Bana bir yol gösterin.....

kızlar ben bilmiyormuyum karakola gitmeyi ama burda bi çevrem var öğrencilerim var velilerim var utanuyoru duyulursa naparım...

Duyulursa da duyulan şey senin ayıbın olmayacak ki. Biliyorum kolay değil sonuçta sosyal zekası gelişmemiş bir toplumda yaşıyoruz, dayak yiyen kadın ve yadırganan, yargılanan yine kadın olabiliyor. Yine de "her şeyin bir bedeli var, bunun bedeli de buymuş" diyip cesur ve başın dik davranabilirsin. Ayrıca kız öğrencilerine iyi örnek olmaz mısın? İlerde şiddete maruz kalırlarsa ne yapmaları gerektiğini senden öğrenmiş olurlar.
Yine de senin kararın tabii. Çünkü senin hayatın. Daha kötüye gitmemesini umarak, susarak nereye kadar götürebileceğine sen karar verirsin.

Son düzenleme:
kızlar ben bilmiyormuyum karakola gitmeyi ama burda bi çevrem var öğrencilerim var velilerim var utanuyoru duyulursa naparım...

Bu ne ilk ne de son.

O zaman adam her sinirlendiğinde bu muameleye maruz kalacaksın.

Senin gururun, onurun yerlerdeyken , ögrencilerin, velilerin duyması çok mu önemli?

Bu bir bahane olamaz.

Kendi ellerinizle kendinizi yakıyorsunuz farkında degilsiniz...

Son düzenleme:
belki konu sahibide agresif yapıya sahip (hiç sanmam ama)
neden o eşinin nabzına göre şerbet versin...
neden hep kadınlar idareci olsun...
Çünkü belliki adam piskopat iradesizin biri.. Kadında idare etmessen ne olcak hem birkere doğru düzgün adam bile olsa, Kadın biraz idareci olmak zorundan sürkli car car Kavga çıkartırsan kocan değil kımse sevmez bu hafta kaynana gidersin haftaya butun gun sizin olur yemege çıkarsınız sinema vs vs.. Kadın cefaakar olsun demiyorum Yapıcı olsun

Bu 1 degil 2 degil anladıgım kadarıyla.
Hadi 1'de 2 'de gitmedi, nereye kadar böyle devam edecek?

Bir de eşi sinirli diye hep alttan mı alacak?

Ne münasebet?
Benim eşim de çok sinirli bir insandır,
hiç bir zaman şiddet yanlısı olmamıştır.

Bir anlık sinir derse kadınlar, evet erkekler şiddeti kendilerine hak görürler!!!
Ve o bir anlık sinir hiç bir zaman bitmez, aksine her o bir anlık sinirde şiddetin oranı artar!!!

Sogukkanli isen haklisin, ayni karsiligi verebilirsin.
Belkide bizimki de kavga eder gb tartisma icinde olsaydi bende karsilik verebilirdim.
Birkac kere uzerime yurudugunde ben onu yumruklamistim.
O gun benim saf tarafima denk geldi sanirim.

Normalde evet gayet sakin ve sogukkanlı bir insanım.

Son düzenleme:
ne oldu yani güç gösterisimi yapmış oldu size vurunca dünyanın en güçlüsü o mu oldu.bu erkek milleti nasıldır böyle anlayamıyorum ya.allah kendinide ezecek kimseleri çıkarsın karşısınada görsün nasıl oluyormus.cok sinirlendim cok.tek sucunuz anasına gitmemekmi.ya bu adamlar yani anasına bu kadar düşkün adamlar evlenmesinler analarının koynunda yatsınlar bi zahmet ya.
sanki siz ağaç kovuğundan dünyaya geldiniz sizide bir anne yetiştirdi değilmi bunu neden düşünemiyor bu tür insancıklar.

