• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bu cümleleri acıklayacak olan varmı?

- ben artık evleneyimde sende kurtul benden :)
bu cümleyi erkek söyledi sanırsam. sana evleneyimde kurtul benden diyor. galiba seninde ona neden senden kurtulayım ki demeni bekliyor.

- kız arkadasını iş yerine getirsende iş görür :)
bu cümleyi anlamadım. kız arkadaşını iş yerine getirse ne işi görecek. bu cümleyide sen çocuğa yazdın galiba.

- :) o zmn kız arkadas edineyim bende bidene
bunuda erkek yazmış. kız arkadaşım yok demeye getirmiş.

Madem yakın zamanda nişanlanacağı bir kız arkadaşı olduğunu biliyorsun ne diye "bu cümleleri kuran bi insanın hayatında biri oldugunu mu olmadıgını mı düşünürdünüz" diye bize soruyorsun.

2 ay sonra yüzük takacaklar diyorsun kendi ağzınla söylüyorsun işte biz iki tane cümleden nasıl kız arkadaşı olup olmadığı sonucuna varalım

Heralde sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorsun.

birincisi bu diyalog 16 nisanda geçti bunun gibi bir sürü diyalog..

ben bu diyalog ile kız arkadası olmadıgını düşündüm fakat durum tam tersiymiş, bu konusma 16 nisanda geçmişti üstelik artık herseyi bilmeme ragmen peşimi bırakmıyor, ayrıca 2 ay sonra yüzük takacaklar demiyorum 1 ay önce yüzük almıs güya ileri attıkca atıyor tarihi
ben bu adamdan sessizce sıyrılmaya bakıyorum msjlarımı dogru düzgün okursanız derdimi anlarsınız...

birincisi bu diyalog 16 nisanda geçti bunun gibi bir sürü diyalog..

ben bu diyalog ile kız arkadası olmadıgını düşündüm fakat durum tam tersiymiş, bu konusma 16 nisanda geçmişti üstelik artık herseyi bilmeme ragmen peşimi bırakmıyor, ayrıca 2 ay sonra yüzük takacaklar demiyorum 1 ay önce yüzük almıs güya ileri attıkca atıyor tarihi
ben bu adamdan sessizce sıyrılmaya bakıyorum msjlarımı dogru düzgün okursanız derdimi anlarsınız...

Ben ''peşimi bırakmıyor '' cümlelerine inanmıyorum..
Elbetteki bazı kişiler inatla uzun bir süre bu dediğinizi yaparlar ama zamanla vazgeçerler.

Kadının tavrına bağlıdır bu..
Bir kadın bir erkeği istemiyorsa, tavırlarından rahatsız oluyorsa sert bir şekilde net olmalıdır.
Sizde bunun yapmalısınız.

Sessizce sıyrılmakla olmaz bu işler..
Hoşlanıyorsanız açık açık konuşun, değilse size bu şekilde ulaşmasına izin vermeyin hele ki evlilik adımını attıysa.
....

Biraz önce başka bir konu okudum, aklıma düştü; zaten ne oluyorsa bu bazı kadınların kararsızlığından,yumuşak yüzünden beğenilme arzusundan oluyor; yuvalar bile bundan yıkılıyor, yuva yıkıcılık bundan oluyor.

Evet hala ona karsı duygularım silinmiş degil ama en bastan beri içime sinmeyen bişeyler oldugu için 1 adım geri durdum iyki de öyle yapmısım yoksa kız arkadasından habersiz pikniklere büyükşehirlere gezmeye gidecektik benim için öncelikle bir insan ile arkadas olmak önemli arkadasım olmayan bi insanın hiç bi şekilde hayatımda olması imkansız ben ne olursa olsun bana karsı dürüst olmayan bi insanı hayatımda istemiyorum..
14 mayısta herseyi ögrendigimde önce şok ile hiç bişey yapmadım bunları ögrendigimde karsıma içimi dökecek bir fırsat cıkmıstı konustum rahatladım sandım ama öyle olmadı.. aradan 1 hafta sonra 10 gün izne ayrıldım bu süreçte cok düşündüm onunla görüşmedim defalarca msj attı cvplamadım sadece kandilde msj attım oda üstüme gelmesin diye işe geri döndüm cok rahatlamıstım o gün birkaç odada karsılastık pek işim yoktu baktım seviyemiz iyi msnimi hiç acmadım ertesi günde acmadım 1 gün dayanamadı geldi sordu herkesin içinde beni zor durumda bıraktı 1 hafta dayandım cvp vermedim canım istemio dedim açarım dedim baska adrese geçtim dedim sanada veririm bi ara dedim bırakmadı milletin içinde neler yaptı sonra gitmiş ortak birinden bulmus eklemiş adresimi onu da kapadım 3. de bana msj attı çalındı dedim - bütün bunlar olurken ona bana kız arkadasının oldugunu söylemedigi için kızgın oldugumu söylemeyi düşünmedim asla cünkü alacagım cvbı biliyorum iş benim ondan hoslandıgıma onun bana arkadasca davrandıgına gelecekti-

sonra 3. msni verince bu sefer actım geç cvp verdim kestirip attım yine nazlanmalar devam ediyordu arada kapadım baktım yine olmuyor bu sefer cuma aksamı acıkca konustum bunun bi adı yok bu bir arkadaslık deil çalıştıgım yerde bunaldım dedim die hiç beklemdigim bi cvp aldım aslında benden hoslandıgını ama bir türlü beni çözemedigini şu anda çok sasırdıgını söyledi verdigim sözler var dedi sacma sapan yine ikili oynadı benden bişey mi bekledi bilmiyorum ama avcunu yalar ne hali varsa görsün sonra bana kız arkadası oldugunu söyledigini söyledi bende film orda koptu bu diyalogu yazdım cok agır konustum cvp istemedigimi söyledim hak verdi ki sustu 2 gün rapor almıs işe gelmedi yarın gelecek samimi oldugu arkadası istifa etmeyi düşündügünü söyledi herseyin hayırlısı olsun tek bildigim şey benim bunları haketmedigim evet msnde konustugum zamanlar oldu ama asla odasına gitmedim 1 bardak cayını içmedim 4 aydır haftada 5 gün 8 saat tek bir öglen yemek yemedim defalarca teklif etti birlikte gidelim grupca gidelim yeterki birlikte yiyelim diye benim içim cok cok rahat evet kendimi toplayamıyorum evet 2 gündür hayali gözümün önünden gitmiyor ama o bunu asla bilmiyor..

ayrıca sessizce sıyrılmak zorundayım o kdr da değil burada suclu ben deilim ki aramızdaki gerginliği görenler beni onla anmaya baslayacak bu yükü neden ben üstüme alayım?

merhaba arkadaslar kendisi bugün işe geldi 8 bucuktan beri gelmedi görmedim karsılasmadık az önce cok kısa karsılastık yüzüne bile bakmadım onunda konusma talebi olmadı gerisini zaman gösterecek umarım kimse anlamaz ..

Back
X