İyi geceler kızlar bugün yaşadığım olayı anlatacağım sizlere biz küçük ilçede yaşıyoruz ve bugün bize 2 saat olan bir ile gittik...Saat 1 de vardık hem dolaşalım dedik haftaiçi çok yoğun çalışıyoruz,bu hafta hem dolaşalım hemde biraz alışveriş yapalın öğretmenler günü olduğu için indirim olur felan diye düşündük...Yoldayken eşimin annesi aradı akşam yemeğe gelin 6 gibi felan diye eşim de tamam dedi..ve biz doğru dürüst dolaşamadan 4te ordan çıktık 3 saat ancak dolaştık zaten yaım saati yemek park et bilmemne..bende yolda gelirken eşimle kavga ettim çok kötü sinirlendim ve eşim şimdi bana vurdu gözümün altı biraz kızardı birazda boynumda felan varr...ya neyapcam bilmiyorumve çok hırslıyım şu an..tabi ben yemeğe gitmedim eşim gitti..ben çünkü ağladım felan gidemezdim yani çok kötü haldeydim...çok moralim bozuk haftasonumuzu bile rahat geçiremiyoruz yani çok kötüyüm saat 5ten beri ağlıyorum(((
Okudugumda kendimi cok kotu hissettim.
Benimde esim tesebbuste bulunmustu boyle bir seyi.
Kendisi her ne kadar daha sonrasinda, refleksti diye sacma bir aciklama yapmaya calissa da.
Insan o durum karsisinda donup kaliyor.
Hani bazi arkadaslar karsilik verirdim diyor ama ne oldugunu bile anlayamiyorsunuz ki.
Boyle ciddi bir durumla karsi karsiya kalmissin.
Karakola gidip sikayetci olmalisin bence esinden.
Hatta uzaklastirma falan al, gozun gormesin bir sure mumkunse.
Vallaha canım okadar kolay olmuyor o işler.. Her kadın burdan kalkıpta karakola kocam bana vurdu dıye gitmez.Ben gerçekten merak ediyorum.
Konu sahibi bu sorum size,
dayak yiyen bir kadın olarak, eşiniz size vurdugunda
o an siz ne yapıyorsunuz?
Ben kendimi düşünüyorum, eşim bana vursa , tekme tokat ben de saldırırım.
Sinip bir köşede beklemem.
Sonra evden çıkar karakola gider, darp raporu alırım...
Hatta bence şu an yapmanız gereken de bu.
Karakola gidin lütfen.
Yok Kandil , kendimi tanıyorum donup kalmam eminim buna,
nereme vurduysa aynı karşılıgı kendisi de alır,
o donar kalır bence...
Vallaha canım okadar kolay olmuyor o işler.. Her kadın burdan kalkıpta karakola kocam bana vurdu dıye gitmez.
Eşinin birden hortlayan huyları değil bu sanırım ?.. Sen eşinin sinirini biliyorsan neden üstüne gittin. Ya asla ama asla yaptıgı dogru demem asla. Ama keşke sende kavga çıkartmasaymışın. Ama bence biraz yapıcı konuşmalar yap. şuan yaptıgı tam bir terbiyesizlik lakin Bu zaten onun için bianlık sinir olur gider bundan sonra yapıcı ol. o demekki boyle bir adam sınrlenince Bu yola başvuruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?