bana büyük dert olan içme suyu meselesi

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.477
9.873
148
arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz?
kullandığınız markayı tercih etme sebepleriniz neler?
damacanaların plastik olması sizi de ürkütmüyor mu? cam damacana kullanan var mı aranızda?
çay ve yemek yaparken musluk suyu mu kullanıyorsunuz?
ben istanbul'da yaşıyorum ve ne yapacağımı şaşırdım:KK35:

arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz?
kullandığınız markayı tercih etme sebepleriniz neler?
damacanaların plastik olması sizi de ürkütmüyor mu? cam damacana kullanan var mı aranızda?
çay ve yemek yaparken musluk suyu mu kullanıyorsunuz?
ben istanbul'da yaşıyorum ve ne yapacağımı şaşırdım:KK35:
evde erikli su kullanıyorum derin araştırmalarım sonucu bunu buldum cay ve yemekte musluk suyu kullanıyorum canım

evde erikli su kullanıyorum derin araştırmalarım sonucu bunu buldum cay ve yemekte musluk suyu kullanıyorum canım
şu an bizde de erikli var ama analiz sonuçlarını hiç beğenmemiştim :( hatta erikli'deki bir temsilci ile görüştüm ama içime hala sinmiyor erikli.sonuçta günde 3lt su içiyoruz,yemeklerle çaylarla 5lt gidiyor günde ve suyun iyi olması lazım içim hiç rahat değil :KK42:
saka'nın ph'ı yüksek olduğu için o daha mı iyidir acaba diyorum

bir de canım yemeklerde musluk suyu kullanırken rahatsız olmuyor musun klorlu sonuçta ve pişirdiğimiz sebzeler kloru direk emiyor Miyav_su Miyav_su

şu an bizde de erikli var ama analiz sonuçlarını hiç beğenmemiştim :KK43: hatta erikli'deki bir temsilci ile görüştüm ama içime hala sinmiyor erikli.sonuçta günde 3lt su içiyoruz,yemeklerle çaylarla 5lt gidiyor günde ve suyun iyi olması lazım içim hiç rahat değil :KK42:
saka'nın ph'ı yüksek olduğu için o daha mı iyidir acaba diyorum
hiç bilmiyoruma canım araştırmak lazım erikliye kızdı eşim dün sırma su aldık suyu getirmiyorlar yada gec getiriyorlar

hiç bilmiyoruma canım araştırmak lazım erikliye kızdı eşim dün sırma su aldık suyu getirmiyorlar yada gec getiriyorlar
canım erikli'nin analiz sonuçları hiç iyi değil görünce ben de şok olmuştum.erikli'yi iyi bilirdim çünkü

canım erikli'nin analiz sonuçları hiç iyi değil görünce ben de şok olmuştum.erikli'yi iyi bilirdim çünkü
Analiz sonucu derken? Mesela nesi kötü? İçme ve kullanma suları aynı özellik ve kalite de olmalı. Bunun için yönetmelik çar. İnsani tüketim amaçlı sular yönetmeliği ve şebeke suyu ve ambalajlı su satan firmalar bu yönetmeliği uymak zorunda. Ve suların analiz sonuçlarında kesinlikle bakteri olmamalı. Diğer taraftan şebeke sularında klor var evet peki bu klor ne işe yarıyor biliyor musunuz? Neden sular klorlanıyor. Yani öyle kafadan konuşmayıp bilimsel Temellere dayanarak konuşmak lazım

Analiz sonucu derken? Mesela nesi kötü? İçme ve kullanma suları aynı özellik ve kalite de olmalı. Bunun için yönetmelik çar. İnsani tüketim amaçlı sular yönetmeliği ve şebeke suyu ve ambalajlı su satan firmalar bu yönetmeliği uymak zorunda. Ve suların analiz sonuçlarında kesinlikle bakteri olmamalı. Diğer taraftan şebeke sularında klor var evet peki bu klor ne işe yarıyor biliyor musunuz? Neden sular klorlanıyor. Yani öyle kafadan konuşmayıp bilimsel Temellere dayanarak konuşmak lazım
peki.

eski bi konuymuş ama şu eriklinin hangi analizi kötüymüş merak ettim. Su analizleri ile ilgilenen biri olarak
ayrıca klor yemege filan bulaşmaz çünki ucucudur klorun yan ürünü olan THM ler sakıncalı olabiliyor

Damacana suyu için uzmanlar İstanbul'da tuvalet çeşmesinden akan suyu için damacana kullanmayın diyor. İsteyen varsa videolarını gönderebilirim. Ünlu doktorların tvlerde yaptığı açıklamalar. Damacana ve pet şişelerde bulunana fitalat ve bpa ciddi anlamda kanserojendir. Damacana suyu ölü sudur. Duran suyun içinde oksijen ve kalsiyum yoktur.

Dünya çapında bir su artıtma sistemi alkali bir cihaz öneririm. Karbon blok filtre ve uv ışınlı. Zemzem suyu kalitesinde özel bir su artıma cihazını yıllardır kullanıyorum.

Damacana suyu için uzmanlar İstanbul'da tuvalet çeşmesinden akan suyu için damacana kullanmayın diyor. İsteyen varsa videolarını gönderebilirim. Ünlu doktorların tvlerde yaptığı açıklamalar. Damacana ve pet şişelerde bulunana fitalat ve bpa ciddi anlamda kanserojendir. Damacana suyu ölü sudur. Duran suyun içinde oksijen ve kalsiyum yoktur.

Dünya çapında bir su artıtma sistemi alkali bir cihaz öneririm. Karbon blok filtre ve uv ışınlı. Zemzem suyu kalitesinde özel bir su artıma cihazını yıllardır kullanıyorum.
Ne markası acaba?ozelden de yazabilirsin.

merhaba,cihazı bana da yazabilir misiniz özelden :)

Back
X