• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bu cümleleri acıklayacak olan varmı?

Evet iş yerindeyim, arkadaş rapor almıs 2 gün :21:

çok yakın oldugu birine bırakmıs benim calıstıgım yere bırakması gerekiyordu, gelmemiş, o arkadası getirdi, ve arkadası istifa etmeyi düşündüğünü söyledi..

Yaptıgı en mantıklı hareket olur, bari brz gözümde değerlenir.

(bu zaten istedigi bişeydi buraya baska biyerden geldi ve baska problemler yüzündende düşündüğü bişeydi. )

ama istifa edecegini düşünmüyorum, çarşambaya kim ölee kim kala

Evet iş yerindeyim, arkadaş rapor almıs 2 gün :21:

çok yakın oldugu birine bırakmıs benim calıstıgım yere bırakması gerekiyordu, gelmemiş, o arkadası getirdi, ve arkadası istifa etmeyi düşündüğünü söyledi..

Yaptıgı en mantıklı hareket olur, bari brz gözümde değerlenir.

(bu zaten istedigi bişeydi buraya baska biyerden geldi ve baska problemler yüzündende düşündüğü bişeydi. )

ama istifa edecegini düşünmüyorum, çarşambaya kim ölee kim kala

artık araştırmayın,sormayın kendinize acaba mı diye..acabalar-keşkeler hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştırır..bu noktadan sonra, o dönem kız arkadaşının olup olmaması önemli değil,geçmişi düşünerek zehir etmeyin hayatı kendinize..Allah hakkınızda hayırlısını versin..

Vereceğin tepkilere göre ona ilgin olup olmadığını anlamaya çalışıyor...:)))

O bunu böyle sorarak sana yaklaşabiliyor..Senden hoşlanıyor

Sende ne demek istedi ki acaba diye düşüp buralara kadar konu açmışsan..Sende hoşlanıyosun

Bakışmalarınız gülüşmeleriniz tripleriniz kesin vardır zaten

Tarzlarınız benziyo bence :))) iyi anlaşırsınız

Sevgilisi olan biriyle neden görüşüyorsun acaba ? onun ne çeşit biri olduğunu anladıysan bırak gitsin, senin sevgilin başkası ile görüşse ve karşı taraftaki kız bunu bile bile yapsa hoş olur mu sence ?o da haksız ama onun kadar sende haksızsın,masumiyetin olmadığı yerde sevgi ne arar..

Sevgilisi olup olmadığı konusunda şüpeye düşecek bir şey yok,eğer olmasa !! sevgilisiyle ilişkisini facebook ta bir tek kendi görecek şekilde mi ayarlar sence, yoksa neden böyle bir saçmalığa girsin,yoksa direk kaldırır ilişkisi yok yazar,ama var ki sevgilisi ve kendi görecek şekilde ilişki durumu ayarlamış onu yedekte tutuyor sizin gibi oltaya düşenleri de kaçırmıyor,gıcık oldum çocuğa..

Son düzenleme:
ya ben okur okumaz "ay çok $eker biri" dedim kendi kendime çünkü böyle konu$an erkeklere bayilirim :D

ama sonradan yazdiklarini okuyunca üzüldüm ya sana asiliyor ama neden hala sevgilisi var çözemedim, ama sende seviyorsun oda seviyor, ikinizede yazik, bunu neden yapiyorki ikinizede? :50:

Sevgilisi olan biriyle neden görüşüyorsun acaba ? onun ne çeşit biri olduğunu anladıysan bırak gitsin, senin sevgilin başkası ile görüşse ve karşı taraftaki kız bunu bile bile yapsa hoş olur mu sence ?o da haksız ama onun kadar sende haksızsın,masumiyetin olmadığı yerde sevgi ne arar..

Sevgilisi olup olmadığı konusunda şüpeye düşecek bir şey yok,eğer olmasa !! sevgilisiyle ilişkisini facebook ta bir tek kendi görecek şekilde mi ayarlar sence, yoksa neden böyle bir saçmalığa girsin,yoksa direk kaldırır ilişkisi yok yazar,ama var ki sevgilisi ve kendi görecek şekilde ilişki durumu ayarlamış onu yedekte tutuyor sizin gibi oltaya düşenleri de kaçırmıyor,gıcık oldum çocuğa..

arkadaşım anlatamadım sanırım. bu cocuk mart ayının basından beri hayatımda ve dünya kadar şey yaptı benim için defalarca bıraktım selamı günaydını kestim ama hep bi yolunu buldu bugüne kdr, facebooktan ekledi msnden ekledi sildim dierlerini buldu herkesin içinde sorarak beni mecbur etti birlikte çalışıyoruz sürekli dosya paylaşıyoruz.

beni aldatan konumuna düşürmeye calısmasın kimse.

ben onca kur yapmasına ragmen daha iş yerinde 1 bardak cayını içmedim- iş yerindeki en sosyal paylaşımımız bu - odasında 5 dk vakit geçirmedim onun odasındaki insanlara benim odama gelince evrak teslim ettim odama geldiginde özellikle bilgisayarıma döndüm acıkca cay söyle demesine ragmen ben istemiorum sen kendin iç dedim ben daha ne yapayım siz söyleyin ciddi bi tavrı takınamam ben uzun seneler bu cocukla çalışacagım düşmanım deil ama bi türlü dengeyi tutturamadık cünkü bende o da boş deil bu insanın elinde olan bişey deil bütün siniriniz gördügünüz anda geçer ya benim basıma asla böyle bişey gelmedi defalarca program yaptık kız arkadası oldugunu kesin ögrenmeden önce erteledim ögrendikten sonra acıkca sen kız arkadasınla git veya ayaralayıp birlikte gidelim dedim ben öyle bir davrandım ki hiç bişey anlamamıs benim bişey hissettiğimi bundan sonra acıkca söyledim buna katlanamam izin veremem die henüz işe gelmedi carsamba günü cıkacak hersey piyasaya gitmiş 2 gün rapor almıs onu bile getirip veremedi bana ..

buda buradaki kızlara ders olsun bişey eksikse eksik işte ilişkide hiiç kimsenin peşinde kosmaya değiyor mu

birde merak edenlere , bundan sonra dünya da bi o kalsa dönüp selam vermem ben bu noktaya gelene kdr herseyi denedim ama sildiysem istemiorum dediysem hersey bitmiştir ..

bu konuyu benimle iletişim kurmaya calısacagını bildigimden actım, kendime güvenim artsın diye, sonucta beni hiç tanımayan insanlar yorum yapıyor..

