çok güzel söylemişsin. sevgili iken ne adamdı şimdi ne hale geldi. deli dolu aşık oldu odun odun odun artık yüzüne de söylüyorum zaten odunsun diye oda kabul ediyoBaşka bir analizde bazı erkekler mükemmel sevgili ama kötü koca olurlar
aynen öyle. yemeği yap evi topla annesine canım cicim ol sesinide kes birşey isteme ooooh sende ala karı yokyaniiiiiiiiiiiiiiiii:) katılıyorum.omların istediği mükemmellik çok güzel yemek yapan ewini tertemiz tutan derli toplu bi ew hanımı güzel zevkli alımlı bi eş ailesine mahçup etmeyecek ailesinin her dediğini yapacak anlayacağın ailelsiyle hiçbir zaman karşıkarşıya getirmeyece ayrıca yatatada süper olacak:))falan falan falannnnnnnnnn zeki çalışkan atik pratik ya anlayacağın makina olacan yoksam hemencecik sıkılırlar
yok benimkinin o huyu yok hele bir kadınla konuştuğunu falan duyayım dünyayı zindan ederim. eski okul arkadaşı falan görmeye gelirken bile haber verir bayan arkadaşım gelecek gelsin mi diye. o konuda tutucuyum. benim nasıl erkek olan arkadaşlarımı tanıyo biliyor ise bende onunkileri bilecem ve onay vermediğim ile görüşemez. bu konuda despotum kabul ama aldatılmak en büyük korkularımdan biridir.canım benım bende aynı derten yakınıyodum hep benimkide aynı benimkini bir farkı var o başka kızlarla konuşuyo ben yerime ben konuşunca beyefendi bana dırdırcı diyo..pis yalancı keşke çıkarabilsem hayatımdan bıktım artık..
ay evet bana sen doktora git dedi. gittim ağır depresyon dedi ilaç falan verdi. ama çözüm için eşinizle de görüşmek lazım dedi ee hali ile 3 ay kadar gidip bıraktım doktoru. iki kol da yaralı ise birini sarmak diğerini tedavi etmez ama gel bunu erkeklere anlat.böyle birinin aile danışmanını kabul etmesi imkansız zaten canım.sorunlarını konuşarak halletmeyi sevmeyenler böyle şeylere yanaşmazlar zaten.
of of Allah sabır versin bize. dün akşam hiç konuşmadım zaten. sporumu yaptım duşumu aldım saat 10 gibi geçtim yattım. sabahta iki kelime konuşmadan geldim işe. iyi günler bile demedim sitemden değil içimden gelmiyo. ama odun anladı mı bakalım.canım seni okdar iyi anlıyorum aynı dert bende de var şuan , yıllık evliyim bende ve son 8-9 ay bana zehir oldu derdin ne anlat diyorum yok bişey diyo var bak ben senn eşinim anlat bana diyorum surat iki karış yok bişey dedim sana başiımı şişirme boş şeylerle diyo. sonunda kavga ediyoruz adam basıp gidiyo. ahhh ahhhhh allah yardımcımız olsun en diyeyim
ay yok benimkinin odunluğu başka bir boyutta anlamaz. ona kendi arkadaşları ve hobileri yetiyor ben fazlalığım evde...ah be güzelim sana yol göstere göstere bi hal olduk burda :)
senin koca umutsuz vaka..
bence sen, o seni farkedinceye kadar o yokmuş gibi davran.
noluyo desin. belki kaybolan ilgiyi geri çekmek için o sana yanaşmaya başlar.
yok anlatmaz kuzum ya ... surat yapar susar bir kaç gün sonra da hiçbirşey yokmuş gibi yine güler. ama bu olayın kokusu elbet çıkar ortaya. yine bana söyleyemediği karıştırdığı bir halt var ama hadi hayırlısıbenim eşim nişanlıyken bunu yapıyordu...gelirdi yanıma surat 5 karış ne oldu ses yok bir sordum iki sordum baktım dahada bi gizeme bürüyor kendini amann be senlemi uğraşcam dedim ve tam 1 sene suratı asıkken ne sordu ne ettim umursamadım hiç...bu 1 senenin sonunda bigün ne dese beğersiniz...hiç sormuyosun aşkım senin canını sıkan ne diye niye hiç merak etmiyosun dedi...bende hayatım anlatılıcak bişey olsa sen bana anlatırsın zaten dimi niye seni sıkıyımki bu konuda dedim..ahh ahh demez olaydımşimdi 6 aylık ewliyiz gece çalışır ve her sabah gelir gelmez beni uyandırıp aşkım gece işyerinde ne oldu biliyomusun aşkım akşam ne odu biliyomusun diye anlatır oldu herşeyi...bence kendi haline bırakın erkekler bizler kadar olgun olamayabiliyolar bazen sordukça üstüne düştükçe kaçıyolar hiçbişey yokmuş gibi dawranın suratını görmezden gelin elbet bigün anlatmak paylaşmak ister hayat arkadaşıyla..
hey allahım yaa :)) demekki bi tek ben değilim kocasından yakınan. ben 2 3 ay oldu işten ayrılalı.maddi açıdan daraldık.bide benim psikolojim bozuldu.bide bide bunların üstüne eşimin yerleri süpüren suratı ve konuşmaması beni çileden çıkarıyo.kendimi zaten işe yaramaz mahluk gibi hissediyorum.eşimde konuşup paylaşmıyo hiçbişeyini.iyicene bunaldım.soruyorum söylemiyo.bişey anlatıyorum ağız burun kıvırıyo.devamlı tartışma devamlı kavga.sıkıldım artık.çocuğum olmasaydı 1 dkbile düşünmez çeker giderdim.dayanamıyorum artık.öldürüyo bu adam benigençliğim çürüyecek valla (((((((((((((((((8
anlıyorum seni ya. bende makineye döndüm işe git eve gel yemek bulaşık ev işi arkadaş yok konuşacak kimse yok buraya da takılmasam ne yapardım bilmiyorum. iki dır dır edip rahatlıyorum burada valla
bazen şeytan diyorki aç telefonu akşam eve gelmene lüzum yok hayatım ayrılıyoruz bir ara gel eşyanı al de. tek kelime de konuşma ver dilekçeyi o düşünsün bu kadın niye benden ayrılıyo diye. 31 yaşındayım daha hayatla şansım var bu adam la bitiriyormuyum ne bu hayatı.....