Bana biraz Moral olur musunuz?

ayrıl bencede aşırı kompleksli bi adam belli ki böyle ömür geçmez

hayat her haliyle zor..
Allah'ı hatırlamamız gerek her zaman. o yüzden çilen bitmeyecek arkadaşım..
mutlu bir evliliğin olsa başka derdin olacak..
kendine olan saygını, bebeğine olan sevgini kaybetmeden yol ver gitsin..
bebeğinle hakaretsiz, güvenli, huzurlu bir ortamda hayatını yaşarsın.
zira adam beyninde ne kuruyorsa ona inanıp hayatı ikinize de zehir ediyor..

Kişi kendinden bilirmiş işi. O kurguladıkları da kendi yaşadıklarıdır kesin. Düzelmeyeceğine emin gibisiniz zaten. Kimse kendine şiddet uygulayan bir erkeğe eskisi gibi bakamaz. Karar sizin ama çocuğunuzdan dolayı hep hayatınızın bir yerlerinde olacak.

7 haftada mı oldu bu adam böyle? Çocuk 7 haftalık?

Evet zaten çocuğumu alırmış evlenirsem daha cocuk dogmadan biz ayrılırsak nolur onun kavgasını ettik o da son damlayı taşırdı. Bu kadar da olmaz gercekten. Beni çocuğumla tehdit ediyor ki ya çocuğun yada bilmem neyinin derdine düşersin çocuğu verirsin diyor.

Ona gecmisim benimle Allah (azzevecele) arasinda desnize o kim ki es bile olsa herkes mesafesini haddini bilsin kardesim hesap Allaha verilir kula degil tevbe gunahlari siler hele birde tekrarlanmazsa hatalar bizim en buyuk umudumuz bu...bu insanlari anlamiyorum hatani takinti yaparlar gercekten artik yapmiyorsundur ama anlattamazsin neden ? Karsisi melekte ondan...dinimizce gunah anlatililmaz Allah kapatiyor sen aciyorsun sahit cogaliyor o ahirette Allah Settar dir orter...sevgili konu sahibesi uzulmeyi haketmediginizi dusunuyorum hamilesiniz fedakarsiniz kalbiniz kirik size dua edecegim uzulmeyin dik durun bosanin ya da bosanmayin onun kafasina svura vura anlatin gecmis bitti ben kapattim yapmiyorum hesabini sana verecek degilim inanmiyorsan suclaniyorsam ispatla diye...tabi guzel anlatma fayda var sinir kat sayilarim tavan yaptigindan kibar olamiyorum

Evet hic bir şey saklamadım, üstüne birde kafasında kurduğu ve benim yapmadığım aklımdan geçirmediğim şeylerle de suçlandım. Artık yeter diyorum. İlk defa bunu benden görüyor
belki de geç kaldınız yeter demek için,çok sevdiğim bir söz var 'hangi akıl yargılayabilir beni? ben kendimi yargılamadıkça.' hakkınızda hayırlısı olsun,hamilesiniz üstelik..zor bir durum.fakat yukarda yazdığım söz bundan sonraki hayatınızda felsefeniz olsun bi söz daha geldi aklıma 'eşek olana semer vuran çok olur' izin vermeyin,müsade etmeyin ne bileyim evli bile olsanız bi mesafeniz olsun insanlarla, hataya mahal vermemiş oluyorsunuz böylece
umarım yanlış anlamazsınız beni tamamen empati kurarak yazıyorum size

Ohaa karaktersiz adam

ya bence ne olursa olsun insan mutsuz olduğu yerde kalmamalı düzelmiyor birçok kez şans da verdim diyorsunuz bence de ayrılın yani neyi hazmedemiyormuş bide acaba kendileri her haltı yesinler bize gelince suçlu damgasını vursunlar ayar oluyorum böle adamlara ben kocam olsa kesin döverim kocamı ya ben evlenmiyorum arkadaş vallaha

ben burada her iki tarafı da hatalı buldum tmm dürüst olup anlatmışsınız iyi güzel
madem eşiniz hamzedemiyor ne diye evleniyor ve şiddet uyguluyor ne hakla yani
sizde hatalısınız bu kadar zor geçiyordu madem evliliğiniz niçin uygun bir şekilde korunmadınız umarım bundan sonrki hayatınız daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…