2. cümleyi anlamayanlar olmus, ben acıkca soramadıgım için o evleneyimde kurtul benden demiş ya bende kız arkadasını iş yerine getirmesini aynı işi görecegini söyledim.. bir nevi dolaylı bir soruydu..

yine peşinde dolanmaya devam ederse, ciddi bi şekilde sevgilisine söylemekle tehdit et...

Ona bir ulaşabilsem neler yapacagım da..

ama bi yandan da kurnaz olmalıyım, yasadıgım yer cok küçük bi yer adımın onunla anılmasını istemiyorum uzun yıllar birlikte çalışabiliriz , bu kızla evlenebilir, benim hayatımda biri olabilir ipleri tamamen koparıp işi inada bindirmek istemiyorum tüm kapılarım kapalı olmalı ama cvp hakkı olmamalı..

ay hiç bişi anlamadım:6:

şimdi şöyleki esas oglanımız 3 4 aydır esas kıza kur yapmakta ama esas kız aslında esas kız olmadığını cok acı bir şekilde öğrenmekte.. ve kurtulmaya calısmakta ama esas oglan hala esas kız masalını oynamakta...

of bosver arkadasım, kız arkadası olan bi manyak yapıstı yakama cıkmıyor..
üstelik kız arkadası ile nisan asamasında, yanlıs anlama evlilik deil nisan o yüzügü bi taksın sonra atmanın yolunu bulur..

şimdi şöyleki esas oglanımız 3 4 aydır esas kıza kur yapmakta ama esas kız aslında esas kız olmadığını cok acı bir şekilde öğrenmekte.. ve kurtulmaya calısmakta ama esas oglan hala esas kız masalını oynamakta...

of bosver arkadasım, kız arkadası olan bi manyak yapıstı yakama cıkmıyor..
üstelik kız arkadası ile nisan asamasında, yanlıs anlama evlilik deil nisan o yüzügü bi taksın sonra atmanın yolunu bulur..
şimdi oldu
uzak dur arkadasım
sinsi tehlikeli bi cins
hem nişanlı hem millete yavşıyor pislik..

yook 2 ay önce yüzük aldı daha nişan yapacak en son ramazan bayramına atılmıstı

o yüzüğü bi taksa atmanın yolunu bulacak ta neyse

manyak işte manyak.. olan bana oldu..

Bunlar diyalog mu?(ki diyalog demişsiniz.)Yoksa bir kişinin farklı zamanlarda söylediği cümleleler mi? Eğer 2.seçenekse evet kur yapıyor.Tabi bunu 1. ve 3.cümlelerden çıkardım.2.cümleyi de anlamaya zekam yetmedi :D

2. cümle benim cümlem iş yerine kız arkadasını getirmesini söylüorum oda var olmasına ragmen o zmn bulayım bitane diyor..

Madem yakın zamanda nişanlanacağı bir kız arkadaşı olduğunu biliyorsun ne diye "bu cümleleri kuran bi insanın hayatında biri oldugunu mu olmadıgını mı düşünürdünüz" diye bize soruyorsun.

2 ay sonra yüzük takacaklar diyorsun kendi ağzınla söylüyorsun işte biz iki tane cümleden nasıl kız arkadaşı olup olmadığı sonucuna varalım

Heralde sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorsun.

Merhaba arkadaslar..

size 3 cümlelik kısa bir diyalog yazacagım bu kısa konusmanın anlamı nedir benim düşündüğüm gibi mi düşüneceksiniz merak ediyorum

- ben artık evleneyimde sende kurtul benden :)

- kız arkadasını iş yerine getirsende iş görür :)

- :) o zmn kız arkadas edineyim bende bidene

bu cümleleri kuran bi insanın hayatında biri oldugunu mu olmadıgını mı düşünürdünüz ?

Yanlış anlamışım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar..

size 3 cümlelik kısa bir diyalog yazacagım bu kısa konusmanın anlamı nedir benim düşündüğüm gibi mi düşüneceksiniz merak ediyorum

- ben artık evleneyimde sende kurtul benden :)

- kız arkadasını iş yerine getirsende iş görür :)

- :) o zmn kız arkadas edineyim bende bidene

bu cümleleri kuran bi insanın hayatında biri oldugunu mu olmadıgını mı düşünürdünüz ?

bu laf bir bayana söyleniyor gibi anladım ilk cümlede tatlım böyle kur yaparcasına naz yaparcasına gönlü varmışta şakalaşıyorlar gibi falan öyle algıladım ikinci cümleden hiç birşey anladım ve üçüncü cümlde de sevgilisi yok tatlım ama sanki dalga geçermişcesine konuşuyor gibi bende edineyim bir tane diyor ne o öyle yaaa pazardan meyve sebzemi seçiyo! bence bu insanın hayatında biri yok tatlım ama dengesiz ve laflarından dolayı alaycı birine benziyor sanırım

Back
X