Kızlar bana bir şey söyleyin , akıl verin , gerçekten o kadar büyük bir öfke duyuyorum ki tarifi yok...
Eski konularımı bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim.
1,5 sene kadar önce boşandım , 5 yaşında bir oğlum var , velayeti ben de...
Son 6 aydır , ne bayramda ne çocuğun doğum gününde aramayan sormayan telefonu bile olmayan bir baba müsveddesi var.
Geçen hafta sonu aradı oğlumu özledim , göreceğim diye....
Pazar günü geldi , çocuk gitmedi , gelmek istemiyorum dedi. O zaman seni haftaya erken alayım diyerek gitti. Bu pazar gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama asla göndermek istemiyorum ama oğlum isterse gider daha çok küçük ona kıyamam...
Ama beni asıl rahatsız eden konu başka...
Babası iki çocuklu bir kadınla birlikteydi. Şimdi kadının bir kızı var , tam bir yaşında.... Ama babasının gitmesinden tam 2 ay öncesinde bu kadının evli başka bir adamla ilişkisi olduğuna dair onlarca fotoğraf var iki ayrı sosyal medya hesabında kadının... Dolayısı ile bu çocuğun normal şartlar altında eski eşimden olma şansı yok ya da aynı anda kadın hem diğer adamla hem de benim eski eş kişisi ile birlikteydi...
bu kadın beni biz boşanırken arayıp yıllardır eline erkek eli değmediğini ama benim ona f.... diyerek ona iftira attığımı söyledi ve tehdit etti ve o sırada tam 6 aylık hamileymiş.... .sonradan öğrendim....ben hepsini savcılığa verdim , uzaklaştırma ve koruma kararları çıktı vs. vs
çok çirkin çirkin ötesi şeyler yani...
eski eşim olacağın babası o dönem arayıp kadına şerefsizin birinin tecavüz ettiğini ve zavallının hamile olduğunu söyledi ve şimdi o çocuğa torunum ve kadına gelinim diyorlar ve eski eşim olacak ile bu kadın hala evli değiller.... bu arada hiçbir şekilde oğlumu arayıp sormadılar ne bayram ne doğum günü vs... sonra geçen hafta hepsi birden özledik göreceğiz moduna girdiler.
aylardır arayıp sormadınız bundan sonrada görmeyin dedim anası olacak telefonda bir ton ağladı yok öle böle...
bende iyi gel gör torununu dedim ve gördüler....
kızlar ama kafayı yiyeceğim ben bu adi insanlarla oğlumu asla ama asla muhatap etmek istemiyorum.
bu nasıl ahlaksızlıktır nasıl arsızlıktır
bu nedir
Rabbim bütün bunların hesabını sormayacak mı...
Diğer adamın da 2 çocuğu var bu arada ve adam hala evli....
Bana bir şey söyleyin şeytan diyor diğer adamla resimleri at bu şerefsizlere torununuz olduğundan emin misiniz diye....
ama
Allah'a bırakıyorum hesabı ama çok doluyum bu nasıl iğrençliktir.
Bir şey söyleyin bana lütfen....