Bana bir şey söyleyin...

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Kızlar bana bir şey söyleyin , akıl verin , gerçekten o kadar büyük bir öfke duyuyorum ki tarifi yok...

Eski konularımı bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim.

1,5 sene kadar önce boşandım , 5 yaşında bir oğlum var , velayeti ben de...

Son 6 aydır , ne bayramda ne çocuğun doğum gününde aramayan sormayan telefonu bile olmayan bir baba müsveddesi var.

Geçen hafta sonu aradı oğlumu özledim , göreceğim diye....

Pazar günü geldi , çocuk gitmedi , gelmek istemiyorum dedi. O zaman seni haftaya erken alayım diyerek gitti. Bu pazar gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama asla göndermek istemiyorum ama oğlum isterse gider daha çok küçük ona kıyamam...

Ama beni asıl rahatsız eden konu başka...

Babası iki çocuklu bir kadınla birlikteydi. Şimdi kadının bir kızı var , tam bir yaşında.... Ama babasının gitmesinden tam 2 ay öncesinde bu kadının evli başka bir adamla ilişkisi olduğuna dair onlarca fotoğraf var iki ayrı sosyal medya hesabında kadının... Dolayısı ile bu çocuğun normal şartlar altında eski eşimden olma şansı yok ya da aynı anda kadın hem diğer adamla hem de benim eski eş kişisi ile birlikteydi...

bu kadın beni biz boşanırken arayıp yıllardır eline erkek eli değmediğini ama benim ona f.... diyerek ona iftira attığımı söyledi ve tehdit etti ve o sırada tam 6 aylık hamileymiş.... .sonradan öğrendim....ben hepsini savcılığa verdim , uzaklaştırma ve koruma kararları çıktı vs. vs

çok çirkin çirkin ötesi şeyler yani...

eski eşim olacağın babası o dönem arayıp kadına şerefsizin birinin tecavüz ettiğini ve zavallının hamile olduğunu söyledi ve şimdi o çocuğa torunum ve kadına gelinim diyorlar ve eski eşim olacak ile bu kadın hala evli değiller.... bu arada hiçbir şekilde oğlumu arayıp sormadılar ne bayram ne doğum günü vs... sonra geçen hafta hepsi birden özledik göreceğiz moduna girdiler.

aylardır arayıp sormadınız bundan sonrada görmeyin dedim anası olacak telefonda bir ton ağladı yok öle böle...

bende iyi gel gör torununu dedim ve gördüler....

kızlar ama kafayı yiyeceğim ben bu adi insanlarla oğlumu asla ama asla muhatap etmek istemiyorum.

bu nasıl ahlaksızlıktır nasıl arsızlıktır

bu nedir

Rabbim bütün bunların hesabını sormayacak mı...

Diğer adamın da 2 çocuğu var bu arada ve adam hala evli....

Bana bir şey söyleyin şeytan diyor diğer adamla resimleri at bu şerefsizlere torununuz olduğundan emin misiniz diye....

ama

Allah'a bırakıyorum hesabı ama çok doluyum bu nasıl iğrençliktir.

Bir şey söyleyin bana lütfen....

Okudum yazdıklarınızı, benim de 5 yaşında bir oğlum var.
Ne yaparım sizin durumunuzda diye kendimi düşündüm bir an.
Biraz delilikte var bende, ben sanırım tüm gemileri yakardım.
Çocuğumu uzak tutmak için farklı şehre, ülkeye bile taşınabilirdim.

Allah yardımcınız olsun.
Hassas bir konu, şöyle yapın böyle davranın diyemiyorum.
Belki de en doğrusu Allah'a havale etmek.
Ama evladınızın hasar almayacağı şekilde davranmanız en doğrusu.
Buna odaklanarak hareket etmeniz en sağlıklı şekilde karar almanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Kızlar bana bir şey söyleyin , akıl verin , gerçekten o kadar büyük bir öfke duyuyorum ki tarifi yok...

Eski konularımı bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim.

1,5 sene kadar önce boşandım , 5 yaşında bir oğlum var , velayeti ben de...

Son 6 aydır , ne bayramda ne çocuğun doğum gününde aramayan sormayan telefonu bile olmayan bir baba müsveddesi var.

Geçen hafta sonu aradı oğlumu özledim , göreceğim diye....

Pazar günü geldi , çocuk gitmedi , gelmek istemiyorum dedi. O zaman seni haftaya erken alayım diyerek gitti. Bu pazar gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama asla göndermek istemiyorum ama oğlum isterse gider daha çok küçük ona kıyamam...

Ama beni asıl rahatsız eden konu başka...

Babası iki çocuklu bir kadınla birlikteydi. Şimdi kadının bir kızı var , tam bir yaşında.... Ama babasının gitmesinden tam 2 ay öncesinde bu kadının evli başka bir adamla ilişkisi olduğuna dair onlarca fotoğraf var iki ayrı sosyal medya hesabında kadının... Dolayısı ile bu çocuğun normal şartlar altında eski eşimden olma şansı yok ya da aynı anda kadın hem diğer adamla hem de benim eski eş kişisi ile birlikteydi...

bu kadın beni biz boşanırken arayıp yıllardır eline erkek eli değmediğini ama benim ona f.... diyerek ona iftira attığımı söyledi ve tehdit etti ve o sırada tam 6 aylık hamileymiş.... .sonradan öğrendim....ben hepsini savcılığa verdim , uzaklaştırma ve koruma kararları çıktı vs. vs

çok çirkin çirkin ötesi şeyler yani...

eski eşim olacağın babası o dönem arayıp kadına şerefsizin birinin tecavüz ettiğini ve zavallının hamile olduğunu söyledi ve şimdi o çocuğa torunum ve kadına gelinim diyorlar ve eski eşim olacak ile bu kadın hala evli değiller.... bu arada hiçbir şekilde oğlumu arayıp sormadılar ne bayram ne doğum günü vs... sonra geçen hafta hepsi birden özledik göreceğiz moduna girdiler.

aylardır arayıp sormadınız bundan sonrada görmeyin dedim anası olacak telefonda bir ton ağladı yok öle böle...

bende iyi gel gör torununu dedim ve gördüler....

kızlar ama kafayı yiyeceğim ben bu adi insanlarla oğlumu asla ama asla muhatap etmek istemiyorum.

bu nasıl ahlaksızlıktır nasıl arsızlıktır

bu nedir

Rabbim bütün bunların hesabını sormayacak mı...

