Bana da bi bakar misiniz lutfen :-(

Ya aslında o bunu söyledi hep sen önceliklisin seni hayatımdaki tüm kadınlardan daha çok sevdim diye . Ama ben buna aşk anlamını yüklemedim benim yerim başkadır dedim . En son yakınlastigimızda da aynısını söyledi . Ya hayatında olmayi isteyeceggmi hiç düşünmemiş . Kendisini beni çok güzel buluyor (aşırı bi güzelliğim yok) yakıştırmyor. Bilmiyorum ki . Ama tabiki haklısın o kadını sevmese niye dönsün ona .

Sana herseyimsin derken kiz arkadasiyla bida deneme karari hakkindaki fikrin ne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnan anlamıyorum gerçekten bunu bensiz yapamayacağını soyluyor o kadın barışmak için onun yaşadığı şehre gidince onunla çözmeye karar veriyor. Ama kendimi de anlatamıyorum o kadın onun hayatındayken tek yanlış bi tavır sergilemdim ve kadının da bitirmek istediğine inanmadan yakınlasmasına izin vermedim. Ara bozan kadın oldum burda da onların ilişkisine karışmadım bile ve aylar öncesinde sorunlar vardi benimle alakası olmayan

Burayi ben de cozemedim, sen onu seviyorsun, o da seni seviyor, niye sevgili degilsiniz? Son kez konus bence, seninle olmak istiyorum de, adam olursa kendi bilir, olmazsa s...sin gitsin.
Hiç olur mu canım benim . Eski sevgilisiyle çözmeye karar vermişler bana ortadan kaybolmak düşer

Ya cok abartiliyor bu sevgilisi varken araya girmissin durumlari.. Sevgilisi olan adama acik acik asilanlara dersiniz, tamam, ama en ufak seyde de seytan ilan etmeyelim lutfen insanlari. Kiz arkadas konusunda haklisiniz Ama bu ve bu gibi durumlarda o kisi kiz arkadastan fazlasi oluyor iste, herhangi bir kiz arkadas zararsiz..

Konu sahibi, senin durumuna benzer bir seyi ben yasadim, ama ciddi farklar da vardi. Universitenin ikinci yilinda biriyle tanistim, ve o kisi sonradan benim en yakin dostum oldu. O donem bir sevgilim de vardi. Hatta oylesine sahiplenmistim ki, adi Ali olsun, Ali'm olmustu benim, resmen bana ait bir sey gibi gorurdum. Ama asla fazlasi yoktu. O da beni her seyin herkesin onunde tutardi. Sevgilim de onu tanirdi, ondan sonraki tum sevgililerim de tanidi.

Tanistiktan 1.5 yil sonra bir sekilde benim zorlamamla (ama beni sevdigini itiraf ettirmek icin degil, baskasi saniyordum ve sirf uste cikmak icin bastirmistim bir konuda) tanistigimiz andan itibaren beni sevdigini ogrendim. Sonrasinda da 2.5 yıl boyunca hep hayatimda oldu, yeri geldi aylarca konusmadik, yeri geldi yeni yila beraber girdik, ama benim onu tamamen arkadas olarak gordugumu hep biliyordu, bir iki kere acik acik sevgilisi olmami istedigini soyledi, ama hep reddettim. Benim baska sevgililerim olurken, o benle tanistigi andan itibaren 4 sene boyunca kimseyle sevgili olmadi.

Su anda 13 aydir sevgiliyiz :13: Ekim ya da Kasim gibi nisanimiz olacak, 2015 yazinda da evleniyoruz.

Sizin aranizda da anladigim kadariyla benzer bir dostlugumsu var, ama sen Ali'nin yerindesin. Ama ben asla, asla umut vermedim, ve benim dostum da asla bana senin arkadasinin yaptigi gibi yaklasmadi, acik oldu her zaman, ne istedigini biliyordum, ama asla opmeye kalkmadi, opmeyi birak sarilmazdi bile bana dogru durust. Ve ben onunla ayni evde de kaldim, hastalandim suyumu icirdi, ustumu orttu, her turlu problemimi cozdu, ama asla oyle bir hamle yapmadi. O yuzden senin yerinde olsam bu iliskiyi burada bicak gibi keserim. VE baska birini bulmani oneririm, cunku ben sozde Ali icin hislerimin farkina aynen o sekilde vardim. Ne zaman ki o bana artik aciya dayanamadigini, baska biriyle olmayi deneyecegini soyledi, dananin kuyrugu koptu Seni gercekten isteyen bir insan, bunu bugune kadar fark etmese bile ortaya biri ciktiginda (ya da ortada kimse bile yokken ben artik biriyle olacagim, deneyecegim lafi bile olsa) bir anda kendine gelir.

