Yanlız yaşadığım seneleri, gezip tozdugum içtiğim günleri...eşin neyi hazmedemiyor?
Evet hem sözlü hem de tokatŞiddet olduysa hiç dusunme bile bence.
ne var bunda?Yanlız yaşadığım seneleri, gezip tozdugum içtiğim günleri...
Evet kimbilir neler yaptın tarzında. Oysa ki ben onun gecmisini hic bir Zaman sorgulamadım. Ondan sonra da zaten ne gezme ne tozma hic bir şekilde olmadı. Takıntı yaptı ve büyüttü. farzi misal istediğim gibi yasadim, ondan önceki icin beni bu derece yargılamakta haklı mı?ne var bunda?
herkes bekarken daha rahat geziyor eğleniyor
sizin kötü bir hayat yaşadığınızı mı düşünüyor ki?
Bak o tokat atildiysa aranizdaki tüm saygı duvarı yıkılmıştır. Sözlü olanları bir derece zorlanırsa çok sinirlenip diline hakim olamamaya baglayabilirim ama hoyratca bedenine aci verme amaciyla temas olmuşsa bunu hicbirsey geri döndüremez .sizi eskisi gibi göremez siz de onu.Evet hem sözlü hem de tokat
Evet su an el kaldırmıyor geçmişte yaptı ama sarfettiği sözler yenilir yutulur degil, ağzından hakaret çıktığında düşünemez hale geliyorum anında. Resmen beynim duruyor.Cocuk var galiba, imzada öyle diyor. Şiddet olan iliski bitmeli. Bekar oldugunuz zamanlar onlar. Sevip de ayrilmak o kadar zor ki. Evet belki de hayatında senin hep olacagini düşündüğü icin böyle oldu ama ne olursa olsun kadın şiddete eyvallah dememeli.
tabiki haksızEvet kimbilir neler yaptın tarzında. Oysa ki ben onun gecmisini hic bir Zaman sorgulamadım. Ondan sonra da zaten ne gezme ne tozma hic bir şekilde olmadı. Takıntı yaptı ve büyüttü. farzi misal istediğim gibi yasadim, ondan önceki icin beni bu derece yargılamakta haklı mı?
Zaten birbirimizi eskisi gibi giremiyoruz, hele ben hic göremiyorum cunku kırılan benim bu durumda.Bak o tokat atildiysa aranizdaki tüm saygı duvarı yıkılmıştır. Sözlü olanları bir derece zorlanırsa çok sinirlenip diline hakim olamamaya baglayabilirim ama hoyratca bedenine aci verme amaciyla temas olmuşsa bunu hicbirsey geri döndüremez .sizi eskisi gibi göremez siz de onu.
Evet bana güvenmiyor zaten, yanlis yapsam zoruma gitmeyecek bu kadar ama onunla birlikte olduğum surece tek bir hatam olmadı onu üzecek. Bu yüzden nefret ettirdi kendindentabiki haksız
eşiniz takıntılı bir insanmış gerçekten
hem siz evlendikten sonra farklı bir hayat tarzına bürünmüşsünüz zaten, daha ne istiyor
eşiniz size güvenmiyor
Evet su an el kaldırmıyor geçmişte yaptı ama sarfettiği sözler yenilir yutulur degil, ağzından hakaret çıktığında düşünemez hale geliyorum anında. Resmen beynim duruyor.
Evet ayrılmak istemiyorum ama dogru olanın bu oldugunu biliyorum artık. En azından öncelikle gercekten gidip bir sure sonra da mevzuyu kapatmak.Verdiğiniz karar çok doğru bence. Hala seviyorsunuz sanırım ama sizin alttan almanız eşinizin istediği kadar rahat davranmasını sağlamış. Siz zamanında da ayaklarınızın üstünde durabilmişsiniz yine durabilirsiniz. Sadece kararlı olun yeter.
Evet hic bir şey saklamadım, üstüne birde kafasında kurduğu ve benim yapmadığım aklımdan geçirmediğim şeylerle de suçlandım. Artık yeter diyorum. İlk defa bunu benden görüyorBile bile niye evlenmiş o Zaman. Siz söylemişsiniz. Güçlü olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?