- 23 Ağustos 2025
- 1.407
- 2.633
- 48
Ne gerek var siz kendi hayatınıza odaklanın ve yokmuş gibi davranın. Eşiniz haklı hem numarasını hem de varsa sosyal medyadan silin. Görmediğiniz için de siniriniz bozulmaz.İyi akşamlar kızlar. Eşimin ailesiyle zaten sürekli gelgitli bi ilişkim olduğumu soylemistim. Neyse ciddi anlamda huzursuzluk ve kaostan nefret ettiğim için bi şeyleri bazen alttan aldım bazen kendi içimde bahaneler bularak ama onu da o yüzden yapmamislardir diyerek affetmeye çalıştım ama olmadı.Iyi niyetim hep elimde patladı. Neyse kaynim evlendi. Ben kv kp aram iyi olmasa bile eltimin suçu yok onunla belki güzel bi iletişimimiz olur diye ona adım attın.Cunku birlik beraberliği ciddi anlamda seviyorum. Neyse evlendiler ettiler eve davet ettim .Evimde hediyemle samimiyetimile karşıladım. En azından ekimden geleni yaptığımi düşünüyorum. Sonra baktım ben durumlardan gizlenmsiim biraya gelince hep ben nasılsın ne var ne yok vs diyorum. Şok derece mesafeli. Sünnet düğünü oldu kv ve ikisi son anda geldiler hiç ne var ne yok diye soran olmadı.En son kendi durumumda bi video paylaşmıştım o videodan sonra laf sokan durumlar paylaşmaya basladi. Geçen bi toplumda bi arayq geldik asla yüzüme bakmadı gene ben selam verdim ki bu sondu. Kendimi de tartip biçtim ama daha yakın bile olmadigim bi insana ne yapmış olabilirim ki böyle lafa durumlar paylaşıp kendince kendini haklı çıkarıyor. Bi kere kayinvalideme konusu açılınca yüzüme bakmadigini aradığında telefonları acamadigini bu yuzdende kendimi geri çektiğimi söyledim.Acaba bunu mu yetiştirdi buna mı kuruldu diye düşünüyorum. Çünkü durumlarda arkadan konuşanlar bilmem neler gibi şeyler paylaşmis. Kendimden eminken bile neden o salak saçma durumlar modumu düşürüyor?eşim numarasını sil diyor uzak dur Diyor çünkü o da benim iyi niyetimin karşılıksız olduğunu gördü. Artık konuyu açınca kızıyor bu evde bu kızdan durumundan bahsetme bize bak diyor .ama haketmedigim şekilde lanse edilmek uzuyor beni.
Evde konusunu açmam. Nasıl davranıyorsa öyle davranırım. Eşinle huzurumu neden bozayım. Baştan belki kv falan dedikodunu ediyor yada mesafeli ol vs demişte olabilir bilemeyiz.İyi akşamlar kızlar. Eşimin ailesiyle zaten sürekli gelgitli bi ilişkim olduğumu soylemistim. Neyse ciddi anlamda huzursuzluk ve kaostan nefret ettiğim için bi şeyleri bazen alttan aldım bazen kendi içimde bahaneler bularak ama onu da o yüzden yapmamislardir diyerek affetmeye çalıştım ama olmadı.Iyi niyetim hep elimde patladı. Neyse kaynim evlendi. Ben kv kp aram iyi olmasa bile eltimin suçu yok onunla belki güzel bi iletişimimiz olur diye ona adım attın.Cunku birlik beraberliği ciddi anlamda seviyorum. Neyse evlendiler ettiler eve davet ettim .Evimde hediyemle samimiyetimile karşıladım. En azından ekimden geleni yaptığımi düşünüyorum. Sonra baktım ben durumlardan gizlenmsiim biraya gelince hep ben nasılsın ne var ne yok vs diyorum. Şok derece mesafeli. Sünnet düğünü oldu kv ve ikisi son anda geldiler hiç ne var ne yok diye soran olmadı.En son kendi durumumda bi video paylaşmıştım o videodan sonra laf sokan durumlar paylaşmaya basladi. Geçen bi toplumda bi arayq geldik asla yüzüme bakmadı gene ben selam verdim ki bu sondu. Kendimi de tartip biçtim ama daha yakın bile olmadigim bi insana ne yapmış olabilirim ki böyle lafa durumlar paylaşıp kendince kendini haklı çıkarıyor. Bi kere kayinvalideme konusu açılınca yüzüme bakmadigini aradığında telefonları acamadigini bu yuzdende kendimi geri çektiğimi söyledim.Acaba bunu mu yetiştirdi buna mı kuruldu diye düşünüyorum. Çünkü durumlarda arkadan konuşanlar bilmem neler gibi şeyler paylaşmis. Kendimden eminken bile neden o salak saçma durumlar modumu düşürüyor?eşim numarasını sil diyor uzak dur Diyor çünkü o da benim iyi niyetimin karşılıksız olduğunu gördü. Artık konuyu açınca kızıyor bu evde bu kızdan durumundan bahsetme bize bak diyor .ama haketmedigim şekilde lanse edilmek uzuyor beni.