Onunla gorusme, ararsa ac ama herhangi biriymiscesine konus, burasi cok onemli. Mesajlarina cevap verme, bazen verirsen de gec ver, kisa kisa yaz. Bu hayatta asla olmaz diye bir sey yok. Ama sunu da unutma, adam pek saglam degil. Seni opmeye calismalar falan.. Sarilip birlikte uyumak bunlar fazla. Yerinde olsam tamamen silerim, arkama bile bakmam, ortada bana umut verip, gelip opup edip sonra da yuzsuz yuzsuz biz cozecegiz, sen benim canimsin diyen bir adam var.. Ama askin gozu kor iste, illa da istiyorum o adami dersen dediklerimi bir denemende fayda var.

Hiç olur mu canım benim . Eski sevgilisiyle çözmeye karar vermişler bana ortadan kaybolmak düşer

Olan sana olmus yani duygularinla resmen oynamis yazik yaa insan deger verdigi ustune titredigi birisine asla bunu yapmaz ...uzulmenizi istemem ama sizi baya baya yedekte tutmus ...kendinize de degmeyen biri yuzunden uzmeyin sakin ..

Cnm senle oynamis bagini kopar at ne bicim insanlar var ayip yani yaptigi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlık güzel şeydir
Ama anlattığınız türden bir arkadaşlığı kimse kabul etmez
Ne demek ona alışacaksınız yoksa bende yokum
Kim ister sevgilisinin dibinde gece sabahlayabildiği bir kız arkadaş ???
Siz ayan beyan sevgilisi varken flörtleşmişsiniz
Adam alışmış böyle yaşamaya
Ne tuhaflığı var ki kızla konuşmasının bu durumda
Onlar sevgiliyken siz de arkadaş değil miydiniz ??
Etme bulma diye buna diyorlar işte

Evet gerçekten benzyo durumlar.hatta sahiplenmeler falan aynı. Aslinda bız de 5 sene boyunca öyleydi
K ya sabaha kadar başımda durdu bir kez bile yaklaşmadı . Yalniz da kalmistik daha once ben evim olmadığı için kaç gün onlard kaldım bir gün bile tek bir yanlış tavrın görmedim . ama ben de onda birşeyler hissetmiştim hatta ilk onda hissettim ondan etkilendim . Ama sonra kapattim konuyu kendi içim de onun yanındayken bir kez bile farklı birşey düşünmedim yemin ederim. Bu konuyu tamamen icimde kapatmıştı m ta ki onun tavırları değişee kadar. Ama 5 yil boyunca bir kez bile asla asla ne ben ne o birbirimize yaklaşmadik. Aynı odada uyuduğumuz olmustu. Kiz arkadaşım neyse o an o da öyleydı o anlarda. Şu an ki sevgilisine aşık değil baslarken de mantık ilişkisi olarak başlamıştı. Ama sonuçta seviyor saygı duyuyor.

Son düzenleme:

Evet, çok dogru bir tespit. Sonuçta bunlar köyde imkansiz ask yasamiyorlardi. Bu adam isteseydi konu sahibine açilirdi ve öyle hakikatten konu sahibini "basinin taçini yapardi." Ama yapmadi, adam birazda hem karnim doysun, hem pastam dursun fikrinde. Konu sahibide sey mantiginda, hani evli kadinlar var ya, kocasi aldatiyor sonrada "onlar tek gecelik, ben nikahli karisiyim" diyorlar. Konu sahibide tam o fikirde. "Benim üzerime titredi" "O sevgilisini sevmiyor zaten, kaç ayrilik yasadilar" "aralarinda ask yok". Böylece o adamin yaptiklarini dogruluyor ve iliski böyle gitti.

Taa ki, konu sahibi kendisi o sevgili konumuna düstügünde ve o adam diger sevgililerine yaptiklarini konu sahibine yapincaya kadar. Konu sahibi, adam sevgilisinin fotosunu begendiginde bak nasil tepki verdi fakat o adam sevgilisi ile beraberken o adam ile sabahlamayi neredeyse bir adet yerine getirmekte sorun yoktu degilmi?
Yani konu sahibi çok garip bir sekilde adamin sadakata önem vermesini beklemiyor, sadece konu sahibine sadakatli olmasini bekliyor. Insan demez mi bu nasil is diye?

Yorumum biraz sert olabilir fakat konu sahibi artik gözlerini açmasi lazim. O adam konu sahibini zerre kadar sevmiyor, sevse bile erdem, sadakat, gibi kelimelere çok uzak. Kadinlari kullanacak mal gibi görüyor. Bir kaç tatli laf ile, her kadini cezb edecegini saniyor. Böyle tiplerden gerçekten uzak durmak gerekir.

