bana çirkin dedi.

nerdeyse senin de suratına tuh dedim diye mutluluktan uçacaksın bakıyorum:)) rahatladın mı bebeğim başın göğe erdimi ? :)

bı gıt Allah askına ya delı mıdır nedır

Sayın üyemiz mhr,
Ben yönetime forumumuz da evcilik bölümü açılması için öneri sunarım.
Sizde rahat rahat eğlenirsiniz :)

tamam açıklıyorum..''bebeğime coni dedi'' konusuna güzelleme yaptım..suyunu çıkarmasanız olmaz..hoş o konuyu açan arkadaşla sıkıntım yok,ama başlığı ilginç gelmişti..

ya niye bu kadar sinirlendiniz ki? anlamadım valla.ne var iki geyik çevirsek..aboooooo. dövecekler..

Kadın hamile.Hormonlarından dolayı bir lafa alınmış.Sizde bununla geyik geçiyorsunuz.Belki çirkin olmayabilirsiniz,ama yaptığınız çok çirkin.

Son düzenleme:
Sende iş güç yok galiba,önce ki konularına baktım da hep boş muhabbete konu açmışsın.
Geyik yapılcak yer mi bu bölüm.Kalk git kumda oyna.

baska konuyu dalgaya almana gerek yok sen cirkin degilsen bile bu yaptigin gercekten cok cirkin

bi arkadas demıstı ya tekrardan karısı geldı galıba konu sahıbının oflıne oldu yıne

ya niye bu kadar sinirlendiniz ki? anlamadım valla.ne var iki geyik çevirsek..aboooooo. dövecekler..

Bir gün bir derdiniz olduğunda, (büyük-küçük farketmez) ,
O zaman bende sizin derdinizle alay edip aa pardon güzelleme yapıp,
sonra da iki geyik çevirsem??
Sizin içinizi acıtan bir konu hakkında dalga geçsem??

Allah kimseyi empatiden yoksun bırakmasın. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…