bana bir yol gösterin

canimmmmmmmmmmmm kiyamam ben sana yaaaaaa offffffff pisim ooff yaaa..

canimmmmmmmmmmmm kiyamam ben sana yaaaaaa offffffff pisim ooff yaaa..

sağol canım ama benimkinin aileside bir acayip konuşmam hiç bir işe yaramaz. birke annesine eşimin borçları ve para problemimiz ile ilgili birşey söyledim olay bana patladı br daha sla birşey söylemem onlara. benim ailemse üzüldüğü ile kalır ben kendi sorunumu kendim halletmek istiyorum. biaz önce dün gece çıkması ile ilgili biraz birşeler söyledm beyefendiye ne varmış bunda diye yine başladı. alamıyor ney hata lı yaptığını anlamıyor. yemek yiyelm konuşacağım zaten. artık canıma yett. o asla rahatından taviz vermiyor bense durduğum yerde kendimi yiyorum.

canim sen bilirsin kons bakalim bi haberdar et canim insallahh anlar ..

pisimm black ablammm sen benden 11 yaş büyüksün bi de seni çook sevdim yaaa o yüzden sana black abla desem olur mu? bide önceki konularını okudum çok çekmişin güzel ablam yaa. allahım kocanı ıslah etsin. bak senin konunu falan duyunca bi kitapta okuduğum bi hikaye geldi aklıma. bi kadın adam seviyolar birbirlerini ailelerine rağmen evleniyolar. ama bunlar evlendikten sonra bi türlü anlaşamıyolar. yine bunlarda da dayakmış aldatmaymış yok ama hayat görüşleri bi türlü uyuşmuyo. adam çook rahat ama kadın ciddi.tam senin durumunyani. ama sizden farklı olarak bunların bide kızları var. bu yüzden birbirlerine katlanmak zotunda kalıyolar yıllar yılları kovalıyo bunlar bi küs bi barışık gidiyolar ama artık öyle bi hale geliyo ki adam sonunda otellerde kalmaya başlıyo. en sonunda olacak olan oluyo ve boşanıyolar kızları psikolojik sorunlar yaşıyo bu durumu kabul edemiyo haftalarca hasta vs. ama olacakla öleceğe çare yok yine de boşanmış oluyolar. yani diyeceğim o ki ablacı yanlış anlama ama bana burda düzeltilcek bişi varmış gibi gelmiyo. yani adamın huyunu bu saatten sonra nasıl değiştiricen.yanlış anlama lütfen ama sen beş yıldır zaten uğraşmışın uğraşacağın kadar yazık değil mi sana gençliğine hayallerine. tabii dicen bekara boşamak kolay die ama inan öyle değil sen yeni yaşamış olsan ya da hiçbişi yapmamış olsan dicem tamam. ama içinde kanayan bi yaran var onu daha fazla kanatırsan çok fazla şey kaybedersin canım. ben hemen ayrılın demiyorum ama bi süre uzaklaşın ikiniz de sağlan kafayla bi düşünün birbirinizi özlüyomusunuz ne hissediyosunuz. çünkü bi aradayken doğru bi tahlil yapmak mümkün olmuyo malesef. biraz garip gelcek ama ben seni çook sevdim bilmiyorum kanım kaynadı sana ablacım yaa
nese bu arada ben de erzurumluyum yazın da erzuruma gitcez nese allaha emanet ol dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…