Diğer adamın da 2 çocuğu var bu arada ve adam hala evli....

Bana bir şey söyleyin şeytan diyor diğer adamla resimleri at bu şerefsizlere torununuz olduğundan emin misiniz diye....

ama

Allah'a bırakıyorum hesabı ama çok doluyum bu nasıl iğrençliktir.

Bir şey söyleyin bana lütfen....
Gebersinler başka bir şey diyemiyorum

Yaşadığınız şeyler gerçekten çok zor. Bana kalırsa diğer kadınla alakalı hiç bişeye karışmayın. Yok gibi davranın. Ayrıca bence bi avukatla görüşün eşinizin evlenmeden başka kadınlarla yaşaması vs gibi şeyler dolayısıyla çocuğu göstermeme gibi bi hakkınız var mı öğrenin

Okudum yazdıklarınızı, benim de 5 yaşında bir oğlum var.
Ne yaparım sizin durumunuzda diye kendimi düşündüm bir an.
Biraz delilikte var bende, ben sanırım tüm gemileri yakardım.
Çocuğumu uzak tutmak için farklı şehre, ülkeye bile taşınabilirdim.

Allah yardımcınız olsun.
Hassas bir konu, şöyle yapın böyle davranın diyemiyorum.
Belki de en doğrusu Allah'a havale etmek.
Ama evladınızın hasar almayacağı şekilde davranmanız en doğrusu.
Buna odaklanarak hareket etmeniz en sağlıklı şekilde karar almanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Ben de gideceğim inşallah ama daha 1,5 sene beklemem lazım , gidip izimizi kaybettireceğim benim midem kaldırmıyor bela olmasınlar diye de bir şey bile diyemiyorum inanın sadece oğlumu düşünüyorum :(

Ben de gideceğim inşallah ama daha 1,5 sene beklemem lazım , gidip izimizi kaybettireceğim benim midem kaldırmıyor bela olmasınlar diye de bir şey bile diyemiyorum inanın sadece oğlumu düşünüyorum :KK43:

En mantıklı olan da bu sanırım.
Çünkü anlattıklarınıza istinaden çok bulaşılacak insanlar değiller.
Uzak durmanızda ve mesafenizi korumanızda fayda var.
Özellikle de sakinliğinizi korumanızda.

Bunu diyorum çünkü zaten sizinde kendinize göre planlarınız varmış.
Umarım izinizi kaybettirir ve mutlu mesut bir hayat sürersiniz evladınız ile bir ömür.
Allah yardımcınız olsun inşallah.

Çocuğu babasıyla tek göndermeyin. Şartlar oluştuğunda kaçın uzaklaşın o insanlardan. Oğlunuza yeni bir hayata başlayın. Yoksa o hayat içinde çocuk hırpalanır durur gibime geldi. Allah yardımcınız olsun.

Benim korkum alıp oğlumu götürür kadınla yaşadığı eve al bu da kardeşin der yemin ederim vururum hepsini :KK43:
E gercekten kardesiyse de bunu diyebilir yani. Sizin yasanmisliklariniz tamam hos degil ama kardeslerse de yapacak bir sey yok. Arada yalan soyleyen yetiskinler utansin

Yaşadığınız şeyler gerçekten çok zor. Bana kalırsa diğer kadınla alakalı hiç bişeye karışmayın. Yok gibi davranın. Ayrıca bence bi avukatla görüşün eşinizin evlenmeden başka kadınlarla yaşaması vs gibi şeyler dolayısıyla çocuğu göstermeme gibi bi hakkınız var mı öğrenin
Uğraşacak ne enerjim ne param ne de zamanım var , haftada 6 gün sabah 6 akşam 7 köpek gibi çalışıyorum evladıma bakabilmek için....Uzak olsunlar uzak :(

E gercekten kardesiyse de bunu diyebilir yani. Sizin yasanmisliklariniz tamam hos degil ama kardeslerse de yapacak bir sey yok. Arada yalan soyleyen yetiskinler utansin
Diyemezler derlerse o çocuğa DNA testi yaptırırım.
Üstelik Kardeş karındaş demektir. Yasa da da bu şekilde tanımlı..

En mantıklı olan da bu sanırım.
Çünkü anlattıklarınıza istinaden çok bulaşılacak insanlar değiller.
Uzak durmanızda ve mesafenizi korumanızda fayda var.
Özellikle de sakinliğinizi korumanızda.

Bunu diyorum çünkü zaten sizinde kendinize göre planlarınız varmış.
Umarım izinizi kaybettirir ve mutlu mesut bir hayat sürersiniz evladınız ile bir ömür.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Amin İnşallah

Diyemezler derlerse o çocuğa DNA testi yaptırırım.
Üstelik Kardeş karındaş demektir. Yasa da da bu şekilde tanımlı..
Bakin sinirlenmekte haklisiniz, ugradiginiz muamele hos degil ama yasalarda sizin kimseye dna testi yaptirmaniza da izin yok. Ustelik ayni karindan dogma sartinda yok kardes olmak icin. Baba bir anne ayri olunca da kardes olunuyor.

Back
X