bana çok kızacaksınız ;(

Anneciginize saygı duymayan gözlerini dolu dolu yapan bi adam seni mutlu edebilecek miydi. Kaçan kovalanır, sen onun peşinden gittikçe o sana gelmeyecektir, seni isteyen senin peşinde koşsun. Olmaz böyle. Annesi aradığına göre hayatında kimse yok ama o kafasında bitirmiş ayrılmışsınız sen böyle yaptıkça iyiden iyiye soğur. Bırak soğusun belli ki uyumsuzsunuz anlaşamayacaksınız onun da seni mutlu edeceği yok. Kendimi küçük düşürdüm diye de düşünme aşk halleri bunlar olur öyle şeyler takılma. Bi daha da yapma değmez.

Canim biz ayrildiktan sonra baska kizlara yorum atti whatsaptan hic cikmadi bence biz ayrildiktan sonra gunlukte olsa hayatina giren ildu ama sunu anladim ki onun umrunda degilim insallah ta mutlu olur

Ablasida aynisini dedin annen koca degil evlat aryr bilseydik onceden keske dedi. Hic bisi diyemedim. Zaten canim benle yuzuk atmasinin surekli sebevi annesiydi okulum oldugu yogun oldugum halde aramaya caliardim neymis bir aydir gitmiyr musum da o git derse gidecekmisim gitme derse fitmeyecekmisim. Beni kendi halimw birakmadi ki hep sorunumuz oldu. Ben zaten ailesini seviyrdum onun demesyle degil beni kendimw birakaydi ben gider ona suprizde yspardim. Ama hep doldurulmus sekilde geliyr karsims. Benden kac yas kucuk yigenleri var neymis sevgilj iken aryr musum simdi neden aramiyr musum nedeni de baktim hep benaryrum kac yas kucukler arayip etmediler yani hep ailesi benden kat kat onde idi oyle olacskti ams keske denge kursayd
bunlar ne bicim insan ya? insan gelini de damadi da 'evlat' olarak gormek istemez mi? bunlarin mayasi belli arkadasim, seni gelin diye alip köle moduna sokacaklardi, git derlerse gidecen gel derlerse gelecen, her seye onlar karar verecek, aileni de ezecekler 'erkek evi' ruhsatiyla (!), bir de ne yapsan da senden kotusu olmayacak.. Allah korusun.. aklin mi yok? sukret ki, yuzleri evlenmeden cikmis..

İnşallah sen mutlu olursun ondan sana ne. Bak o hayatını yaşıyor senden vazgeçmiş bir kere vazgeçen yine vazgeçer. Sen de hayatına bak mutlu huzurlu ol. Doğru insan çıkacaktır karşına. Ne demişler kısmetse gelir bagdattan yemenden değilse ne gelir elden.

Canim biz ayrildiktan sonra baska kizlara yorum atti whatsaptan hic cikmadi bence biz ayrildiktan sonra gunlukte olsa hayatina giren ildu ama sunu anladim ki onun umrunda degilim insallah ta mutlu olur
amaaan seninki de fazla iyilik artik, ne bu Turk filmleri, mutlulugunu dilemeler filan?! Allah a havale et ve gec, yoluna bak.. bu yuzlerini gore gore evlenmek, bile bile lades olurdu..

bunlar ne bicim insan ya? insan gelini de damadi da 'evlat' olarak gormek istemez mi? bunlarin mayasi belli arkadasim, seni gelin diye alip köle moduna sokacaklardi, git derlerse gidecen gel derlerse gelecen, her seye onlar karar verecek, aileni de ezecekler 'erkek evi' ruhsatiyla (!), bir de ne yapsan da senden kotusu olmayacak.. Allah korusun.. aklin mi yok? sukret ki, yuzleri evlenmeden cikmis..

