Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya boşver gitmesin zoruna falan zoruna gidecek birşey yok..sildim engelledim zaten hiç birine cevap atmayınvcca ama yinede çok zoruma gitti cok...
kendini değersiz görme
o senin değeri bilememiş
zaman geçince emin ol niye atmışım ki değmezmiş diyeceksin
çok taze daha durumun hemen geçmeyecek sabır arkadaşım inş geçecek
Öyle düşünme erkekler ilk zamanlar öyle mutlu gözüküyorlar ama sonrasında öyle olmuyor canım bak :)herşeyi yalanmış. sık sık çevrimiçi o mutlu buldu birilerini beni ise insan yerine bile koymuyr o kadar değersizim.
Keşke yazmasaymışsınız ama olmuş bir kere.
Sizin de artık onlardan uzak durmanız için bir sebebiniz daha oldu, "çok feci rezil ettim kendimi" deyip yollarına çıkmayacaksınız. Zaten engellemişsiniz falan, umarım işe yarar.
sana kızdım gitti...Merhaba sevgili arkadaşlar. Önceki konumu bilmeyenler için link; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimla-sorunlar.781503/
Arkadaşlar ben öyle hata ettim ki kendimi boğasım geldi. Bugün bir yazısını görüp eski nişanlıma kendi face hesabımdan mesaj attım bu bana cevap atmayınca ben mesaj üstüne mesaj attım. Hatta bazı mesajlarımı çevrimiçi olduğu halde okumadan sildi bile. His ediyrum zaten belki de biri var ama ben gibi saf hangi akla hizmet mesaj atıp kendimi küçülttüm ha bunda annesiniin de rolü var çünkü barışmamız için mesaj attı durdu. Ben yeniden olmaz dediğim halde. Kendimi çok küçük düşürdüm değil mi. Ben neden dimdik duramıyorum neden bkadar takip edip takıntı hali aldı nolur bu kardeşinize akıl verin. Cidden iç dünyamda sıkıntıdayım yapmak istemedğim halde yanlış olduğunu bildigim halde attım. İçim içimi yiyor mutlu hayatında belki biri var relax hiç mi değerim yoktu da hep böyle oldu vs. vsç.. akıl verin nolur bu akılsıza![]()
Canım ilerde inan o kadar şükür edersin ki bittiği için o zaman beni hatırla. :) gerçekten şimdi en kötü zaman senin için ama inan atlattiginda o kadar şükür edersinki anlatamam. İnan bu em doğrusu Ailene saygısı olmayan sana nasıl saygılı olur hiç düsünmüyormusun? Annene öyle kötü davranmis ailemi bişeye saymıyor sonuçta sende o ailedensin söyle bakım ilerde bu kişiyle nasıl bir gelecek düşünüyorsun inan hayret yani. Önüne bak bence evlenmeden bitmiş iyi olmuş yoksa hayatın çürürdü bu insanla. Allah tez zamanda unuttursun inşallahMerhaba sevgili arkadaşlar. Önceki konumu bilmeyenler için link; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimla-sorunlar.781503/
Arkadaşlar ben öyle hata ettim ki kendimi boğasım geldi. Bugün bir yazısını görüp eski nişanlıma kendi face hesabımdan mesaj attım bu bana cevap atmayınca ben mesaj üstüne mesaj attım. Hatta bazı mesajlarımı çevrimiçi olduğu halde okumadan sildi bile. His ediyrum zaten belki de biri var ama ben gibi saf hangi akla hizmet mesaj atıp kendimi küçülttüm ha bunda annesiniin de rolü var çünkü barışmamız için mesaj attı durdu. Ben yeniden olmaz dediğim halde. Kendimi çok küçük düşürdüm değil mi. Ben neden dimdik duramıyorum neden bkadar takip edip takıntı hali aldı nolur bu kardeşinize akıl verin. Cidden iç dünyamda sıkıntıdayım yapmak istemedğim halde yanlış olduğunu bildigim halde attım. İçim içimi yiyor mutlu hayatında belki biri var relax hiç mi değerim yoktu da hep böyle oldu vs. vsç.. akıl verin nolur bu akılsıza![]()
inşallah arkadaşım bana nededi biliyr musun unutmana yardımcı olmak için yazmıyorum dedi ben ısrar edince
Canım ilerde inan o kadar şükür edersin ki bittiği için o zaman beni hatırla. :) gerçekten şimdi en kötü zaman senin için ama inan atlattiginda o kadar şükür edersinki anlatamam. İnan bu em doğrusu Ailene saygısı olmayan sana nasıl saygılı olur hiç düsünmüyormusun? Annene öyle kötü davranmis ailemi bişeye saymıyor sonuçta sende o ailedensin söyle bakım ilerde bu kişiyle nasıl bir gelecek düşünüyorsun inan hayret yani. Önüne bak bence evlenmeden bitmiş iyi olmuş yoksa hayatın çürürdü bu insanla. Allah tez zamanda unuttursun inşallah
kendi bulunmaz hint kumaşı sanki
yazmasın canımmm bırak .
seni gerçekten mutlu edebilecek biriyle tanışman için fırsat doğmuş sana
gerçekten değerini bilecek adam gibi adamla ol ins
Atlatılir inşallah inan anneni öyle küçük düsürmüs ilerde seni rezil ederdi cürütürdü. Bir koca eğer eşini seviyorsa ailesinede o kadar saygı göstermek zorundadır bence. Sevsin sevmesin demiyorum her erkek eşinin ailesine saygılı olmalı kadınlar içinde geçerli. Allah inşallah karşına temiz iyi kalpli birini çıkartır inşallah.bunu biliyorum canım bana yaptıklarına hep sustum olay anneme gelince ayrıldım zaten. İnşallah atlatırım
Atlatılir inşallah inan anneni öyle küçük düsürmüs ilerde seni rezil ederdi cürütürdü. Bir koca eğer eşini seviyorsa ailesinede o kadar saygı göstermek zorundadır bence. Sevsin sevmesin demiyorum her erkek eşinin ailesine saygılı olmalı kadınlar içinde geçerli. Allah inşallah karşına temiz iyi kalpli birini çıkartır inşallah.
sen sevinmen gereken yerde neden üzülüyorsunki? öyle kaba,saygisiz hatta seni sevmeyen bi insandan kurtulmusun iste evlenmeden,ne mutlu sana...nisan atinca insanin ne kadar üzüldügünü yasadigim icin bende biliyorum,hic gecmeyecek gibi oluyor ama simdi dönüp bakiyorumda ne kadar komikmis,iyiki ama iyiki atmisim nisanihayatimdaki en yanlis karar nisanlanmakti,en dogrusuda atmak oldu
hem sen degilmiydin,ablasi ve annesinin doldursuna geldi diyen,neden tekrar o kadina inanip denenmisi denemeye kalkarsin ki anlamadim.neyse olan olmus artik,bundan sonra arkana bakma,tökezlersin,takip etmiycem diyede kendine engel olma takibi bi zaman sonra birakacaksin,bunu cogumuz yasamistir. seni seven,saygi duyan birileri illa cikacaktir karsina,birak o anlik mutluluklara yelken acsin,kazanan sonunda sen olacaksin inan bana
utanmana yardmıcı olmamak için msj atmıyorum demiş ağır konuşmuş
bence bizim daha bişey dememize gerek yok