sıkma canını kavga sırasında herşey söylenir.. sırf bu durum yüzünden boşanacak mısın hayır! o zaman hiç kafanda büyütme kavgada herşey söleniyor.. hem ne dediğine bakma şunu düşün eşin sana gerçekten ne hissediyor... mesela benm eşim beni çok sever ben bilirim ki kavga sırasında ne derse desin kızdığı için daha doğrusu onun canını yaktğmdan o da canım biraz yansın diye söyler.. sonra herşey unutulur..yeterki söyledikleri dilinde olsun bunu bil..
size cirkin dememis ki
ben mi anlamadim ??
Kendisi peki dünyaca ünlü bir star falan mı?Boşverin takmayın....
çirkin demedi ama onu ima etti
benden etkilenmemiş güya, ama o eskiden çıktığı çirkinden etkilenmiş
bu demek oluyoki ben çirkindende çirkinim
5 yıllık evliyiz herzaman bana çok güzelsin diyordu şimdide sinirlendiğimi görünce fıstık gibisin diyor ama iş işten geçti ben sinirlendim bi kere
kendimi çirkin hissediyorum
onun eskiden çıktığı kızdanda çirkin hissediyorum ki o gerçekten çirkin bi kızdı
Kafan karisik degil, kendini dolduruyorsun.
İnsan kendine boyle zarar verir iste. Yapma bunu.
O artik senin esin eskileri kurcalama.
Ayrica esinin sana "sen en..." demesi gerekmiyor ki.
Yani hakaret farkli birseydir, sana ayna olmak farkli.
Esler birbirnin en net gosteren aynasi olmali.
Ofkeliysen ofkelisindir, bu hakaret degil ki?!
Doldurma kendini lutfen.
ya ben eşimi anlamakta zorlanmaa başlıyorum
nasıl söylesem bilmiyorum ama bana çirkinsin dedi, kavga ettim onunla az önce, konuşmuyorum
bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde etkilenmedim, zamanla ama çok bağlandım sana
o anda benim kafama dank etti. biz tanışmadan önce eşim başka bi kızla çıkıyordu. allah yaratmış, küçük görmüyorum ama kız benim tipim değildi, yani ben erkek olsaydım onunla kesinlikle çıkmazdım. eşime sormuştum nasıl çıkmaya başlamıştınız diye eşimde o bana teklif etmişti bende ne yalan söyliyim etkilenmiştim ondan demişti. be gülüp geçmiştim
ama şimdi bu akşam bana bunu diyince aklıma bu olay geldi
yani kısacası onu benden daha güzel buldu
sonra bana diyorki ben seni zamanla tanıdım ne kadar sinirli, öfkeli ve değişken olduğunu bile bile seninle evlendim. eee madem öle diyosun demek ki kişiliğimide beğenmiyosun e daha niye evlendin ki benimle??? hem çirkinm hem öfkeliyim... kimse bana şimdiye kadar çirkin demedi...
şimdide dönmül diyorki çirkin olsaydın ben senle evlenirmiydim?? ee karar ver, çirkinmiyim değilmiyim
ben onun gözünde eski çıktığından daha çirkinim herhalde, canım sıkkın kendimi çirkin hissediyorum... neymiş, ilk gördüğünde benden etkilenmemiş, etkilenmemişse neden ilk görüşmeden sonra peşime takıldı ve yakamdan düşmedi senelerce
hatta anladığım kadarıyla benimle tanıştığında o kızla hala çıkıyordu, sonradan kızı terketmiş ve tenbihlemiş ben Carriyle çıkmayı düşünüyorum sakın söyleme ona daha yeni ayrıldığımızı
kafam karışık yaaa
yok canim yaaa
sorun ariyorsun sen walla
ayni lafi bende duydum
ilk gordugumde birsey hissetmedim dedi
gerci benim resmimi görmüstü
sonra tanistigimiz zaman begenmiss
benim esim asiri sekilci zaten
simdi diyoki sen guzel olmasaydin evlenmeyi biraz daha düsünürdüm diyo:))
sende takacak seymi bulamadin canim yaaa
begenmese niye evlensin adam
sIkma adamin canini
bozmayin keyfinizi
ttlm benc böle hsstmemlsn yani. belki d yanlış anlamışsndr yani sni eski çıktıından dha çirkn görse ndn snnle ewlensn ki dmi?
kavga etmedik ki ilk başta
durup dururken bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde etkilenmedim sonradan çok sevdim seni
aslında tanışmamızda biraz hararetli geçmişti kavga etmiştim onunla ilk tanışmamızda ve o kavgamıza rağmen peşimi bırakmamıştı
şimdi diyorki benle kavga ettiğin için etkilenmemiştim senden ne alakaysa
ben hiç bişi anlamadım ki bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?