Bunun takik olmakla alakası yok.Insaniz ya hani haketmedigimiz bi muamele gördüğümüzde sorgulamak kadar doğal ne olabilir?Elticim sen misin bu konuyu benim eltim açmış olabilir. Harbi takık girlsin. İnsanları sal. Sana gelen bir şey yoksa insanlardan, sen de verme. Okey?
Bende öyle düşünüyorum daha sevgililerdi karsilasirdik asla yüzüme bakmazdi. Neyse kendi bilir artıkEvde konusunu açmam. Nasıl davranıyorsa öyle davranırım. Eşinle huzurumu neden bozayım. Baştan belki kv falan dedikodunu ediyor yada mesafeli ol vs demişte olabilir bilemeyiz.
Gereksiz samimiyet kurma bence
Becerebilirsem olmam kendimden bu yüzden nefret ediyorum. Aklıma sey geliyor birgun gördüğümde aramızda bi şey bile geçmedi bu tavrına anlam veremedim bi sıkıntı mı var diye sorsam.mi
ben farkli şehirde büyüdüm bu yüzden bakış acılarımız farklı .Ama genede hep uyum sağlamaya çalıştım ama olmayınca olmuyor. Zaten adım geçimsiz huysuzHayır tabiki iyice totosunu kaldırmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum. Onların kendi aralarında iyi olmaları senin huysuz geçimsiz bir insan olduğunu göstermez. Kültür olarak farklısınızdır. Senin alttan alamayacağın şeyleri eltin tolere ediyordur vs. Kesin kendi aralarında konuşup “aman ben yüz vermiyorum zaten” dediğine eminim ama ispatlayamam. Numarasını sil, hayatından çıkart. Hatta komple hayatlarından çık. Görme, duyma, iletişim kurma. Bırak merak eden onlar olsun.
Peki eşimin bunlarla görüşmesine yani elti kişi için diyorum karismam doğru mu sizce? En basitinden iftar davetlerine falan çağırdılar diyelim eşimi gitmesine karışmam haklı miSevgiliyken yüzüne bakmayan insanı evlendi diye evine falan davet etmen. İnsanlar seni sevmiyorsa sen de onları sevme. Olay bu kadar basit
Çekiniyordur belki diye ben yakınlık kurdumSevgiliyken yüzüne bakmayan insanı evlendi diye evine falan davet etmen. İnsanlar seni sevmiyorsa sen de onları sevme. Olay bu kadar basit
Neden sorasınız ki? Ben olsam assssla sormam. O sizi görmezden geliyorsa siz de onu görmezden gelin. Sormak önemsemek demektir, kendinizi neden o duruma düşürüyorsunuz? Eşiniz de bu konuyu açma demiş. Kapatın artık.Becerebilirsem olmam kendimden bu yüzden nefret ediyorum. Aklıma sey geliyor birgun gördüğümde aramızda bi şey bile geçmedi bu tavrına anlam veremedim bi sıkıntı mı var diye sorsam.mi
Haklısınız teşekkür ederimNeden sorasınız ki? Ben olsam assssla sormam. O sizi görmezden geliyorsa siz de onu görmezden gelin. Sormak önemsemek demektir, kendinizi neden o duruma düşürüyorsunuz? Eşiniz de bu konuyu açma demiş. Kapatın artık.
Ben de tam olarak bu durumdayim başka açıklaması yok çünkü en basiti nisan oldu kizi bi sosyal medyadan ekledim kaynim silmiş isteği .Çünkü kendileri beni sevmiyor.Anne babalarına hakettikleri cevapları verdiğim için.Neyse kendisi bilir.Küsugun ortağı olmaz sonucta ben mesela aynı durumda bana davranışına bakardım banane kayinvalide ile olan problemden derdim.Benim bir yengem vardi, aileye yeni gelin gelen kadini bize karsi bastan doldurdu. Biz ne kadar iyi davransak da kadin bize asla güvenmedi, mesafeli durdu.artik ona ne anlattilarsa. Biz geline yine de kötü davranmadik. Mesafesini kabul ettik, kafa da takmadik (aslinda kendisini severdim, ama insanlar istemeyince istemiyor). Demek istedigim: Kalan ailele problemleriniz varsa onlar coktan doldurmustur. Sizin birsey yapmaniza gerek yok. Siz mesafenizi koruyun. Numara engellemeye silmeye gerek yok. O sadece bosuna ortaligi karistirir..durumlarina bakmayin yeter. Instagram facebookta profili silmeden görünmeze alin olur biter. Kendinizi ve evliliginizi yipratmaya asla degmez.
