Bana boşvermeyi öğretebilecek olan?

Ay bu şarkıda uygun aslında bize :) sadece aşk kısmı kalsında gerisi yenilenebilir bende :) ama yenilenmeyede bi enerji lazım onu napcezzzz

yengeç burcu musunuz hoş burçla pek alakası olmaz ama çoğumuz zaman zaman bunları yaşıyoruz. ben dışarıdan bir şeyi dert etmeyen soğukkanlı olarak görünürüm arkadaşlarım öyle der ama gel gör ki içimi kimse bilmez o bana bunu dedi bu böyle dedi çok büyütmem desem de kendimi kandırmış olurum özetle ben de her şeyi çok kafama takarım yalnız değilsin

yengeç burcu musunuz hoş burçla pek alakası olmaz ama çoğumuz zaman zaman bunları yaşıyoruz. ben dışarıdan bir şeyi dert etmeyen soğukkanlı olarak görünürüm arkadaşlarım öyle der ama gel gör ki içimi kimse bilmez o bana bunu dedi bu böyle dedi çok büyütmem desem de kendimi kandırmış olurum özetle ben de her şeyi çok kafama takarım yalnız değilsin
burçla alakası yokmus galıba cesıtlendık baya :) bende soğuk görünürüm genelde aslında allah vergisi bi kalkan gibi de düşünülebilir..yoksa üzüldüğünü belli edip milleti sevindirmesi var

Çözüm önerilerimizde elde ne var yani tamamen engel olamıyorsak geçiçi çözümlerde olabilir...
anlık mutlu eden şeyler neler mesela alışveriş yapmanın verdıgı rahatlama gibigibi

ay burcu yengeç
yükseleni balık olaraktan ben
bir kaç yıldır kafayı yedim....
son yıllarda oldu bu ve şimdi arınmaya gayret ediyorum
zatn zamanı gelince kendiliğinden 'eh yeter be' diyorsun yani...
arada bi yine bozuyorsun plakları sonra yine kendine geliyorsun..öyle yavaş yavaş
toparlıyorsan...o da şanslıysan tabi...

ay burcu yengeç
yükseleni balık olaraktan ben
bir kaç yıldır kafayı yedim....
son yıllarda oldu bu ve şimdi arınmaya gayret ediyorum
zatn zamanı gelince kendiliğinden 'eh yeter be' diyorsun yani...
arada bi yine bozuyorsun plakları sonra yine kendine geliyorsun..öyle yavaş yavaş
toparlıyorsan...o da şanslıysan tabi...
arınmak için nasıl bi çaba sarfediyosun mesela canım yardımcı olur belki bize de

ben buyum diye bunu kabullenmek olabilir ben bunu uyguluyorum.alışveriş bir yere kadar harcıyorsun tüketiyorsun anlık mutluluk peki ya sonra değişen bir şey yok.ben şunu yapıyorum hatta gizli tutuyorum yardıma ihtiyacı olanlara yardım yapıyorum kendimi daha huzurlu ve işe yarar hissediyorum.bir insanı sevindirdiğimi düşünüyorum.alışveriş yapmakla sadece kendimi sevindiriyorken bununla başka bir insanı mutlu etmiş oluyorum ve şunu düşünüyorum çevremdeki insanlar dedikodu,hırs v.s ile mutlu olurken ben kayda değer bir şeyler yapıyorum diyorum ve mutlu oluyorum

ben buyum diye bunu kabullenmek olabilir ben bunu uyguluyorum.alışveriş bir yere kadar harcıyorsun tüketiyorsun anlık mutluluk peki ya sonra değişen bir şey yok.ben şunu yapıyorum hatta gizli tutuyorum yardıma ihtiyacı olanlara yardım yapıyorum kendimi daha huzurlu ve işe yarar hissediyorum.bir insanı sevindirdiğimi düşünüyorum.alışveriş yapmakla sadece kendimi sevindiriyorken bununla başka bir insanı mutlu etmiş oluyorum ve şunu düşünüyorum çevremdeki insanlar dedikodu,hırs v.s ile mutlu olurken ben kayda değer bir şeyler yapıyorum diyorum ve mutlu oluyorum
:KK9::KK9: ne kadar güzel ...onun verdiği huzur ayrı olur elbette..

Takan bir yapın varsa bosvermeyi ögrenmenin bir yolu yok bir anda. Anca delirme noktasına geleceksin, bu halinden bıkkınlık gelecek, anca öyle oluyor.

Back
X