adamı çözemedim tam işte belkide daha yakından tanıyınca daha farklı hissedicem.Bilmiyorum ama tanımayı istiyorum...

Başka türlü is at , yanlış bir msj gitmiş olsun. Kazara caldirmis ol telefonunu. Aynı isimden başka biri daha varmış da sen onu caldirmis ol.... Vs vs

attım mesajı gitti şuan telefondan olabildiğince kaçıyorum ay ben nerelere gidem.. :)))
Oooo devlete millete hayırlı olsun :))
Kacicak ne var ay evli insanlar birbirine foto atiyormus neler duyuyoruz, bı flört den mi kacicaksin senin neyin eksik bacım :) göster kendini:))

Oooo devlete millete hayırlı olsun :))
Kacicak ne var ay evli insanlar birbirine foto atiyormus neler duyuyoruz, bı flört den mi kacicaksin senin neyin eksik bacım :) göster kendini:))
samimiyetin için teşekkürler bakalım sonucu ne olucak yazarım yine şuan için dönüş yapmadı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…