Evet aslında ben içimdekileri Mune'ye özel mesajımla illettim lakin burayada konuya binayen fikrimi söylemek istiyorum...
Sayın Kazen'in bu konuyu açması belkide 2 gün önce benim ve diğer arkadaşların aynı anda ceza almasıyla olmuştur.. Benim cezam bitti buradayım.
Ceza konusunda kendi payıma düşeni söylüyorum hakettim.!
Ben biraz adalet sisteminden yakınacağım...
Tüm yazılanları itina ile dikkatlice okudum. Kazen bey üstüne basa basa adalet sistemi hakkında fikir üretelim dedikçe ''Ben şundan bundan öyle böyle ceza aldım'' söylendi doğal olarak da Kazen bey sinirlendi üslubu sertleşti.
Adalet sisteminin tam işleyememe sebebi yönetici sayısının yetersizliği. 2 kişi 280 bin kişilik siteye yetmez.
Şimdi gelelim Kötü İçerik Bildirimlerine ve Konu Dışı polemik vakalarına;
Konu Dışı Polemiklerde ''Yaş-kuru'' adaletsizliği olduğu gün gibi ortada bunu yönetimde inkar etmiyor sanırsam?
Kötü içerik bildirimlerinde ise Kazen beyin bir msjı var ''biz tüm kötü içerik bildirimlerine bakıpta o konuda kim ne demiş ne olmuş bakamıyoruz''. Evet bakamadığınız için suçlu-suçsuz hepsi bir anda gidiyor.
Peki Kazen bey size şöyle birşey sormak istiyorum... Bana gıcık olan biri sıf o konudayım diye ama hiçbir şekilde kural ihlali yapmadığım halde KİB yapar ve ceza alabilirim. (hepimiz için geçerli bu) Böyle bir durumla karşı karşıya kalınca ne olacak?
Böyle birşey olmaz demeyin olur. Çünkü o konu almış başını gitmiştir ve sayısızca KİB yapılmıştır. Sizlerde tüm yazılanlara bakamadığınız için arada kaynar giderim. (gideriz ve gidiyoruz:)
O kadar komikki bu konuda bile yapıldı bu:) Burada Adaleti konuşurken bir arkadaşımız gitmiş bizim devamlı takıldığımız topikten linkler almış koymuş size şikayet ediyor

Baaak kaaazeenn onlarda böyle yapıyorlar!
Neden? Çünkü benim banlandığım konuda onunda arkadaşı banlandı! Arkadaşı için bir şeyler yapacaktır tabi bunu normal karşılıyorum. Tıpkı benim ceza aldığım akşam arkadaşlarımın sitem etmesi gibi sağolsun var olsunlar...
Ama biz ne kimseyi tahrik ederiz nede dalga geçeriz! Biz kendi topiğimizde birbirimizle dalga geçer eğleniriz.
Saygılarımla....