- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumadan evden cikmam yinede tsk ederim.Birde şu vardı onu da söylim
Bismillâhillezi lâ yedurru me'asmihi şey'ün fil Erdı ve lâ fissemâi ve hüvessemi'ul alim. Sabah akşam besmele ile üç kez okuyun .
kib ledim seni cevap bile vermeyeceğim hadi byeeeGercekten mi? Senin bedava aldığın cok belli oluyor inanc olmayana bir seyi anlatmak kadar zor bir sey olamaz.!
Yazdığım gibi mesela sadece kismet meselesi degil. Örneğin bir kac sınava girdim.sinavlarda bildigim halde yapamıyorum. Hic istemedigim halde sadece benim kötü bir yere tayinim cikti ve bir sürü sey.Kendine bakar mısın?
Saçlar, cilt bakımı, giyim kuşam, spor vs...
İnsan kendine değer verdiğinde herşey yoluna girer diye düşünüyorum.
Belki kerameti vardir nopur nolma z etiketlw bacimBüyü vb şeylerle aklını bulandırma sevgili üye. Sen Allah’a sığın, yüreğini ferah tut. Başka bir sebebi vardır. Eski erkek arkadaşlarına senden uzaklaşma nedenlerini sorabilirsin. Arkadaşlarına da dışarıdan nasıl göründüğünü, hatanın ne olduğunu danışabilirsin. İnsan bazen kendisini görmediği için hatalarının da farkına varamıyor. Mutlaka bir problem vardır, bu problemin ne olduğunu bulmaya çalış.
Birde konu dışı ama sırf merakımdan soruyorum; konu yasaksa zaten bunu site yöneticileri tespit edip konuyu kapatacaktır. Neden tüm üyeler Mune hanımın çıraklığını üstlenmeye çalışıyor yahu. Hayır varsa bir kerameti bende etiketleyeyim banada söyleyin yav![]()
beni de 10 sanıyede ınançsız ilan etti o da pesssOkumus memur olmussunuz hala buyuye inaniyorsunuz pes.
Oncelikle kibarliginiz icin tsk ederim. Yazdığım gibi mesele sadece kısmet meselesi degil. Elimi neye atsam kuruyor. Ayrica ruhen bunalimdayim. Cok güçlü bir kadinken herseyden cekinen biri haline geldim vb.Büyü vb şeylerle aklını bulandırma sevgili üye. Sen Allah’a sığın, yüreğini ferah tut. Başka bir sebebi vardır. Eski erkek arkadaşlarına senden uzaklaşma nedenlerini sorabilirsin. Arkadaşlarına da dışarıdan nasıl göründüğünü, hatanın ne olduğunu danışabilirsin. İnsan bazen kendisini görmediği için hatalarının da farkına varamıyor. Mutlaka bir problem vardır, bu problemin ne olduğunu bulmaya çalış.
Birde konu dışı ama sırf merakımdan soruyorum; konu yasaksa zaten bunu site yöneticileri tespit edip konuyu kapatacaktır. Neden tüm üyeler Mune hanımın çıraklığını üstlenmeye çalışıyor yahu. Hayır varsa bir kerameti bende etiketleyeyim banada söyleyin yav![]()
Öyle olur bazen üstüste gelir illa başka şeylere bağlamamak lazım. Ama eğer öyle olduğunu düşünüyorsan bile nas Felak ayetel kürsü oku bol bol. Sanırım kimseyi aracı tutmaya gerek yoktur dua et gönlünce. İnşallah herşey yoluna girer.Yazdığım gibi mesela sadece kismet meselesi degil. Örneğin bir kac sınava girdim.sinavlarda bildigim halde yapamıyorum. Hic istemedigim halde sadece benim kötü bir yere tayinim cikti ve bir sürü sey.
CanımBüyü vb şeylerle aklını bulandırma sevgili üye. Sen Allah’a sığın, yüreğini ferah tut. Başka bir sebebi vardır. Eski erkek arkadaşlarına senden uzaklaşma nedenlerini sorabilirsin. Arkadaşlarına da dışarıdan nasıl göründüğünü, hatanın ne olduğunu danışabilirsin. İnsan bazen kendisini görmediği için hatalarının da farkına varamıyor. Mutlaka bir problem vardır, bu problemin ne olduğunu bulmaya çalış.
İlahi terelelli, güldürdün Allah da seni güldürsünBelki kerameti vardir nopur nolma z etiketlw bacim![]()
Amin cumlemiz gulelim ve geyikten banlanmayalim optum hepinizi. Konu sahibi dua her derde ilactir. Dua oku bol bol insallah ustesinde gelirsin sıkıntilarinin:)İlahi terelelli, güldürdün Allah da seni güldürsün![]()
Tamam da site yönetebildiklerine göre tek etiketlemeyle de anlaması gerekenleri anlayabiliyorlardır herhalde, niye kurbanda danaya girer gibi toplu halde etiketleme yapıyoruz.
+1Amin cumlemiz gulelim ve geyikten banlanmayalim optum hepinizi. Konu sahibi dua her derde ilactir. Dua oku bol bol insallah ustesinde gelirsin sıkıntilarinin:)
Tamam da site yönetebildiklerine göre tek etiketlemeyle de anlaması gerekenleri anlayabiliyorlardır herhalde, niye kurbanda danaya girer gibi toplu halde etiketleme yapıyoruz.![]()
Alışkanlık olmuş canımTamam da site yönetebildiklerine göre tek etiketlemeyle de anlaması gerekenleri anlayabiliyorlardır herhalde, niye kurbanda danaya girer gibi toplu halde etiketleme yapıyoruz.![]()
Tımam, aldım cevabımı an itibariyle bahtiyarımAlışkanlık olmuş canım![]()