Bana bu hisleri yasattigi icin....

oy anam anam yesinler mutlulukla dilerim bir ömürrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi:
hehe sagol canimmmmmm.. darisi tüm isteyenlerin basina :asigim:
Silacim allah mutluluğunu daim etsin.ömrün boyunca yüzlerce kelebek uçuşsun karninda. Himm o kelebeklerin arasina bir de bebiş saklasin yakin zamanda. öpüyorum canim. Eşini de seni de tebrik ederim.

cok tsk ederim canim benim.. gercekten cok sevindim bu yazina.kalbinden geldigine eminim :asigim:
insallah bebisimiz olur,fakat cok erken daha..insallah allahim en uygun zamaninda nasip eder :emir_bebek: :CüvCüv:

artık sadece eşin değil simayında babasııııııııııı :lepi: :asigim: :nazar:

artık sadece eşin değil simayında babasııııııııııı :lepi: :asigim: :nazar:

evet canim oda ayri olay.. :asigim:
artik kizimiz var.. hem ona hem bana benzeyen..selcugum calisiyorken simayimla hasret gideriyorum..ah cok güzel oldu..simdi yazdiklarimi tekrar okudumda..cok zordu neler cektik o türkiyede ben almanyada.. az aglamadim :çok üzgünüm:
ama gecti gitti artik her aksam yanimda ve her sabah onunla birlikte uyaniyorum :asigim:
yoruldugumda o elimden tutup kaldiriyor,gec kaldigimda o beni yetistiriyor,moralim bozuldugunda o beni güldürüyor ve mutlu oldugumda dahada mutlu ediyor..o mutlulugumu sonsuz kiliyor ve bu yüzden ona sonsuzum diye hitap ediyorum :asigim: :nazar:

Back
X