bana çirkin dedi :(

küçükkende çok kıskançtım abimi gizliden kıskanıyordum herkes onu çok seviyor diye
ben hem çirkin hem yaramazdım

Eşiniz çok mu yakışıklı?

tanıştığımızda çok ama çok yakışıklydı ama şimdi hafiften saçları dökülmeye başladı, göbeğide çıktı ama hala yakışıklı sayılır
1.90 boyunda, 95 kilo yeşil gözlü siyah saçlı

güya benim yüzümden saçları dökülmüş

Son düzenleme:
evde 2 pc var yan pc de oturuyor arkamdan laf atıyor diyorki kızlar normalde fizikleri için değilde kişilikleri için sevilmeyi tercih eder sen ise tam tersi diyor, güya ben kavga çıkarmak için sebep arıyormuşum
yalan yalan
kendıne ozguvenını kaybettırmek ıcın yapıyor bence senın ıcın bırınden ayrılmıs eeee
senın kısılıgını nerden anladı gorunce yalan yalan ınanma

Erkekler şımarmaya çok meyilli maalesef.:)

yalan yalan
kendıne ozguvenını kaybettırmek ıcın yapıyor bence senın ıcın bırınden ayrılmıs eeee
senın kısılıgını nerden anladı gorunce yalan yalan ınanma

hadi bidse kişiliğimide gördü diyelim, nasıl beğedi ki ben normalde ilk görüşte gıcık kapılan insanım

Sana şu bir kadın bir erkek dizisini izlemeni öneririm aynı konular paylaşılıyor..Kadınların fazla duygusallıktan en önemsiz bir durumu nasıl büyütüp uluslararası hale getirdiğini anlatıyor!

Sana şu bir kadın bir erkek dizisini izlemeni öneririm aynı konular paylaşılıyor..Kadınların fazla duygusallıktan en önemsiz bir durumu nasıl büyütüp uluslararası hale getirdiğini anlatıyor!

seyrediyoruz onu
zeynebe çok benzetiyor beni kişilik olarak
durup dururken bişiler buluyosun huzur kaçırmak için diyor
artık senin sorularına cevap vermicem diyo

eski sevgilisini facebookunu buldum
resimlerini açtım
al bak özlemişsindir dedim

seyrediyoruz onu
zeynebe çok benzetiyor beni kişilik olarak
durup dururken bişiler buluyosun huzur kaçırmak için diyor
artık senin sorularına cevap vermicem diyo

Kesinliklen haklı cevap vermemesi en iyi çözüm çünki ne dese kızacaksın ben öyle oluyorum..Tartışma esnasında..

hadi bidse kişiliğimide gördü diyelim, nasıl beğedi ki ben normalde ilk görüşte gıcık kapılan insanım
zoru sewer erkekler ,
ya sallamıs allah askına bırak ya sende ınadına ıyıce suslen puslen tak takıstr
erkekler sana bakmıomu yolda yurrken ınadına ıyıce baktr kendıne onun yanında gorsun

seni elinde oynatamadığı için ilk zamanlar korkmuştur sonra kolay olan kız arkadaşından sıkılmış size aşık olmuştur.güsellik gecicidir kafa yorma yarın ikinizde yaşlanacaksınız üzülme bence.güselin daha güseli çirkinin daha çirkini bulunur...

zoru sewer erkekler ,
ya sallamıs allah askına bırak ya sende ınadına ıyıce suslen puslen tak takıstr
erkekler sana bakmıomu yolda yurrken ınadına ıyıce baktr kendıne onun yanında gorsun

o yokken bakıyolarda o yanımdayken kimse bakmaya cesaret edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…