Can'ım ayni senin dediğin gibi dedim ona Allah affettiyse sen kimsin bana hesap soruyorsun diye. Ama anlamıyor iste. O kadar ağır günahları yüklendi ki bana yaptıklarından dolayı ona bazen beddua ediyorum elimi kolumu bagladi beni suçlaya suçlayaOna gecmisim benimle Allah (azzevecele) arasinda desnize o kim ki es bile olsa herkes mesafesini haddini bilsin kardesim hesap Allaha verilir kula degil tevbe gunahlari siler hele birde tekrarlanmazsa hatalar bizim en buyuk umudumuz bu...bu insanlari anlamiyorum hatani takinti yaparlar gercekten artik yapmiyorsundur ama anlattamazsin neden ? Karsisi melekte ondan...dinimizce gunah anlatililmaz Allah kapatiyor sen aciyorsun sahit cogaliyor o ahirette Allah Settar dir orter...sevgili konu sahibesi uzulmeyi haketmediginizi dusunuyorum hamilesiniz fedakarsiniz kalbiniz kirik size dua edecegim uzulmeyin dik durun bosanin ya da bosanmayin onun kafasina svura vura anlatin gecmis bitti ben kapattim yapmiyorum hesabini sana verecek degilim inanmiyorsan suclaniyorsam ispatla diye...tabi guzel anlatma fayda var sinir kat sayilarim tavan yaptigindan kibar olamiyorum
Zaten herşey iyi idi bi suredir, yeniden basladi. Zaten hamile artık gibisinden zannedersemben burada her iki tarafı da hatalı buldum tmm dürüst olup anlatmışsınız iyi güzel
madem eşiniz hamzedemiyor ne diye evleniyor ve şiddet uyguluyor ne hakla yani
sizde hatalısınız bu kadar zor geçiyordu madem evliliğiniz niçin uygun bir şekilde korunmadınız umarım bundan sonrki hayatınız daha güzel olur
Bende bi daha evlenmem uzuuuun yıllarya bence ne olursa olsun insan mutsuz olduğu yerde kalmamalı düzelmiyor birçok kez şans da verdim diyorsunuz bence de ayrılın yani neyi hazmedemiyormuş bide acaba kendileri her haltı yesinler bize gelince suçlu damgasını vursunlar ayar oluyorum böle adamlara ben kocam olsa kesin döverim kocamı ya ben evlenmiyorum arkadaş vallaha
Bebeğimi doğurmak istiyorum kahrediyor beni, doğurursan bir daha evlenemezsin, evlenirsen de çocuğu alırım kaciririm yurtdışına gerekirse diyor. Nasıl bu hale geldi bu Ada'm çözemiyorum. Bazen sen geber diye beddua ediyorum yüzüne yüzüneHep öyle oluyor bu günlerde. Peki çocuk ne olacak?
Evet beni garanti gördükçe değişmeye basladi. Onda zannedersem elde ettiği her ne ise kıymeti kalmıyor gibi bir takıntı var, yada onu değer verenin değeri kalmıyor. Benimde psikolojim bitik, resmen delirtti beni ve bana deli diyorEşiniz takıntılı bir insanmış kendi kafasında ne kuruyorsa.
Psikoloğa da gitmişsiniz.
Böyle bir insanla ömür geçmez.
Hadi geçmişi hazmedemedin niye evlendin , bir de bu kadın senin çocuğunu taşıyor, insan çocuğunu taşıyan kadına böyle geçmişi açar mı?
Haklısınız ne diyelim baştan da açık açık anlatmışsınız.
Nişanlıyken bi problem yoktu ,evlenince mi başladı bu sorunlar?
yuh ya karaktersiz adam nolcakEvet zaten çocuğumu alırmış evlenirsem daha cocuk dogmadan biz ayrılırsak nolur onun kavgasını ettik o da son damlayı taşırdı. Bu kadar da olmaz gercekten. Beni çocuğumla tehdit ediyor ki ya çocuğun yada bilmem neyinin derdine düşersin çocuğu verirsin diyor.
Evet beni garanti gördükçe değişmeye basladi. Onda zannedersem elde ettiği her ne ise kıymeti kalmıyor gibi bir takıntı var, yada onu değer verenin değeri kalmıyor. Benimde psikolojim bitik, resmen delirtti beni ve bana deli diyor
deliliğin bütün alametleri ondayken bideEvet beni garanti gördükçe değişmeye basladi. Onda zannedersem elde ettiği her ne ise kıymeti kalmıyor gibi bir takıntı var, yada onu değer verenin değeri kalmıyor. Benimde psikolojim bitik, resmen delirtti beni ve bana deli diyor
Aminnnn Can'ım dediklerinde haklısın insan kolay geçinemez onunla. Bende bir an evvel atlatmak istiyorumÇocuğunun babasına da hakaret etmek istemiyorum ama ne biçim insanmış ya.
Hem fiziki hem de psikolojik şiddete maruz kalmışsınız.
Umarım en az üzüleceğiniz şekilde atlatırsınız da bebişinizle sağlıklı mutlu bir yuva kurarsınız.
Aynen, birde ben ona Nasıl ilgiliydim Nasıl iyiydim. Bana kimse beni boyle sevmedi demişti baslarda, keşke sevmeseydim de boyle belki kıymetim olurdu. Cok ders aldım iki iliskimdende. Bir daha eski ben kimseye olamam zaten.deliliğin bütün alametleri ondayken bide
Bebeğimi doğurmak istiyorum kahrediyor beni, doğurursan bir daha evlenemezsin, evlenirsen de çocuğu alırım kaciririm yurtdışına gerekirse diyor. Nasıl bu hale geldi bu Ada'm çözemiyorum. Bazen sen geber diye beddua ediyorum yüzüne yüzüne
Aynen, birde ben ona Nasıl ilgiliydim Nasıl iyiydim. Bana kimse beni boyle sevmedi demişti baslarda, keşke sevmeseydim de boyle belki kıymetim olurdu. Cok ders aldım iki iliskimdende. Bir daha eski ben kimseye olamam zaten.
olma zaten arkadaşım elini kime versen kolunu kaptırmışsınAynen, birde ben ona Nasıl ilgiliydim Nasıl iyiydim. Bana kimse beni boyle sevmedi demişti baslarda, keşke sevmeseydim de boyle belki kıymetim olurdu. Cok ders aldım iki iliskimdende. Bir daha eski ben kimseye olamam zaten.
aynen oyle herseyi anlatmamak lazım bunlara. Bir gün acısı çıkacak ama ne Zaman..kendi geçmişi çok mu temiz? biz dürüst insanlar böle yaptığımız için doğruları söylediğimiz için hep üzülen taraf oluyoruz..
ben şunu iyi anladım erkeğe her şeyi anlatmıcaksın..hazmedemediyse niye evlendi manyak herif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?