hayatımda 4 aydır biri var uzun zamandan beri ilk kez biri beni böylesine etkiledi. Özel birşeyler yaşadık. Asla pişman değilim. Ben bu adamın yanındayken bana harika davranıyor görseniz sana aşık dersiniz. Ama ayrı kalınca 2 gün ben birşey yazmasam yazmaz yada gün içinde bi napıyosun der. Biraraya geldiğimizde mükemmeliz ama. Beni rahatsız eden birşeyler vardı bende bugün yıldızname baktırdım kadına tavsiye üzerine gittim. Bu adamın psikolojisinin bozuk olduğunu vücudunda sürekli beğenmdiği yerler olduğunu
hiçbir kadına bağlanayamayacağını cinselliğine çok düşkün olduğunu
Muhteşem bir yalancı olduğunu söyledi. 4 gündür görüşmüyoruz ortada birşey yok kendisi polis. Patlam olunca sürekli çalışıyorlar 1 haftadır fulmuş ben yazınca öğreniyorum görüşelim dedim tamam dedi. Sizce ben buna ne yapabilirim intikam veya ağır konuşmak herşey olabilir
hiçbir kadına bağlanayamayacağını cinselliğine çok düşkün olduğunu
Muhteşem bir yalancı olduğunu söyledi. 4 gündür görüşmüyoruz ortada birşey yok kendisi polis. Patlam olunca sürekli çalışıyorlar 1 haftadır fulmuş ben yazınca öğreniyorum görüşelim dedim tamam dedi. Sizce ben buna ne yapabilirim intikam veya ağır konuşmak herşey olabilir