Aslında nasıl başlıyacağımı bilmiyorum.Tuhaf bir şey var karşımda.Sevgilimin yengesi daha beni ilk duduğundan beri bana takık durumda. kendisi çok sorunlu bir insan. benim adım ve kendim o eve girmeden evvel de sorunluymuş zaten eşiyle, kaynanasıyla, kayın babasıyla. Birlikte yaşıyor sayılırlar. Ama beni bildiğinden beri bütün sorunlarını bana yöneltti. kayınvalideye aldığım hediyeleri görünce onlara küsmeler, faceden yaptığım yorumları görüp bana yalaka damgaları vurmalar, Hatta kayınvalide adayına yaptığım yorumları kendine yediremeyip silmeler..Neyse daha sonra tanıştık tüm aileyle..Bu kız benle hiç muhabbete girmedi merhaba merhaba.Benden önceden beni istemediğini bildiğimden yakınlaşmaya çalışmadım. Neyse ben evden gidince bu yine isyan bayraklarını kaldırmış o güzel,alımlı tabi siz ancak onla ilgilenin diye.Artık o saatten sonra ne kavga çıksa evde bu kız beni katmaya başlamış tabi tabi siz kendinize uygun gelini buldunuz falan.Neyse bir gün anne adayıma mesaj attım facede nasılsın vs diye havadan sudan muhabbet..Sonra bu bunları görüyor ve evde bir kavga daha: siz onla konuşun muhabbet edin böyle olmaz ilk gelin benim en çok ben sevilmeliyim vs diye.Neyse daha sonra ben birkaç kez daha gittim bunlara. ama kızlar hissedersiniz ya hani yapmacık yapmacık gülmeleri tavırları ay ben kayınvalidemle çok iyiyim eşimle mükemmelim tavırlarını görmeliydiniz.koltukta oturan anne adayımın yanına gelip elini dahi tuttu sarılma vs haricinde :) normalde de aralarında o samimiyet yokmuş he.Neyse o günde sonra beni faceden ekledi..hayatı net üzerinde yaşıyor zaten bunla geçinen bir allahın kulu yok çünkü :) neyse ben de problemini öğrenmek için mesaj yazdım buna. Bana verdiği cevap şu: senin benle problemin var bence ben senle arkadaş olmak istiyorum :) dedim oluruz ama önce şu ne problemim varmış onu söyle dedim. hep lafı değiştirdi. en sonunda da bana senin karakterinde problem var bence sen ne kadar kötüsün ailecek sana gülüyoruz çok komiksin ben senin kadar kötüleşemem dış kapının dış mandalı dedi. Ben de sadece cevap olarak allahtan kötüleşemezsin yazdım :) neyse daha sonra sırf sevgilmin hatırına gittim onlara. allahım kız bana bir iyi bir iyi davranıyor görmeniz lazım insanda az bir utanma olur dediklerinden yok bırakın utanmayı yüzü dahi kızarmıyor aynı yapmacıklığında..ben aynı şekil davrandım ilk baştakiyle merhaba merhaba . Kendi kendime tınlama dedim o an. hiç tahammülüm yoktur yapmacıklığa. Yine bundan birkaç hafta sonra anne baba adayıyla dışarı çıktık. bu devamlı telle arar nerde kaldınız, ne yemek yapayım gibi bahanelerle :) ve o gün takıntı boyutunun büyüklüğünü öğrendim. bu devamlı benim lafımı ediyormuş şöyle giyiniyor saçını böyle yapıyor vs diye artı devamlı facede profilimi inceliyormuş saatlerce. üstüne sevgilimle ilişkimi kıskanıyormuş onlar neler yapıyor vs diye. kendisi bende ekli değil kocası ekli. hatta beni iki kez kocasından sildi..Hatta üstüne kocasından sevgilimi bile sildi..anlayacağınız face onun hayatı. Ve bu kadar şeyin üstüne hala ben arkadaş olmak istiyorum lafıyla masumluğa bürünüyor..Ben sadece ondan uzak durmak istiyorum, benim lafımı edip durmasın istiyorum insanlara o kadar..Hayatımda çok değişik gördüm ama bu kadarını ilk kez görüyorum..Daha bir çok şey var ama yazmaktan yoruldum o derece.