Cok uzdu canim disarida vurmaya mi kalkmadi uni kutuphanesinde okuluna geldik diye ne havaliniyn diye tekme atar gibi yapmadigimi kalmmadi ama dedim hep evlilik stresi. Yigeninin onunde cakmagi firlatirim mi demedi disarida su cakmagi kafana firlatrtim mi demedi. Hep duzelir dedim hep. Ama annesine asiri duskundu bendeotyrmayi kabul ettim her hareketimi ters anladi canim babamin kanatlari altindayken onun onunde tartistik bsna kac yasindaki ablsm sana cay tuttu cay dedi ama ben onlarin ysnina birsey yapilacak mi diye gittigimde yok ablacim otur sen derlerdi canim

İnşallah sen mutlu olursun ondan sana ne. Bak o hayatını yaşıyor senden vazgeçmiş bir kere vazgeçen yine vazgeçer. Sen de hayatına bak mutlu huzurlu ol. Doğru insan çıkacaktır karşına. Ne demişler kısmetse gelir bagdattan yemenden değilse ne gelir elden.

Cok hsklisin kardesim benim

amaaan seninki de fazla iyilik artik, ne bu Turk filmleri, mutlulugunu dilemeler filan?! Allah a havale et ve gec, yoluna bak.. bu yuzlerini gore gore evlenmek, bile bile lades olurdu..

Saflik demi canim haklisin bu iyi dusuncelerimden bu hale geldim ben zaten

burdaki bizim kararimiz yanlis anlamadiysam, o ve senin kararindan bahsediyor heralde???
ben ortada senin onunla aldigin bir karar göremedim!
sana söz hakki vermeyen, seni insan yerine koymayan bu sahisla daha ne kadar ileriye gitmeyi düsünebilirdin ki?
üstelik ne bir damat adayinin ne de bir damadin bir anneye söylemeyecegi seyleri söylemis... birakmakla iyi yapmissin..
en saglikli karar budur.. Allah karsisina onun gibi birini çikarir insAllah... dinsizin hakkindan imansiz gelsin...

bu psikopat adam için yorum bile yapmisim...
gel gör ki o kadar hakareti yutup sineye çekmissin yazik sana!!!
hadi sana bir yanlisi olsa, affedilecek bir durum söz konusu olsa eyvallah diyecegim
öyle birseyde söz konusu degil, annene hakaret etmis... neresinden olumlu bakabilinir ki bu duruma.???
niye aradin be güzelim... madem aradin bundan sonra tut kendini... bir daha böyle bir hata sakin yapma..
sil numarasini, mesajlarini... ona ait herseyi.. kapat bu defteri... o adam uslanmaz!!! sana geri senin istedigin gibi dönmez!!

bu psikopat adam için yorum bile yapmisim...
gel gör ki o kadar hakareti yutup sineye çekmissin yazik sana!!!
hadi sana bir yanlisi olsa, affedilecek bir durum söz konusu olsa eyvallah diyecegim
öyle birseyde söz konusu degil, annene hakaret etmis... neresinden olumlu bakabilinir ki bu duruma.???
niye aradin be güzelim... madem aradin bundan sonra tut kendini... bir daha böyle bir hata sakin yapma..
sil numarasini, mesajlarini... ona ait herseyi.. kapat bu defteri... o adam uslanmaz!!! sana geri senin istedigin gibi dönmez!!

Canim ben zaten donmesi icin atmadim nesaji bir paylastigi yaziyu goruncw sinirlenip attum oyle bir istegim olsaydi daha gecen hafta bile ablasi ywngesi mesaj ustune mesaj atti ara onu yumusat bitmesin falan diye biz bitmesini istemyrz falan. Engelledim canim ayni hataya dusmeyim diye

Cok uzdu canim disarida vurmaya mi kalkmadi uni kutuphanesinde okuluna geldik diye ne havaliniyn diye tekme atar gibi yapmadigimi kalmmadi ama dedim hep evlilik stresi. Yigeninin onunde cakmagi firlatirim mi demedi disarida su cakmagi kafana firlatrtim mi demedi. Hep duzelir dedim hep. Ama annesine asiri duskundu bendeotyrmayi kabul ettim her hareketimi ters anladi canim babamin kanatlari altindayken onun onunde tartistik bsna kac yasindaki ablsm sana cay tuttu cay dedi ama ben onlarin ysnina birsey yapilacak mi diye gittigimde yok ablacim otur sen derlerdi canim
ozetle kompleksli, saygisiz, bencil bi adam.. nefret edecek cok sebebin var, bos ver artik..

Back
X