ben eşimle nişanlanmadan hiç evlerine gitmişliğim yoktu,ne zaman nışanlandık kv.dem ailece yemeğe aldı bizi,ben nişanlı olsam dahi buda tam bı resmiyet değildi gözümde,benden yaşça küçük elticikle münakaşa olmuştu.eşim ve ben kardeşlerimizin en büyükleriyiz en son bız evlendık
kaynım elticiği kaçırmış zamanında,şimdi önce onlar evlenmişler yaaa,yemek öncesi elticik,bı laf çaktı gene cevap vermedım,kollarını kaldırmış yukarı oynaya oynaya gelıyor bıde lafını söylüyr kuş kadar beynıyle....en kıdemlı benımmm hahaaahhyt, hiç sesimi çıkarmadım,sonuçta nısanlıyız bozuladabılır,ben öylece gözlerıne sertçe bakmayı seçtım,kv. bı laf etttı sustu kaldı kıdemlı elticik

bende ...işte okadar anne dedım sustum,
diyecegım o kiii, bana ters gelen sana normal gelebılır ama samımıyet olması gerken kadar olur,ben evlendım yıne devam ettırıyorum resmıyetımı,2. kişilerle,o kıdemlı eltıcıkte,hala karnının şişliğini indiremedi,süreklı bana laf sokar durur,muhattap olmam,gerekenı soyler terslerım onu....
işiniz zor arkadaşım,bende ailemde gormedım bu tarz lakayt kişiler bana da tuhaf gelıyor ,szıce normal olabılır ama banada bıraz fazla ılgılı bır gelın adayı gıbı geldınız

şimdiden boyle olduysa ılerısı daha da çirkinleşebilir....zaten sorunluymuşta !!!!!!!!