Eşinizin şiddet göstermesinin nedeni ne yazık ki "karakterinizin" naifliği...
Elbette şiddet bir adamın karakterinde vardır.. Mesela benim ki... Eminim en az sizin ki kadar şiddet yanlısı olabilir.. Bastırılmış insanların hepsinde şiddeti dışa vurma eğilimi vardır.. Aramızda ki fark nedir.. ? "Karakterlerimiz"...
Saygı duyulması gereken bir mesleğin pek de saygıdeğer neferisiniz... Evliliğinizde sınırlarınızı ilk nerede kaldırdığınızı hatırlamanızı istesem, kendinizden hangi örnekleri verirdiniz? Eşinizin ilk sinirli tepkisinde aldığınız tutum... Anlattığınız çocukluğunuz? Aile hikayenizde koz olarak kullanabileceği paylaştığınız hikayeler... Şiddetin altından binlerce zayıf noktası çıkar o tokadı yiyenin... O yüzden şunlar kolay değil.. "Karakola git!" .. "Sen de ona vur"... Demem o ki, konu sahibi kuvvetli, baskın bir yan gösterebilseydi eğer, zaten şiddeti görmeyecekti ki...

Şimdi ne yapacağınız mühim... Kaçıncıya oluyor bu şiddet bilemiyorum.. Artık önyargılı olmamak için kimsenin geçmiş konusunu okumuyorum..
Eşinizi siz tanıyorsunuz.. Tavır almanız mı onu yola getirir? Oturup konuşmanız mı? siz daha iyi bilirsiniz... Ancak geçmişte yaptıklarınızdan farklı bir şey olsun bu kez... İkinizde de hatalar olabilir anlattığınız bu konuda, bunu belirlemek benim haddim değil.. Ama şiddet konusunu halletmeniz gerekiyor.. Bunun için bir cezayı çoktan haketmiş gibi geliyor...

Selamlar,

Eşinin yapması gereken senin gitmediğin yere onunda gitmemesi olmalıydı.
Sen gitmk istemiyorsun senin fikrinin bi önemi var mı yok.

Hayır annesi aradı yemeğe geln dedi tamam eşimle konuşalım haber veririz demesi gerekirdi.
Hemen tamam geliriz demekte neyin nesi.

Başka bi ildesiniz.
Belliki o gün için planlarınız var.
E eşinde bunu biliyor.

Neden bilmemezliğe vuruyor.

Ordan annesinin dolmuşuna binipte gelmiş ki seni tartaklamış.
Elleri kırılasıca !!!

ŞİDDET YANLISI ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUMMM..

keşke hemen tartışma açmasaydınız bu seferlik tamam ama bidaha kısıtlı zamanımızda oturup konuşalım beraber karar verelim deseydiniz. vurması tabiki affedilir değil. daha önce şiddet uyguladımı size ve nekadarlık evlisiniz. başkasının evliliği için yorum yapamam yani boşan yada affet diyemem. ben olsam ne yapardım dersem boşanırdım derim.. ama başa gelmeden bilinmez. çok şükür böle bi durum yaşamadım allah hiç bir bayana yaşatmasın. herşey canım cicimken insana şefkatle dokunan el sırf senden güçlü diye kızgınlığında sana tokat olarak iniyosa eminim insanın canını çok yakar.

orta okuldayken ingilizce ögretmenim eli yüzü morlar icinde gelirdi,gözleri morarmis belli dayak yerdi ve herkes bilirdi biz kücüktük 12 13 yaslarindaydik onun bu haline üzülürdük..

kadinda derste siddet uygulardi bazilarina yani oda belki öyle atiyordu.diyecegim su yarin kizarmis dediginiz yer moraracak bunu zaten ögrencileriniz görecek ailelerine diyecek,

okuldaki arakdaslariniz görecek yani sonucta o sekilde olsa duyulacak..illa git darp raporu al demiyorum belki buna gerek duymuyorsunuz,

ama konusun hep siddet mi göreceksniz yani bosanin her adam kizdignda vurmasini mi bekliyorsunuz,

Son düzenleme:
kalıcı hasar bıraktığını şimdi okudum boşamasan bile bence kesinlikle bi darp raporu almalısın. ama hiç sinirli olma eşine karşı sana hesap sorarsa ben senden güçsüzüm dayağın karşılığında dayak atamam bu yüzden benim yerime sana polis hesap sormak zorunda diyebilirsin.

Eşine şiddet uygulayan erkekler ne kadar aciz zavallı olduklarını bir görebilseler keşke. O vurduğu eşlerin bir de hiçbir şey olmamış gibi onu sevmesini aşkla bakmasını isterler. Ama yok öyle bir dünya, kadının ancak psikolojisi bozuktur eşini sevmeye, saymaya ancak öyle devam eder. Yoksa korku duyduğu adamı nasıl sevsin? Ama bunu bile göremez acizler.

