- 9 Ağustos 2025
- 120
- 50
- 13
- 20
- Konu Sahibi Merve1907777
Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20Kaç yaşındasın?
Başkaları doğruyu söylüyor neden sağlıklı bir durum değilDoktora gidin bence, başkalarının lafıyla kendini çirkin bulmak sağlıklı bir durum gibi gelmiyor
Ya onlardan gerçek yorum yapmalarını istedim ve yaptılar çok cirkinsin veya çirkinsin diyorlarKim diyor
E başka bir konuda güzelim, herkesin gözü üzerimde, nazar değiyor yazmışsınızBana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Kim kimYa onlardan gerçek yorum yapmalarını istedim ve yaptılar çok cirkinsin veya çirkinsin diyorlar
Gerçekler ama bunlarKlasik ergen zorbalaması ama bakımdan önce kendini geliştirmeye çalış, yazdığın şeyler okunmuyor ve anlaşılmıyor.
Ya ben kendimi çoğunlukla çirkin görüyorum ya anksiyete var bende yanlış anlıyorum büyük ihtimalleE başka bir konuda güzelim, herkesin gözü üzerimde, nazar deyiyor yazmışsınız
Ya ben kendimi çoğunlukla çirkin görüyorum ya anksiyete var bende yanlış anlıyorum büyükE başka bir konuda güzelim, herkesin gözü üzerimde, nazar deyiyor yazmışsınız
Ya insanlar tanimadigimKim kim
Kuzum kendini geliştir diyorum, yani önce konuştuğun dili etkin kullanmayı öğren.Gerçekler ama bunlar
Dilimi gelistirmek değil ki şuan konumuzKuzum kendini geliştir diyorum, yani önce konuştuğun dili etkin kullanmayı öğren.
Merve ergenus duygularını başka bir yerde tatmin et. Herkes kendine göre bir insan. Bana göre dünyanın en kezbanı olabilirsin başkasına göre ise prensessindir. Bu işler böyle.Ya ben kendimi çoğunlukla çirkin görüyorum ya anksiyete var bende yanlış anlıyorum büyük
Ya insanlar tanimadigim
Şuan derdim bir şeyi tatmin etmek değil güzel olabilmek için yollar arıyorum her gün devamlı dua etsem güzel olmak için bu işe yarar mı mesela ya da bilmiyorum hiç mi çözümüMerve ergenus duygularını başka bir yerde tatmin et. Herkes kendine göre bir insan. Bana göre dünyanın en kezbanı olabilirsin başkasına göre ise prensessindir. Bu işler böyle.
PekiDilimi gelistirmek değil ki şuan konumuz