hep derim "kadının kurdu kadındır."
bile istiye niye aralarına giriyorsun. sana da aşık değil.
sadece çocuğun sevgilisine üzüldüm.
Canım onun ilişkisi ıki yildir devam ediyor ondan once başkaları da oldu. Benim de hayatımda sadece biri oldu . Ama ikimiz de hep öncelikliydik . Tabi asla bi gün bile duygusal konular açılmadı . Ve ben asla onun hiçbir ilişkisine müdahale etmedim hatta hep onun hayatındaki kadınları savundum bi kadın gözüyle yorumladim sakinlestirdim çoğu zaman . Tabi içimde fırtınalar kopuyordu ama hep bastırdim. Hayatındaki insanlara hatta bana çirkeflik yapanlara bile hep saygılı davrandım kadın oldukları için anlamaya çalıştım. O da ilk sevgilim beni çok üzdü çok büyük hüsrana uğrattı ölümüme neden oluyordu diye hep üstüme titredi. Ondan sonra benim hayatıma giren kişi beni üzdü diye gözü döndü ölümle bile tehdit etti . Her neyse bu çocuğun da bana ilk gelisı ilk defa böyle birşey yaşandı. Işte son olayda da tamamen bittiğini söyledi yoksa asla yaklaşmazdim o kadına geri dönünce de tamamen kestim. Ben de düşünüyorum o kadar hissettim ki onun sevgisini aşkını ve hiç bir zaman böyle hissetmedim. Neden peki ineden böyle yaptı.çocuğun ne yapmak istediğini anlayamadım. Hem sana bu kadar bağlı hem kendisine sevgili bulmuş ondan ayrılınca sana olan duyguları depreşmiş. Bir ona bir sana geliyor ve bu böyle devam edecek gibi. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Ama bence daha fazla uzatma çok zor biliyorum ama dayanmak zorundasın. Düşünki birisiyle evlendin eşin seni onunla paylaşmaz asla. O yüzden ne kadar erken unutursan o kadar iyi olur canım.
Yalniz söyle birşey var kadın onun hayatındayken yalniz eve gitmedik arkadas da oradaydı opüşüp koklasmadk da o gece. Sadece o gece uyandiginda beni uyanık görünce öyle bi durum oldu ve tabi ki ben engel oldum ve bi daha asla ne benle ne başkasıyla o kadına bunu yapma diye tepkimi koydum. Yaşanılan olay bi ay geçtikten sonra oldu ve o zaman tamamen bitmişti sevgilisiyle . Hatta ona rağmen karsi koydum ama artık ikna olunca ben de duygularıma engel olamadım. Sonuçta artık hayatında kimse yok artık kadın da isteniyor diyordum o anO nasi bi arkadaslik dostlukmus o ole yalniz evlere gitmelere beraber yatmalar el ele tutusmalar falan adam kiz arkadasiyla senden olusan bi karma yapmis ayrica burdan onceliginin kiz arkadasi oldugunu kavramissindir hayatinda sen varken adam kizla bida gozden gecirme karari alio senlede oynuo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eSevgilisi oldugunu bile bile ve ondan etkilenerek arkadas olmaya devam ettin.
Zarari burda vermeye baslamissin zaten.
Hem o nasil bir arkadasliktir ki evde yalniz kalmalar, sarilmalar vs.
Allah'tan arkadasmissiniz! da bunlar olmus!
Eski sevgilisine döndü şu an o yüzdenNeden siz sevgili olmuyorsunuz, ben onu anlamadım :26:
Yalniz söyle birşey var kadın onun hayatındayken yalniz eve gitmedik arkadas da oradaydı opüşüp koklasmadk da o gece. Sadece o gece uyandiginda beni uyanık görünce öyle bi durum oldu ve tabi ki ben engel oldum ve bi daha asla ne benle ne başkasıyla o kadına bunu yapma diye tepkimi koydum. Yaşanılan olay bi ay geçtikten sonra oldu ve o zaman tamamen bitmişti sevgilisiyle . Hatta ona rağmen karsi koydum ama artık ikna olunca ben de duygularıma engel olamadım. Sonuçta artık hayatında kimse yok artık kadın da isteniyor diyordum o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?