- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
kızlar çok çok canım sıkkın Yeni yılla beraber hayatımda köklü değişiklikler yapmak istiyorum. Etrafımda ki gereksizleri eş dost arkdaş hiçbirisiyle görüşmek istemiyorum çünkü hepsi birbirini çekemeyen iyiliklerini istemeyen cimri uyumsuz insanlar erkek arkadaşım Yok yanı sevgilim var ama normal arkadaşlık anlamında Yok çünkü hepsinin eninde sonunda niyeti cinsellik oluyor evet sevgilim var dedim dört yıllık bir sevgilim var ama gel görki son bir yılda bıktım kendisinin ilgisizliğinden son altı aydır tayin çıktı başka bir şehirde işleri aşırı yoğun ve yorucu ay da bir geliyor yedi gün izninin üçdört günü beraberiz gün içinde beş mesaj attığında oluyor bin mesaj attığıda oluyor gün içinde iki saat telde konuştuğumuz da oluyor üç gün mesaj hariç tel konuşması yapmadığımızda zaten gitmeden önce de haftada iki gün veya iki haftada iki gün görüşürdük Aramızda bir saatlik mesafe vardı sonrasında mesela bugün bana üç e kadar mesaj atmadı ben attım da konuştuk yorgunmuş falan beni sevmediğini düşünüyorum düşünmekle kalmayıp kendimi yedim bitirdim aşırı ilgisiz ayrılmalımıyım