Bana biraz Moral olur musunuz?

Can'ım ayni senin dediğin gibi dedim ona Allah affettiyse sen kimsin bana hesap soruyorsun diye. Ama anlamıyor iste. O kadar ağır günahları yüklendi ki bana yaptıklarından dolayı ona bazen beddua ediyorum elimi kolumu bagladi beni suçlaya suçlaya

Zaten herşey iyi idi bi suredir, yeniden basladi. Zaten hamile artık gibisinden zannedersem

Bende bi daha evlenmem uzuuuun yıllar

Hep öyle oluyor bu günlerde. Peki çocuk ne olacak?
Bebeğimi doğurmak istiyorum kahrediyor beni, doğurursan bir daha evlenemezsin, evlenirsen de çocuğu alırım kaciririm yurtdışına gerekirse diyor. Nasıl bu hale geldi bu Ada'm çözemiyorum. Bazen sen geber diye beddua ediyorum yüzüne yüzüne

Eşiniz takıntılı bir insanmış kendi kafasında ne kuruyorsa.
Psikoloğa da gitmişsiniz.
Böyle bir insanla ömür geçmez.

Hadi geçmişi hazmedemedin niye evlendin , bir de bu kadın senin çocuğunu taşıyor, insan çocuğunu taşıyan kadına böyle geçmişi açar mı?

Haklısınız ne diyelim baştan da açık açık anlatmışsınız.
Nişanlıyken bi problem yoktu ,evlenince mi başladı bu sorunlar?

Evet beni garanti gördükçe değişmeye basladi. Onda zannedersem elde ettiği her ne ise kıymeti kalmıyor gibi bir takıntı var, yada onu değer verenin değeri kalmıyor. Benimde psikolojim bitik, resmen delirtti beni ve bana deli diyor

yuh ya karaktersiz adam nolcak

Çocuğunun babasına da hakaret etmek istemiyorum ama ne biçim insanmış ya.
Hem fiziki hem de psikolojik şiddete maruz kalmışsınız.

Umarım en az üzüleceğiniz şekilde atlatırsınız da bebişinizle sağlıklı mutlu bir yuva kurarsınız.

deliliğin bütün alametleri ondayken bide

Aminnnn Can'ım dediklerinde haklısın insan kolay geçinemez onunla. Bende bir an evvel atlatmak istiyorum

deliliğin bütün alametleri ondayken bide
Aynen, birde ben ona Nasıl ilgiliydim Nasıl iyiydim. Bana kimse beni boyle sevmedi demişti baslarda, keşke sevmeseydim de boyle belki kıymetim olurdu. Cok ders aldım iki iliskimdende. Bir daha eski ben kimseye olamam zaten.

kendi geçmişi çok mu temiz? biz dürüst insanlar böle yaptığımız için doğruları söylediğimiz için hep üzülen taraf oluyoruz..
ben şunu iyi anladım erkeğe her şeyi anlatmıcaksın..hazmedemediyse niye evlendi manyak herif..

Diyebilir oyle ama o dedikleri oyle kolay seyler degil. Tehditlere gore hayatiniza yon vermeyin.

Aynen, birde ben ona Nasıl ilgiliydim Nasıl iyiydim. Bana kimse beni boyle sevmedi demişti baslarda, keşke sevmeseydim de boyle belki kıymetim olurdu. Cok ders aldım iki iliskimdende. Bir daha eski ben kimseye olamam zaten.
olma zaten arkadaşım elini kime versen kolunu kaptırmışsın

aynen oyle herseyi anlatmamak lazım bunlara. Bir gün acısı çıkacak ama ne Zaman..

Bebek niye yaptınız;?

Geçmişte yaptığınız bir olayı mi anlattiniz eşinize yoksa şizofren gibi aklında mi kuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…