bana çirkin dedi.

tweety canım ben bişeyler kaçırdım sanırım :26::26:
neler olmuş ayol
oysaki sadece 1 saat kaçmıştım

ayy ne güzel geyik konusu bulmuuşsun zeka ortada yani
şu mübarek ayda insanlarla eğlendiğini sanmak
13 14 yaşlarında ergen bir erkek izlenimi aldım

açtığı konu konu değil birde açıklama başkasını derdiyle alay etmek bunada insanlık diyorsan mhr sen bence ruhu gerçekten çirkin bir insansın .....

tweety canım ben bişeyler kaçırdım sanırım :26::26:
neler olmuş ayol
oysaki sadece 1 saat kaçmıştım

pek birsey kacirmadin canim,
arkadas baskasinin konusuyla alay gecmis tepkileri alincada ucmus,
herhalde herkesin onunla beraber geyik yapacagini sandi

pek birsey kacirmadin canim,
arkadas baskasinin konusuyla alay gecmis tepkileri alincada ucmus,
herhalde herkesin onunla beraber geyik yapacagini sandi

karekter yok anacım bu adamda
ama kızlar çok korkutmuşunuz adamı size kocaman
cevapları hep okudumda çok güzel yorum yapmışınız kızlar yazan parmaklarınıza saglık

hem de öğlen arası yemekte..üzüntüden mamamı bile yiyemedim..(

uufff!!!!! keşke sadece çirkin olsanız..
şu yazdığınız konuya bakınca ergen tribi mi bu ne yaa dedim ama yok yani "mama"dan sonra gördüm ki durum sadece çirkinlik değil...

Hea bir de işin aslı başka bir konuyla dalga geçmekmiş ki işte az önce düşündüklerim de ne kadar haklı olduğumu anladım..

keşke sadece çirkin olsaydınız...

Son düzenleme:
Tamam, gay olabilirsiniz, Kadınlar Kulübü'nde sorunlarını birbiriyle paylaşıp birbirine destek olan kadınlara özenmiş olabilirsiniz. Ama en azından dersinizi iyi çalışın. Abartmaya gerek yok ki. Gerçek hayatta kadınların yapmadığı kadar kırıtırken de eminim böyle oluyorsunuzdur. Buraya yalnızca kadınlar üye olabilir. Bu kadar özeniyorsanız kestirin gitsin efenim...

(Mahir diye gaymı olur ya...)

tamam açıklıyorum..''bebeğime coni dedi'' konusuna güzelleme yaptım..suyunu çıkarmasanız olmaz..hoş o konuyu açan arkadaşla sıkıntım yok,ama başlığı ilginç gelmişti..

ya niye bu kadar sinirlendiniz ki? anlamadım valla.ne var iki geyik çevirsek..aboooooo. dövecekler..

Programımıza burda son verirken yeni birgünde yepyeni konuklarla buluşmak üzere esen kalın diyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…