Hepiniz haklısınız arkadaşlar oh olsun ilahi adalet ne biçim dostluk ne biçim arkadaşlık . Been de olsam başka bi kadına kurban olduğum derse bi sevgilim kaldıramam. Ama dediğim ben konuyu kapattim ve asla o şekilde bakmadım ona .bir kez bile yakınlasmadik ikimiz de birbirimize değer veriyorduk ve iyi kötü zamanlarda birlikteydik . Paylasimimiz çoktu. Ama flört diyemem buna

Yok bazen sert yorumlar
Gerekiyor bazen. Şunu aciklayayim onun fotoğrafını görünce kıskanmadims sadece farklı bi his uyandi ben araya mi girdim gerçekten. Vicdan azabı. Ya şu sabahlamalar derken koyun koyuna değil dertlesirdik sadece. Onun yaptıklarının hiçbir açıklamsı yok kendimi de kandırıyorum belki bi çok konuda. Ama yine de kafamda çok şey var ve buraya yansıtamadı m yanlış yansıttım ya da

ha asla onlar tek gecelik ben daimiyim gibi bakmaim olaya . Ve hep saygı duydum ilişkilerine gerektiği yerde görüşmedim bile sorun olmasın diye .

Ilk basta kendin yazmamismiydin sizin sabahlamaniz anormal degil diye? Yani bu yakinlasmak degilmidir? Buna flörtten baska birsey denilmezki.
O çoçuk baska bir kizin fotosunu begendi diye kiyameti kopardin, ama o senin ile beraber uyurken iyide degilmi? Sende hiç bir sekilde konuyu kapatmadin aslinda. Sadece sevinerek seyirci oldun. O "umudunn'u kabul etmezsenis ben yokum" dediginde gururun oksandi. Ki yaptigi tavir o kadar yalnis ki.

Sanada anlatmaya çalistigimiz o, adam sana hiçbir zaman deger vermedi. Zaten adam kadinlarin geneline deger vermeyen bir tip. Kadinlarin duygularini nasil oksuyacagini, onlara karsi nasil davranacagini çoook iyi bilen birisi fakat kadinlara deger vermiyor. Dedigim gibi, kullanacak mal gibi görüyor.

ha asla onlar tek gecelik ben daimiyim gibi bakmaim olaya . Ve hep saygı duydum ilişkilerine gerektiği yerde görüşmedim bile sorun olmasın diye .

Yahu sen sevgilisinin mezuniyet törenine gittikten sonra beraber uyumusunuz! Adam seni öpmeyi kalkmis! Yani bu adamin ne düsüncede oldugunu bariz ortaya koyuyor. Sadece dertlesmis olsaniz bile, o adamin sevgilisi var iken, böyle davranislar tamamen yalnis. Elbette herkesin karsi cinsiyetteki arkadaslari olabilir fakat sinirler vardir bu konuda. Sizde o sinirleri çooktandir asmisiniz.

Bencede sen sadece kendini kandiriyorsun. Daha önce dedigim gibi, adam sana gerçekten deger verseydi, hiç baska biri ile beraber olmayip, ne yapip, ne edip, senin ile beraber olurdu. Ama adam seni "cepte" olarak gördügü için asla böyle seylere tenezül etmedi. Ve sen o fotorafi görünce bu düsünce sanada dank etti gibime geldi. Cünkü o fotoyu begenerek, halen eski sevgilisi ile iletisimde oldugunu gördün ve adam seni bal gibi kandirdigini farkina vardin fakat kabullenmek istemiyorsun.

Ya sabahlamaktan kastım bi kiz arkadaşımla dertlesır gibiydi . Başka birşey yok beraber de uyumadk sadece aynı odada ve kapılar da açıkti . Haklısın hiçbir zaman kabul ama "sözde" bu değer gururumu okşuyordu "sözde" hiç kimse bu değeri vermemişti . Çok büyük bi hata o anda mesafe koymaliydim evet. Dediğim gibi ben buraya hatalarımi söylemeniz için de yazdim.

Haklısın söylediklerinde bilmiyorum ne kadar inanırsinız da kötü niyetli bi ınsan ara bozan bi ınsan değilm olmadım hiç sadece yanlış yorumlayip kabullenmedim . En sonda da duygusallığa geldim . Mezuniyet günü de arkadaşlaydik odanin kapısı da acikti herkes uyudu ben uyumadim o arada uyandi hiç boyle birşey olmadığı için o gün de böyle birşey tahmin etmedim konduramadim ilişkimize Kabul etmeme durumuweb yok hakaret içermedikce her türlü eleştiriyi kabul ediyorum . Hatalarımi söyleyin tabi ki bunu istiyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…