Bana bir yorum bir yol lütfen.

Annenizde sizde çok simartmissiniz bence ablanizi.bu kadar ileriye gidememesi lazım kocaman kadın.madem tercihini yaptı sonuçlarına katlanacak.aynı evde kesinlikle yaşamayın derim baksın basinin caresine psikolojik sorunu var deyip masumlastirmaya gerek yok tedavi olsun o zaman size de yazık bu gidişle sizin ve annenizin psikolojisini bozacak asıl

Gerçekten iyi olmayabilir. İyi bir psikoterapist eşliğinde ilaç tedavisi alması gerekebilir. Ama tabi önce eğer problem varsa tanının netleşmesi lazım.

Eşim zaten bunaldı ben üzülmeyim diye katlanıyor ama gelecek ay kendi evimize geçiyoruz. Annem bakıcı istemiyor istese şimdi bile tutarım ama korkuyor yanlız kalamıyor çok değişti yaşı ilerleyince. Sağlık sorunları var bir yandan.

Zaten bizde psikoloji kalmadı en büyük hata annemde sağlık sorunları yaşıyor annem.

Gerçekten iyi olmayabilir. İyi bir psikoterapist eşliğinde ilaç tedavisi alması gerekebilir. Ama tabi önce eğer problem varsa tanının netleşmesi lazım.
Sorumsuz gitmez ki hastaneye çok şımarık çok sorumsuz çocuğunda aramıyor bizde bunalttı çok destek verdik ama dinlemedi. Daha da yormak istemiyorum kendimi artık.

Ablan uyanıp evden çıkınca at eşyalarını kapıya ,kilidi de değiştir ,bir daha alma eve ..eşin de normal insan ,doğa üstü bir yaratık değil ..artık sabrının tükeneceğini bilmelisin .ben esinin yerinde olsam atarım kapıya ,bir daha gelme derim .huzurumu bozacak herkes kapının dışında kalmaya mahkumdur. Esin ses çıkarmıyor diye bukadar bogmayin kendi sorunlarinizla adami

Öncelikle allah kolaylik versin ablaniz berbat bir kadın .ama su kadar söyleyeyim ablaniz sizin yuvanizi yıkar .o yüzden annenizi üzün hanımefendi. Yani tabiki annenizi yanınıza alın ama açık açık konuşun onunla kızın bu eve asla gelemez kalamaz benim kocamla yada benimle asla yüzyüze gelmeyecek demelisiniz .anneniz isterse dışarda görüşsün. Esiniz çok iyi bir insan ama en nihayetinde insan ! sabrı var nefsi var bunları unutmayın.

Ama kendi ile birlikte sizi dibe çekmeye hakkı yokki. Alışmak zorunda, yoksa hem sizin psikolojiniz mafolacak, hem evliliğiniz ciddi yara alacak bu şekilde.

Niye butun fedakarlığı sen ve esin yapiyor? Annenin bir psikolojik rahatsızlığı varsa tedavi olsun. Gerekirse yanina bir yardimci bakici kadin bulun, onunla kalsin. Ömür boyu annenle yasayip ablanin sorumsuz tavirlarini cekmek zorunda misiniz?
Esin de ne kadar daha sabredebilir ki bu duruma? Hamile halinle o stresin icindesin sana da yazik. bütün dertleri sen sirtlamak zorunda degilsin.

Annenizle birlikte yaşayamaz mısınız?
Konu sizin ev olunca ablanız gelmez diye düşünüyorum.
Çocuğunuzu böyle bir ahlaka sahip teyze yanında büyüyemezsiniz ...

Valla korkunun ecele faydasi yok. Eşine hiç sordun mu yaşamak istiyor mu. Seni kirmamak için ses cikarmiyordur bence. Annen sana güvenerek bu kadar rahat davraniyor ablana.Neyse sen kendin bilirsin canim

bombayı evinden gönder, düşündüğün şey olursa, yuvanda dağılır...

Annemde sıkıntı aslında onun yüzünden oluyor bunlar. Bana söz hakkı vermeden kendisi kızsa kendisi kuralları koysa böyle olmaz. Ablam haliyle beni kaileye almıyor. Annem birşey demeyince.

doğru söylüyorsunuz zaten gelecek ay son işimde bitiyor eve bakacağım evimi ayıracağım annem gelirse gelir gelmezse kendi bilir. Ama ablam benim kapıdan içeri giremez kesinlikle.

Ama kendi ile birlikte sizi dibe çekmeye hakkı yokki. Alışmak zorunda, yoksa hem sizin psikolojiniz mafolacak, hem evliliğiniz ciddi yara alacak bu şekilde.
Zaten önüne 2 seçenek sunacağım annemin ya benimle gelecek ya yanlız kalacak ablamla ama ablam benim evime giremez artık.

Valla korkunun ecele faydasi yok. Eşine hiç sordun mu yaşamak istiyor mu. Seni kirmamak için ses cikarmiyordur bence. Annen sana güvenerek bu kadar rahat davraniyor ablana.Neyse sen kendin bilirsin canim
Eşim istemiyor planlarımızı yaptık evimizi ayıracağız düzenimizi kuracağız başka çare yok.

yakın ev tutun evinizi ayırın. eşiniz çok sabırlıymış ama sabrın da bir sonu vardır. ablayı da Allah ıslah etsin ne diyim. bugün 2. okuduğum abla vakası, çocuğunu bırakan, sorumsuz, eşini aladatan... noluyor ablalara böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…