Bana büyü yapılmış nasıl çözebilirim?

Büyü vb şeylerle aklını bulandırma sevgili üye. Sen Allah’a sığın, yüreğini ferah tut. Başka bir sebebi vardır. Eski erkek arkadaşlarına senden uzaklaşma nedenlerini sorabilirsin. Arkadaşlarına da dışarıdan nasıl göründüğünü, hatanın ne olduğunu danışabilirsin. İnsan bazen kendisini görmediği için hatalarının da farkına varamıyor. Mutlaka bir problem vardır, bu problemin ne olduğunu bulmaya çalış.
Birde konu dışı ama sırf merakımdan soruyorum; konu yasaksa zaten bunu site yöneticileri tespit edip konuyu kapatacaktır. Neden tüm üyeler Mune hanımın çıraklığını üstlenmeye çalışıyor yahu. Hayır varsa bir kerameti bende etiketleyeyim banada söyleyin yav :KK70:

Kendine bakar mısın?
Saçlar, cilt bakımı, giyim kuşam, spor vs...
İnsan kendine değer verdiğinde herşey yoluna girer diye düşünüyorum.
Yazdığım gibi mesela sadece kismet meselesi degil. Örneğin bir kac sınava girdim.sinavlarda bildigim halde yapamıyorum. Hic istemedigim halde sadece benim kötü bir yere tayinim cikti ve bir sürü sey.

Büyü vb şeylerle aklını bulandırma sevgili üye. Sen Allah’a sığın, yüreğini ferah tut. Başka bir sebebi vardır. Eski erkek arkadaşlarına senden uzaklaşma nedenlerini sorabilirsin. Arkadaşlarına da dışarıdan nasıl göründüğünü, hatanın ne olduğunu danışabilirsin. İnsan bazen kendisini görmediği için hatalarının da farkına varamıyor. Mutlaka bir problem vardır, bu problemin ne olduğunu bulmaya çalış.
Birde konu dışı ama sırf merakımdan soruyorum; konu yasaksa zaten bunu site yöneticileri tespit edip konuyu kapatacaktır. Neden tüm üyeler Mune hanımın çıraklığını üstlenmeye çalışıyor yahu. Hayır varsa bir kerameti bende etiketleyeyim banada söyleyin yav :KK70:
Belki kerameti vardir nopur nolma z etiketlw bacim:D

Oncelikle kibarliginiz icin tsk ederim. Yazdığım gibi mesele sadece kısmet meselesi degil. Elimi neye atsam kuruyor. Ayrica ruhen bunalimdayim. Cok güçlü bir kadinken herseyden cekinen biri haline geldim vb.

Yazdığım gibi mesela sadece kismet meselesi degil. Örneğin bir kac sınava girdim.sinavlarda bildigim halde yapamıyorum. Hic istemedigim halde sadece benim kötü bir yere tayinim cikti ve bir sürü sey.
Öyle olur bazen üstüste gelir illa başka şeylere bağlamamak lazım. Ama eğer öyle olduğunu düşünüyorsan bile nas Felak ayetel kürsü oku bol bol. Sanırım kimseyi aracı tutmaya gerek yoktur dua et gönlünce. İnşallah herşey yoluna girer.

Canım Mune Mune abla buradaki kaç konuya vakıf kalabilir oda insan sonuçta haber vermesek burda bu sitenin diğer yöneticileri elbet görecektir Kazen Kazen abi gibi işlerini kolaylaştırmak gereksiz ban yemesini engellemek arkadaşların anacımız bu sanada tavsiye ederiz ;)

bakara cüzünü evinizde açıp dinleyin 7 ile 21.gün de etkisini görürsünüz.
bir de öyle üfürmeyle hoca olunmuyor
bu işi paracık gören çok.
kısmetsiz nasipsiz eş bulamama büyü engel olamaz .
ALLAHın kudretine ters

Bu arada Kur 'an var olmayan bir şeyi yasaklamaz çok insan var ki hayatındaki bir çok tersligin düşmanlarının komşularının yakınlarının kendilerine evlerine yaptığı büyüyü bilmeden esiyle eviyle isiyle ilgili surekli neden böyle oluyor neden yoluna girmiyor herşey olması gerektiği gibi ama neden böyleyiz vesaire diye dolanır durur inanan biri bunu aklına getirir ve önlem alır kalanlar da neden böyle hata ne kimde noluyor bize bana diye hayatını geçirir nazar denilen şeyde Kur-an da geçer herhangi bir tıbbi sebebe dayandirilamayan kronik yorgunluk mutsuzluk isteksizliklerin büyük çoğunluğu çevrenizdeki insanların kötü enerjisinden kaynaklanır goz yaşarması sürekli esneme vs. Insan inandığı şeye karşı önlem alır kibir yapıp inanmayanlar ise hayatındaki anlamsız terslikleri neden neden diye diye ömürlerini yerler
Tabiki yalan dolanla bu işi ticarete çevirip para kazananlar da var o yüzden size zaten bu işi Allah rızası için para almadan yapan birini bulun dedim .
Var ise de tez zamanda kurtulursunuz inşallah .

Canım Mune Mune abla buradaki kaç konuya vakıf kalabilir oda insan sonuçta haber vermesek burda bu sitenin diğer yöneticileri elbet görecektir Kazen Kazen abi gibi işlerini kolaylaştırmak gereksiz ban yemesini engellemek arkadaşların anacımız bu sanada tavsiye ederiz :KK66:
Tamam da site yönetebildiklerine göre tek etiketlemeyle de anlaması gerekenleri anlayabiliyorlardır herhalde, niye kurbanda danaya girer gibi toplu halde etiketleme yapıyoruz. :KK70:

Back
X