Ah işte herşeyin başı çocukluk dönemi....
Anneniz talihsiz bir konuşma yapmış ,siz de duymuşsunuz oysa annelere yavruları hep güzeldir..
Takmayın böyle şeyleri,güzellik gelip geçici,elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz.
Eşiniz çok mu yakışıklı?
yalan yalanevde 2 pc var yan pc de oturuyor arkamdan laf atıyor diyorki kızlar normalde fizikleri için değilde kişilikleri için sevilmeyi tercih eder sen ise tam tersi diyor, güya ben kavga çıkarmak için sebep arıyormuşum
tanıştığımızda çok ama çok yakışıklydı ama şimdi hafiften saçları dökülmeye başladı, göbeğide çıktı ama hala yakışıklı sayılır
1.90 boyunda, 95 kilo yeşil gözlü siyah saçlı
güya benim yüzümden saçları dökülmüş
yalan yalan
kendıne ozguvenını kaybettırmek ıcın yapıyor bence senın ıcın bırınden ayrılmıs eeee
senın kısılıgını nerden anladı gorunce yalan yalan ınanma
Erkekler şımarmaya çok meyilli maalesef.:)
Sana şu bir kadın bir erkek dizisini izlemeni öneririm aynı konular paylaşılıyor..Kadınların fazla duygusallıktan en önemsiz bir durumu nasıl büyütüp uluslararası hale getirdiğini anlatıyor!
zaten hırsımdan ona sende yakışıklı değilsin ki zaten dedim
hem kel hemde şişkosun
Pardon yaş kaç?Çok çocukça geldi muhabbetleriniz.Gereksiz.
seyrediyoruz onu
zeynebe çok benzetiyor beni kişilik olarak
durup dururken bişiler buluyosun huzur kaçırmak için diyor
artık senin sorularına cevap vermicem diyo
zoru sewer erkekler ,hadi bidse kişiliğimide gördü diyelim, nasıl beğedi ki ben normalde ilk görüşte gıcık kapılan insanım
Herkeş buraya toplanmış ne iş?:26:
kızı fecı merak ettım heeski sevgilisini facebookunu buldum
resimlerini açtım
al bak özlemişsindir dedim
Kesinliklen haklı cevap vermemesi en iyi çözüm çünki ne dese kızacaksın ben öyle oluyorum..Tartışma esnasında..
zoru sewer erkekler ,
ya sallamıs allah askına bırak ya sende ınadına ıyıce suslen puslen tak takıstr
erkekler sana bakmıomu yolda yurrken ınadına ıyıce baktr kendıne onun yanında gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?