Eşini sinirlendirmemeye çalışarak alttan alman ancak geçici bir çözüm olabilir, adamın neye ne zaman gözü dönüp şiddet uygulayacağını kestiremezsin. Sana kalıcı bir çözüm lazım. Eğer affedeceksen; bu durumun son olacağını, eğer bir daha tekrarlanırsa seni tamamen unutmasını, öfkesini kontrol edemiyorsa tedavi olmasını iste. Açık ve net ol, güçlü olanın sen olduğunu onun ise hastalıklı olduğunu hissettir. Ona yapacağın son iyilik bu olsun, yoksa hakettiği için değil. Ayrılmayı istemediğini ama bir daha tekrarlanırsa buna mecbur kalacağını gözüne sok o terbiyesizin. Yani en azından ayrılmıyorsam böyle davranırdım ve bir daha tekrarlanırsa da gerçekten dediğimi yapardım sanıyorum.

Şunu da söyleyeyim bu adama bu kadar şans bile az ama ayrılmak istemediğin için söylüyorum en azından elimden gelen herşeyi yaptım dersin. Vurduğu eli kafasında patlasın.. Beddua da ettim gece gece..

Bence tepkilerinde once sakin davran. Sogukkanli bir sekilde davranamadigini dusunuyorum, biraz rahat ol. Ogretmensin kimseye muhtac degilsin. Anlasamiyorsan bosanirsin

Her kavganizda aglamamaya calis, bagir ona sende saldir ama aglama. Bu siddet olayi ikinciymis sanirim. Bunda tavrini kesinlikle belirtmelisin.

Kesinlikle alttan alma, bu bir daha tekrarlarsa seni bosarim de. Ve bir daha tekrarlarsa da bosanmak icin adim at. Bosan demiyorum ama tavrin net olsun.

Sen sessiz kalırsan bu böyle devam edecek... benim tek bildiğim bu.... çok üzüldüm....

sen ve senin gibilerden utanıyorum
birde öğretmensin dayak yiyosun ve sineye çekiyosun
çevrem ne dermiş çevren seni yarın birgün 3.sayfa haberlerinde görse iyimi
sen ve senin gibiler ses çıkarmadıkça kadınlar daha çok dayak yer

aciz erkekler güçleri anca karılarına yeter dışarda kedi evde aslan misali...sende ona vursaydın senin elin yokmu ?

Yol gösterilmesini istemişsiniz; hemen dosdoğru göstereyim.
Hastaneye gidip rapor alıyorsunuz, oradan çıkıp raporunuzla beraber suç duyursunda bulunuyorsunuz.
Daha sonra bir avukatla görüşüp boşanma dilekçenizi hazırlayıp evinizin yolunu tutuyorsunuz.
Eşyalarınızı topladıktan sonra ise direk olarak ailenizin yanına dönüyorsunuz.

böyle erkekler allah ından değil şeytanından bulsun çok sinirleniyorum. hem ana kuzusu anasının sözünden çıkamıyor hafta sonu gezmesinden koşa koşa yemeğe gidiyor hem de karısını pataklıyor erkekler artık karısı ile bi aile olduklarını nedense zor idrak ediyorlar anacıkları da bunu sonuna kadar kullanıyor şiddet gören mutsuz olan sensin aslıda yapılması gereken şey belli ama illa evliliğini sürdürmek istiyosan bu konuyu eşinle enine boyuna konuşmalı tekrarı halinde dilekçeyi vereceğinizi söylemelisiniz haa işine gelmiyosa anneciğinin yanına gitsin sabah akşam beraber yemek yesinler

ben de küçük bir ilçede öğretmenim anlıyorum karakola gitmeye çekinmeni.
ama sen böyle sustukça kabullendikçe o eşin güçleniyor. yapma yazık etme kendine.

anladığım kadarıyla bu şiddet olayı ilk defa olmamış ekonomik özgürlüğün var niye katlanıyorsun canım
en azından eşine psikiyatra gidelim de öfke kontrolünü öğrenir belki
buna zorla eşini sessiz kalma bir tepki ver canım

elleri kırılsın benimde en çok korktugum şey öle kolay deil karşılık vermk erkk milletine kadının gücümü yeter o anda sende ona vursan dahada sinirlenp hastanlk eder die korkuo insan onun için alttan alıp kendimizi dövdürmemz lazım ama oda olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…