• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana çok çirkinsin diyorlar ben artık sokağa çıkmak istemiyorum böyle yaşanmaz mi

Merve1907777

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
120
50
13
20
Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun

Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
E başka bir konuda güzelim, herkesin gözü üzerimde, nazar değiyor yazmışsınız

Son düzenleme:
Ya ben kendimi çoğunlukla çirkin görüyorum ya anksiyete var bende yanlış anlıyorum büyük

Ya insanlar tanimadigim
Merve ergenus duygularını başka bir yerde tatmin et. Herkes kendine göre bir insan. Bana göre dünyanın en kezbanı olabilirsin başkasına göre ise prensessindir. Bu işler böyle.

Merve ergenus duygularını başka bir yerde tatmin et. Herkes kendine göre bir insan. Bana göre dünyanın en kezbanı olabilirsin başkasına göre ise prensessindir. Bu işler böyle.
Şuan derdim bir şeyi tatmin etmek değil güzel olabilmek için yollar arıyorum her gün devamlı dua etsem güzel olmak için bu işe yarar mı mesela ya da bilmiyorum hiç mi çözümü

Back
X