Bana bir yol gösterir misiniz?

Düğün öncesi biraz problem yaşadık maddi konularda, bende sonradan mesafe koydum. Ondan yediremiyor gibi hissediyorum. Sürekli önüme çıkması beni çok yoruyor :KK43:
O zaman alın gönlünü oturun her şeyi açık net konuşun alinganligini vs tatlıya bağlayıp bitirin . Demekki kendini suçlu hissediyor ondan yapıyo

Ben tası tarağı toplayıp uzak bir şehre yerleştim. Hiçbir zaman yaşadığım şehirli biriyle evlenmek istemedim. Yapı olarak akraba ilişkilerini sevmiyorum. Annemi çok severim ama o da çok alıngandir tartışır karışır. Çok kavga ederdik. Aynı şehirde otursam kafayı yerdim. Birde anne/kv atismalari o onu dedi bu bunu dedi hiç gelemem. Kv'm dünyanın en sessiz kadınıdır. Onun hakkında bile çekiştirecek şeyler buluyor ki birbirlerini sadece düğünde gördüler neredeyse.

Bende sürekli akrabaları eleştiren, onlarla olmak istemeyen birisiyim. Benim ailem çok kalabalık ve bu yüzden de sık sık doğumdur, ölümdür, düğündür mevzuları olur. Sık görüşürler, ben katılmak istemem o yüzden bile çok laf yemişimdir. :) Bende uzak bir şehre gitmek istiyorum artık sıkıldım inanın. Kv bana diş geçiremeyeceğini bildiği için karışmaz ama annemle birbirimizi yer dururuz.

O zaman alın gönlünü oturun her şeyi açık net konuşun alinganligini vs tatlıya bağlayıp bitirin . Demekki kendini suçlu hissediyor ondan yapıyo

Her seferinde arayıp, alttan alan, tatlılığa bağlayan benim. Sanki o benim değil de ben onun annesiyim. Beni yoran da bu işte; bu durumun düzelmesini istiyorum. Çocuk gibi her seferinde onunla uğraşmak istemiyorum.:dua:

Her seferinde arayıp, alttan alan, tatlılığa bağlayan benim. Sanki o benim değil de ben onun annesiyim. Beni yoran da bu işte; bu durumun düzelmesini istiyorum. Çocuk gibi her seferinde onunla uğraşmak istemiyorum.:dua:
Önce eteklerinizdeki taşları döneceksiniz ikinizde sonra gönlünü alın kapatın konuyu

Back
X