Bana bir yol gösterin lütfen

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
hayatımda 4 aydır biri var uzun zamandan beri ilk kez biri beni böylesine etkiledi. Özel birşeyler yaşadık. Asla pişman değilim. Ben bu adamın yanındayken bana harika davranıyor görseniz sana aşık dersiniz. Ama ayrı kalınca 2 gün ben birşey yazmasam yazmaz yada gün içinde bi napıyosun der. Biraraya geldiğimizde mükemmeliz ama. Beni rahatsız eden birşeyler vardı bende bugün yıldızname baktırdım kadına tavsiye üzerine gittim. Bu adamın psikolojisinin bozuk olduğunu vücudunda sürekli beğenmdiği yerler olduğunu
hiçbir kadına bağlanayamayacağını cinselliğine çok düşkün olduğunu
Muhteşem bir yalancı olduğunu söyledi. 4 gündür görüşmüyoruz ortada birşey yok kendisi polis. Patlam olunca sürekli çalışıyorlar 1 haftadır fulmuş ben yazınca öğreniyorum görüşelim dedim tamam dedi. Sizce ben buna ne yapabilirim intikam veya ağır konuşmak herşey olabilir

Hayır canım onu tabiki söylemem
O zaman oturup cemkirmek yerine duzgun sekilde konusabilirsin
Sonucta adami kisa duredir taniyorsun, ozel birseyler yasandi diye seni arayip sormak zorunda da degil. Belki oylesine takiliyordur yani, sen de onunla oylesine takil. Fazla umut baglama yuzeysel ol

Yanınızdayken keyif aldığı için keyifli.

Uzaktayken, yani dokunmayınca, öpmeyince sizinle işi kalmadığı için ses vermiyor.

Bunu anlamak için yıldızname baktırmaya ne lüzum vardı anlamadım.

Bir baskasinin yildizname de soyledikleri seni cok alakadar etmemeli. Ha is olsun diye bakarsin o ayri ama iliskine bu ucuncu sahis karar vermemeli.

Olabilecek bir kac sebep;

1- Belki de kovalanmak istiyor. O yuzden cok fazla aramiyor sormuyor .

2- Dusuncesi tamamen cinsellik uzerine o yuzden yaninda olmadiginda cevap vermeye gerek duymuyor.

3- Ucuncu bir kisi daha var sen olmadin mi onunla ilgileniyor . Seni aramaya vakti olmuyor.

Polismiş belki aramaya sormya vakti olmuyordur.4aydır tanıyamadın biri yıldızname baktı öyle mi tanıdın
Ve buna inanıp adamdan intikam mı almak istiyorsun?
İlginç

Neyin intikamını alacaksınız? Ne için ağır konuşacaksınız? Zorla mı birlikte oldu bu adam sizinle?
Aranızda adı konmuş bir ilişki yok anladığım kadarıyla, cinsellik yaşanmış sadece ve adam da bu şekilde kalmasından yana olduğunu belli ediyor davranışlarından. Psikolojisi de bozuk olabilir yani, şu ülkede 3 kişiden 1inin psikolojisi bozuk zaten.

Yıldızname baktırmadan önce buraya yazsaydınız, en azından paranız cebinizde kalırdı.
Saçma saçma işler...

Af buyurun ama adam sizi sadece birşeyler yaşamak için kullanıyor olmasın?
Normal bir sevgililik gibi değil çünkü bu anlattıklarınız

Ve yine af buyurun ama yıldızname filan baktırıp bir de inandığınıza göre siz de pek normal değilsiniz
Bir baskasinin yildizname de soyledikleri seni cok alakadar etmemeli. Ha is olsun diye bakarsin o ayri ama iliskine bu ucuncu sahis karar vermemeli.

Olabilecek bir kac sebep;

1- Belki de kovalanmak istiyor. O yuzden cok fazla aramiyor sormuyor .

2- Dusuncesi tamamen cinsellik uzerine o yuzden yaninda olmadiginda cevap vermeye gerek duymuyor.

3- Ucuncu bir kisi daha var sen olmadin mi onunla ilgileniyor . Seni aramaya vakti olmuyor.
ben yazdığım an cevap veriyor. Bizim yaşadığımız cinsellik değil sadece çok gezip tozarız. Ben yıldıznameyi sadece baktırdığım için söyledim kimse fal baktırmıyormu anlamadım yani

Bakıyorum da yazılanlara kimse fal baktırmamış kimse kimseyle hiçbirşey yaşamamış. Biri bişey yazınca ne yazsakta bozsak terslesek çabaları.

ben yazdığım an cevap veriyor. Bizim yaşadığımız cinsellik değil sadece çok gezip tozarız. Ben yıldıznameyi sadece baktırdığım için söyledim kimse fal baktırmıyormu anlamadım yani

Ben oyle bi sey demedim. Ben simdi sana yildizname baksam. Bu erkek soyle boyle desem hem senin kafana kurt dusururum. Cok fazla kaale almamak onu diyorum.

Sorun senin yazman degil ki, onun yazmamasi. O yuzden yazmayi birakacaksin. Bi yerde o kopacak bu kiz niye yazmiyor diye dusunecek.

Ayrica ters bi sey yazmiyorum. Sen ne ben yazmaya mecburum, ne de sen okumaya.

Hayı
Ben oyle bi sey demedim. Ben simdi sana yildizname baksam. Bu erkek soyle boyle desem hem senin kafana kurt dusururum. Cok fazla kaale almamak onu diyorum.

Sorun senin yazman degil ki, onun yazmamasi. O yuzden yazmayi birakacaksin. Bi yerde o kopacak bu kiz niye yazmiyor diye dusunecek.

Ayrica ters bi sey yazmiyorum. Sen ne ben yazmaya mecburum, ne de sen okumaya.
ben kimseyi terslemiyorum.

Ne icin intikam alacaksin o kismi tam anlamadim.Adam yogunmus ve bunu sen sormadan sana soylemedi diye mi

Yıldıznamaye gerek yok canım.

Adam apaçık sorunlu seni de sadece cinsellilk için kullanıyor malesef.

Back
X