kızlar ben bilmiyormuyum karakola gitmeyi ama burda bi çevrem var öğrencilerim var velilerim var utanuyoru duyulursa naparım...
kızlar ben bilmiyormuyum karakola gitmeyi ama burda bi çevrem var öğrencilerim var velilerim var utanuyoru duyulursa naparım...
Çünkü belliki adam piskopat iradesizin biri.. Kadında idare etmessen ne olcak hem birkere doğru düzgün adam bile olsa, Kadın biraz idareci olmak zorundan sürkli car car Kavga çıkartırsan kocan değil kımse sevmez bu hafta kaynana gidersin haftaya butun gun sizin olur yemege çıkarsınız sinema vs vs.. Kadın cefaakar olsun demiyorum Yapıcı olsunbelki konu sahibide agresif yapıya sahip (hiç sanmam ama)
neden o eşinin nabzına göre şerbet versin...
neden hep kadınlar idareci olsun...
Vallaha canım okadar kolay olmuyor o işler.. Her kadın burdan kalkıpta karakola kocam bana vurdu dıye gitmez.
Eşinin birden hortlayan huyları değil bu sanırım ?.. Sen eşinin sinirini biliyorsan neden üstüne gittin. Ya asla ama asla yaptıgı dogru demem asla. Ama keşke sende kavga çıkartmasaymışın. Ama bence biraz yapıcı konuşmalar yap. şuan yaptıgı tam bir terbiyesizlik lakin Bu zaten onun için bianlık sinir olur gider bundan sonra yapıcı ol. o demekki boyle bir adam sınrlenince Bu yola başvuruyor..
Sogukkanli isen haklisin, ayni karsiligi verebilirsin.
Belkide bizimki de kavga eder gb tartisma icinde olsaydi bende karsilik verebilirdim.
Birkac kere uzerime yurudugunde ben onu yumruklamistim.
O gun benim saf tarafima denk geldi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?