Eltinizden kayınvalidenizden başka hayatınız yok mu? Neden gündeme getirip duruyorsunuz ki? Silin kesin görüşmeyin görüşmek istemiyor demekki. Herkes herkesle ille de akraba diye görüşmek zorunda değil. Belki dedikodu duydu, belki sadece senden hoşlanmadı belki başka bir şey. Ama sal yaniİyi akşamlar kızlar. Eşimin ailesiyle zaten sürekli gelgitli bi ilişkim olduğumu soylemistim. Neyse ciddi anlamda huzursuzluk ve kaostan nefret ettiğim için bi şeyleri bazen alttan aldım bazen kendi içimde bahaneler bularak ama onu da o yüzden yapmamislardir diyerek affetmeye çalıştım ama olmadı.Iyi niyetim hep elimde patladı. Neyse kaynim evlendi. Ben kv kp aram iyi olmasa bile eltimin suçu yok onunla belki güzel bi iletişimimiz olur diye ona adım attın.Cunku birlik beraberliği ciddi anlamda seviyorum. Neyse evlendiler ettiler eve davet ettim .Evimde hediyemle samimiyetimile karşıladım. En azından ekimden geleni yaptığımi düşünüyorum. Sonra baktım ben durumlardan gizlenmsiim biraya gelince hep ben nasılsın ne var ne yok vs diyorum. Şok derece mesafeli. Sünnet düğünü oldu kv ve ikisi son anda geldiler hiç ne var ne yok diye soran olmadı.En son kendi durumumda bi video paylaşmıştım o videodan sonra laf sokan durumlar paylaşmaya basladi. Geçen bi toplumda bi arayq geldik asla yüzüme bakmadı gene ben selam verdim ki bu sondu. Kendimi de tartip biçtim ama daha yakın bile olmadigim bi insana ne yapmış olabilirim ki böyle lafa durumlar paylaşıp kendince kendini haklı çıkarıyor. Bi kere kayinvalideme konusu açılınca yüzüme bakmadigini aradığında telefonları acamadigini bu yuzdende kendimi geri çektiğimi söyledim.Acaba bunu mu yetiştirdi buna mı kuruldu diye düşünüyorum. Çünkü durumlarda arkadan konuşanlar bilmem neler gibi şeyler paylaşmis. Kendimden eminken bile neden o salak saçma durumlar modumu düşürüyor?eşim numarasını sil diyor uzak dur Diyor çünkü o da benim iyi niyetimin karşılıksız olduğunu gördü. Artık konuyu açınca kızıyor bu evde bu kızdan durumundan bahsetme bize bak diyor .ama haketmedigim şekilde lanse edilmek uzuyor beni.
Burda elti yerine amca teyze olsa gene takarım ben genel olarak böyle huzursuzluar sevmiyorum .Herkesle iyi olmak iti geçinmek istiyorum. Sorunda bu zaten. Niye bunu istiyorum neyin eksikliği bilmiyorumEltinizden kayınvalidenizden başka hayatınız yok mu? Neden gündeme getirip duruyorsunuz ki? Silin kesin görüşmeyin görüşmek istemiyor demekki. Herkes herkesle ille de akraba diye görüşmek zorunda değil. Belki dedikodu duydu, belki sadece senden hoşlanmadı belki başka bir şey. Ama sal yani
Büyük bir sorun, çok zorlanırsınız böyle.Burda elti yerine amca teyze olsa gene takarım ben genel olarak böyle huzursuzluar sevmiyorum .Herkesle iyi olmak iti geçinmek istiyorum. Sorunda bu zaten. Niye bunu istiyorum neyin eksikliği bilmiyorum
Hayatınızda daha önce ailenizde bir sorun görmemişsinizdir. Akraba ilişkileriniz kuvvetlidir. Kötü niyetli insanlara denk gelmemişsinizdir. Ama insan evlenince ele karışınca alışıyor böyle şeylere. Zamanla alışırsınız görmezden gelmeyi bilmek gerekiyor.Burda elti yerine amca teyze olsa gene takarım ben genel olarak böyle huzursuzluar sevmiyorum .Herkesle iyi olmak iti geçinmek istiyorum. Sorunda bu zaten. Niye bunu istiyorum neyin eksikliği bilmiyorum
MalesefBüyük bir sorun, çok zorlanırsınız böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?